top of page

Mindennapi szemezgetésünk – frissítve egy rendkívüli elemzéssel (17:36) 10.29.
Izrael átfogó geopolitikai elemzése: Hiába fog győzni olyan áron, amit most nem is gondol még! A Nyugat egy újabb “tisztet” veszített a Nagy Sakkjátszmában. Egy bástyát. Ukrajna csak pár paraszt volt.


Eddig nem jegyeztek fel három év alatti gyermekek halálát, ami megkérdőjelezi azt az izraeli narratívát, hogy a palesztin ellenállók csecsemőket vettek célba. Az eddig jelentett 683 áldozat közül hét 4 és 7 év közötti, kilenc pedig 10 és 17 év közötti volt. A fennmaradó 667 áldozat felnőttnek tűnik. Most a Haaretz izraeli napilap által közzétett részletes statisztikák az áldozatokról teljesen más képet festenek. Október 23-ig a hírportál 683 izraeliről tett közzé információkat, akiket a Hamász vezette offenzíva során öltek meg, beleértve nevüket és október 7-i haláluk helyét.


Komoly dilemma elé állította a szélsőjobboldali pártot, hogy megjelent náluk az oltásellenesek cézárja, majd vele együtt a gyülevész sereg. A hétvégén csúcsosodott ki az oltásellenesek csoportja és a Mi Hazánk tanácsadója közt fűződött románc. Szakács Árpádról, Dúró Dóra országgyűlési képviselő tanácsadójáról régóta tudni lehetett, hogy mindent ellenez, ami a covid-elleni védekezést segíti. (nu, igazán szomorú, hogy még a mandinernél is akadnak ilyen kovidoltás-hívő fajankók...)

Jó példa erre Románia, ahol kereken 0 a kötelező oltások száma. Viszont Magyarországon is durván emelkedik az autizmus, az idegrendszeri betegségek, az allergia és sok más mellékhatás, amelyek legnagyobb részét pont az oltás váltja ki. Tegnap a Lurdy házban orvosok és jogászok beszámolója alapján is döbbenetes történeteken keresztül láthattunk bele abba, hogy mit tartalmaznak ezek a "biztonságos oltások" és mennyi tragédiát okoz ezzel is a "magyar nemzeti keresztény kormány", amiért az EU legdurvább vakcinaterrorját képviseli. Jómagam Judy Mikovits, A korrupció pestise című könyvére hívtam fel a figyelmet, ami részletesen foglalkozik a gyerekkori oltások veszélyeivel. Köszönet és hála a Szkíta Egyesületnek, ők vállalták azt az újabb küzdelmet, amelynek célja: Magyarországon is legyenek választhatók a gyerekkori oltások. Ezt én is minden erőmmel támogatom.


A rákgenomikai szakértő, Dr. Phillip Buckhaults többek között a dél-karolinai szenátus előtt tanúskodott a Pfizer kovid elleni mRNS-“vakcinájában” talált DNS-szennyeződésekről.


David Satterfield, az Egyesült Államok közel-keleti humanitárius ügyekért felelős különmegbízottja csütörtökön kijelentette, hogy a gázai helyzet humanitárius szempontból katasztrofális.


Egyre sötétebb a hangulat a világpolitikában.


„Ha az ellenség egy csapásra le kívánja zárni a fogva tartottak kérdését, mi készek vagyunk erre.”


Mint ismeretes, Katar a Mzulman Testvériség terrorszervezet, a Hamasz terrorszervezet , az Iszlám Dzsihád terrorszervezet egyik legfőbb támogatója. Katár közvetítésével folyik a Hamasz által elrabolt és túszként fogvatartott 229 izraeli túsz, köztük 30 izraeli kisgyerek szabadon engedését követelő tárgyalás.


A skandálók szerint a szabad palesztin államot a Jordán folyó és a Földközi-tenger között, vagyis jórészt Izrael területén kell létrehozni.


Izrael péntek este megkezdte a szárazföldi hadműveletet a gázai övezetben.


„Ha Gázát lerombolják és a 2 millió lakosát elűzik, az több évtizedes, ha nem évszázados katasztrófához vezet” – figyelmeztetett Oroszország külügyminisztere.


Mindössze 14 ország szavazott nemmel a Gázai övezet tűzszünetet szorgalmazó határozat ellen, köztük Izrael, az Egyesült Államok és Magyarország.


Az Izraelt vádoló és ugyanakkor a Hamasz terrorszervezetet mosdató beszéde, a gázai arab terroristák ezrei által elkövetett brutális mészárlás, ártatlan izraeliek ezreinek meggyilkolása és túszul ejtése elítélését csak széleskörű felháborodás után jelentette be, ezen felháborító magatartása és egyoldalú igazságtalan részrehajlása miatt a Raul Wallenberg alapítvány nem kíván vele, António Guterresszel kapcsolatot tartani.


"Nem szabad békét kötni a terroristákkal!" – mondta Putyin jelenlétében Berel Lazar főrabbi.


A főrabbi megváltoztatta az ima szövegét és ezen túl az ország népéért fohászkodnak csak, a Hamászt támogató kormányért nem.


John Kirby egy sajtóbeszélgetésen kérdésre válaszolva úgy fogalmazott, hogy vannak felsőoktatási intézmények, ahol a zsidó diákok félnek, és megfélemlítést szenvednek el, ami “elfogadhatatlan” és “ellentétes azzal, amit az Egyesült Államok képvisel”.


Elon Musk milliárdos azt mondta, hogy Starlink hálózatán keresztül műholdas internet-hozzáférést biztosít “nemzetközileg elismert segélyszervezeteknek” Gázában. Az enklávéban a pénteki súlyos izraeli bombázást követően megszakadtak a telefon- és internetvonalak.


Semmit nem lehet elismerni, amit Izrael tesz – és semmit nem szabad bírálni, amit a palesztinok tesznek. Ez az erőszakos „nyugati” képlet jelenleg.


Az uniós tagállamok vezetői által elfogadott zárónyilatkozat megerősíti, hogy Ukrajna katonai és pénzügyi támogatása prioritás marad az Európai Unió számára – jelentette ki az Európai Unió tagországainak állam- és kormányfőit tömörítő Európai Tanács elnöke pénteken Brüsszelben.


Egyre többen hívják fel a figyelmet a Listerine szájápolási termékeinek használatának a mellőzésére, miután olyan fotók terjedtek el az interneten, miszerint a márka „Care with Pride” csomagolása támogatja az LMBTQ+ csoportokat.


A párt kezdeményezése nyomán 18 év alattiak nem látogathatják tovább a Nemzeti Múzeum kiállítását, mert az sérti a gyermekvédelmi törvényt.


A politikai gondolkodó a szombati londoni tüntetés kapcsán osztotta meg véleményét.


Ha szükséges, a katonaságot is bevetik a határon kialakult helyzet kezelése érdekében.


 

Frigyes, Csaba és Gergő szabadságáért minden este elmondunk egy Miatyánkot, egész addig, amíg szabadok nem lesznek! Bárki csatlakozhat! Most, '56 és 2006 évfordulóján, megemlékezünk az áldozatokról, akik '56-ban az életüket áldozták értünk, és akik 2006-ban csak megemlékezni szerettek volna, aztán lövöldözések és verések közt találták magukat. Sajnos még most is van három áldozata a gyurcsányi tervnek, hiszen a 15 éve tartó eljárás még mindig nem ért véget, ezzel borzalmas szenvedést okozva a vádlottaknak és családjaiknak. Ők vannak a fotókon. (Köztük dr. Szücsi Frigyes nemzetközi hírű régész, két kisgyerek apukája és Tián Csaba, termelési vezető, négy kisgyerek apja). A múlt szenvedései figyelmeztetnek, hogy ne hagyjuk a mai szenvedőket! Sajnos koncepciós perek és ártatlanul bebörtönzött emberek ma is vannak! Még a sértett, Csintalan Sándor is kegyelmet kért nekik! Mivel mindent megtettünk – a Bizottság az Igazságtételért munkájával, a támogatók kiállásával (nemsokára megosztjuk a listát, sok híres ember állt ki mellettük), hogy szabadok lehessenek, ezért már csak imával tudjuk erősíteni a döntéshozók igazságos itéletét. Szabadságot a koncepciós per áldozatainak! Aki személyesen is ki szeretne állni mellettük, jöjjön el november 2-án, 9:00 órára, Kúria Budapest, V. ker. Markó u. 16. fsz. 9. alatti tárgyalóterembe, ahol nyilvános tárgyaláson hozzák meg ellenük az itéletet, és utána évekre börtönbe kell vonuljanak, hacsak nem történik csoda a tárgyaláson (elvileg jogilag nem valószínű) és nem kapnak kegyelmet.


Soha nem felejtünk, nem felejtetünk és nem mondunk le a felelősök felelősségre vonásáról, kegyelmet kérünk a gyurcsányi koncepciós Hunnia-per utolsó három vádlottjának! (ismétlés)1 278 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png