top of page

Mindennapi szemezgetésünk (10:26) 10.24.A videómegosztó óriás végleges törléssel is fenyegeti a csatornát.


A lépést a Google a helyi közösségek biztonságával indokolta.


Minél tovább gondolkodik Izrael, annál több ideje lesz Washingtonnak lecsillapítani a kedélyeket – mutat rá a cikk szerzője.


Mintegy félezer Hamász-célpontra mértek csapást.


Az új aknavetőt kifejezetten városi harcra tervezeték.


A különbség a háború és a népirtás között


Október 9. óta egyik korábbi alternatív hírforrásunk befagyott. Alighanem e kép miatt:


"Sok mindent láttam 31 éves pályafutásom során, de ez a nagyságrend és kegyetlenség szörnyű” – nyilatkozta az egyik izraeli igazságügyi orvosszakértő.


Hozzátette azonban, hogy az ENSZ Biztonsági Tanácsának a Hamász elítélését “a gázai lakónegyedek válogatás nélküli bombázásának és a civilek halálának ugyanilyen mértékű elítélésével” kell mérsékelni, hogy “a jelzés ne legyen egyoldalú és kiegyensúlyozatlan”. “Nem hunyhatjuk be a szemünket az ott történtek előtt, teljesen őszintének kell lennünk” – mondta Poljanszkij. “Ellenkező esetben az ENSZ BT nem számíthat arra, hogy bármilyen szerepe lesz a jövőbeni rendezésben”. Szavai szerint a Közel-Keleten az erőszak közelmúltbeli “robbanását” a “sokéves törvénytelenség és Izrael Palesztina elleni törvénytelen akcióinak folytatása” okozta.


„Álláspontja kizárja őt abból, hogy oktatási és erkölcsi példaképként szolgáljon” – indokolta az oktatási minisztérium. Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, a Palesztina melletti kiállásáért először maga Izrael állam szólt be neki az X közösségi oldalon.


A török elnök aláírta a Svédország NATO-csatlakozásáról szóló jegyzőkönyvét, de ez még mindig nem a hosszúra nyúlt történet lezárása.


Egyre több információ kerül napvilágra a külföldi beavatkozásról.


A francia hírszerzés azzal vádolta az orosz médiát, hogy hozzájárult a lakosok “pszichózisához” az ágyi poloskák terjedése miatt – jelentette a francia BFM TV, amelyet a RIA Novosztyi idézett


Az EU-tagállamok külügyminiszterei nem tudtak megállapodni az Ukrajnának nyújtandó katonai segítségnyújtás következő finanszírozási csomagjának elosztásáról – közölte Josep Borrell, az EU külügyi főképviselője a luxembourgi találkozót követően.


A francia elnök a miniszterelnök mellett ellenzéki vezetőkkel is találkozik.


Darja Dugina orosz újságíró és politológus meggyilkolását az ukrán biztonsági szolgálat (SZBU) szervezte – idézte forrásait a Washington Post című lap. “A műveletet az ukrán biztonsági szolgálat, az SZBU hajtotta végre” – áll a lap jelentésében, a részleteket, köztük a hordozóeszköz használatát ismerő forrásokra hivatkozva.


A helyi bútorgyártó cégek elkezdték elfoglalni a korábbi oroszországi IKEA üzleteket. Így a moszkvai Europolisban a Lazurit veszi át a svéd kiskereskedő helyét – írja a Kommerszant című orosz üzleti lap a cég képviselőjére hivatkozva.


Orbán Viktor Veszprémben emlékezett meg az 1956-os forradalomról és szabadságharcról. Összefoglalónk.


Rabok legyünk, vagy szabadok? Nem engedhetünk a 48-ból! Az 1848-as követelések a mai napig nem teljesültek!


Toroczkai László elmondta, sokan, különböző szempontokból a Kádár-rendszerhez hasonlítják a jelenlegi Fidesz-kormányzatot. Aláhúzta ugyanakkor, hogy a disznófejű nagyurak által irányított balliberális-globalista oldalnak, melynek pártjai a DK-tól a Jobbikig ugyancsak kommunistázni szokták a jelenlegi rendszert, erre nincs meg a jogalapja, csak a Mi Hazánknak.


Agenda 2030: a fenntartható fejlődésért? Milyen és melyik rendszert, kik és hogyan akarják fenntartani? Egy forgatókönyv részletei pontról pontra. Rossz álom vagy valóság? Az Antikrisztus tízparancsolata a georgiai köveken? “Sváb”bogárral az élen! Nyertesek és vesztesek, gazdagok és szegények, jóllakottak és éhezők. Hányszor üssön még az óra? NE térjenek nyugovóra!


Rendkívül aktuális téma került terítékre a Fekete István Szabadegyetem csütörtök esti programjában. A csordultig megtelt teremben dr. Csath Magdolna közgazdász professzor és egyetemi tanár értekezett gazdaságunkról és az akkumulátorgyárak szerepéről hazai viszonylatban. Az előadás tematikája a növekedés vagy fejlődés fogalmak köré épült, amelyeket körüljárva sikerült érthető és informatív keretbe foglalni az akkugyárak problematikáját.


A kisgyermekeknek és gyerekeknek nincs szükségük modRNS-kovid elleni “oltásra”, mert ez a szer nem jó, nem véd a fertőzéstől, sem annak átvitelétől, sem a megbetegedéstől és a súlyos betegségtől vagy a haláltól sem.

Viszont ez a haszontalan modRNA-“oltás” számos mellékhatással jár, ez biztos. Időközben olyan szerzők is erre a következtetésre jutottak, akiknek a tanulmányát az amerikai FDA (Food and Drug Administration) finanszírozza. Az egyik ilyen tanulmányt szerzők egész csoportja készítette el: … “Eredmények: A vizsgálatba 4.102.016 gyermeket és fiatalt (6 hónapos és 17 éves kor közöttieket) vontak be. (…) Az elsődleges analízisben a 12-17 éves gyerekeknél szívizom-gyulladás, illetve szívburok-gyulladás jeleit észlelték a BNT162b2 vakcina után, a 2-4/5 éves gyermekeknél pedig görcsrohamokat észleltek a BNT162b2 és mRNS-1273 vakcinázást követően.” (Biró Éva)


Frigyes, Csaba és Gergő szabadságáért minden este elmondunk egy Miatyánkot, egész addig, amíg szabadok nem lesznek! Bárki csatlakozhat! Most, '56 és 2006 évfordulóján, megemlékezünk az áldozatokról, akik '56-ban az életüket áldozták értünk, és akik 2006-ban csak megemlékezni szerettek volna, aztán lövöldözések és verések közt találták magukat. Sajnos még most is van három áldozata a gyurcsányi tervnek, hiszen a 15 éve tartó eljárás még mindig nem ért véget, ezzel borzalmas szenvedést okozva a vádlottaknak és családjaiknak. Ők vannak a fotókon. (Köztük dr. Szücsi Frigyes nemzetközi hírű régész, két kisgyerek apukája és Tián Csaba, termelési vezető, négy kisgyerek apja). A múlt szenvedései figyelmeztetnek, hogy ne hagyjuk a mai szenvedőket! Sajnos koncepciós perek és ártatlanul bebörtönzött emberek ma is vannak! Még a sértett, Csintalan Sándor is kegyelmet kért nekik! Mivel mindent megtettünk – a Bizottság az Igazságtételért munkájával, a támogatók kiállásával (nemsokára megosztjuk a listát, sok híres ember állt ki mellettük), hogy szabadok lehessenek, ezért már csak imával tudjuk erősíteni a döntéshozók igazságos itéletét. Szabadságot a koncepciós per áldozatainak! Aki személyesen is ki szeretne állni mellettük, jöjjön el november 2-án, 9:00 órára, Kúria Budapest, V. ker. Markó u. 16. fsz. 9. alatti tárgyalóterembe, ahol nyilvános tárgyaláson hozzák meg ellenük az itéletet, és utána évekre börtönbe kell vonuljanak, hacsak nem történik csoda a tárgyaláson (elvileg jogilag nem valószínű) és nem kapnak kegyelmet.


Soha nem felejtünk, nem felejtetünk és nem mondunk le a felelősök felelősségre vonásáról, kegyelmet kérünk a gyurcsányi koncepciós Hunnia-per utolsó három vádlottjának! (ismétlés)


 

Meghívó A POZSONYI CSATA, 907 című eposz és kiadvány bemutatójára

Deák-Sárosi László és Fábri Géza alkotása. Beharangozó: itt.1 162 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page