top of page

Mindennapi szemezgetésünk (10:43) 2023.01.10.
James Wells, az Egyesült Királyság Nemzeti Statisztikai Hivatalának korábbi vezető tisztviselője a héten Nigel Farage mellett a GB News műsorában elmagyarázza, hogy a Covid-19 hivatalos brit halálozási adatai szerint hetente több mint 1000 ember hal meg a kísérleti mRNS-oltások miatt. "Ezek a többlethalálozások május óta tartanak, átlagosan heti 1000 körül... Azért nem hagyhatjuk figyelmen kívül, mert ez minden korosztályban előfordul, különösen a fiatalok körében. A 24-59 éves korosztályban 10-15 százalékkal több halálesetet látunk" – figyelmeztetett Wells, hozzátéve, hogy ezeket a haláleseteket "szívroham és más szívbetegségek" okozzák.


„El kell mondanom az embereknek, hogy az 5G egy gyilkos rendszer. Mark Steele a nevem, és azok számára, akik még nem hallottak rólam, a világ egyik vezetö fegyverrendszer- és head-up display szakértője vagyok. Szakértő vagyok, hiszen én találtam fel ezeket a rendszereket. Hallgassanak meg még több povokativ vallomást, többek között Barrie Trowertöl, az angol királyi haditengerészet egykori mikrohullámú fegyverek fejlesztésével foglalkozó szakemberétől.”


A Labrisz Leszbikus Egyesület szexuális nevelést célzó programokat hirdetett szülők, pedagógusok és fiatalokkal foglalkozók számára. Rétvári Bence, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára szerint: „Láthatóan az LMBT szervezetek nem tiszteletben tartani, hanem kijátszani akarják a gyermekvédelmi törvényt, és 3 millió 610 ezer ember egyértelmű véleményét a népszavazáson”


Influenszerekkel állítaná meg a Kreml kommunikációját az Európai Unió, csakhogy ehhez egy olyan eszköz is nagyon kellene, amit nem szívlel a francia elnök. A Politico keddi cikke azonban rámutat: ezzel a törekvéssel igencsak ellentétes, hogy a több mint 250 millió európai által használt TikTok egyik legnagyobb kritikusa Emmanuel Macron. (...) Többek között a Le Parisien napilap december 29-i címlapján a TikTokot úgy nevezte meg, mint ami „Valódi veszélyt jelent gyermekeink agyára” – emlékeztet a brüsszeli portál. (...) A fentiek ellenére (és talán részben azok miatt is) a TikTok vezérigazgatója, Shou Zi Chew kedden Brüsszelbe utazik, hogy találkozzon Margrethe Vestagerrel, az EU egyik vezető digitális politikáért felelős döntéshozójával az EU és Kína közötti kapcsolatok szélesebb körű átértékelése kapcsán. (nu, demokrácia a javából)


Emmanuel Macron 44 éves. A gyerekek 39, 46 és 49 évesek.


A vezetők nyilatkozatot adtak a ki demokrácia védelme érdekében. (illett volna idézőjelbe tenni: a "demokrácia védelme" érdekében)


"Szemérmetlen, hogy a törvénysértők terrorista zászlókat lengetnek, terrorizmusra uszítanak és bátorítanak" -- indokolta az intézkedést a közbiztonsági miniszter.


Közben ideológiai alapon állították le a sokkal környezetbarátabb atomerőműveket.


Tíz évre meghosszabbították két belga atomreaktor üzemidejét.


Az Európai Unió által többször is kikiáltott, közös valután alapuló integráció és kohézió kudarcot vallott – sőt, a folyamat inkább még nagyobb megosztottsághoz vezetett a tagállamok között.


„Van egy emberünk, aki meggyőzte Putyint, hogy menjen be Ukrajnába” – szögezte le a volt elnök.


A washingtoni bennfentesek körében az a vélemény uralkodik, hogy Biden 2024-ben indul a választáson. Arra is számítanak, hogy megnyeri.


Egy tőről fakadnak. Na, nem származásilag, hanem ideológiailag, mert mind a hatan és környezetük, követőik liberális, marxista, nemzetközi, elkötelezett globalista, internacionalista elveket követ és tagadják mindazt, ami nemzeti, ami hagyomány, ami európai, ami keresztény. Mondjuk ki sommásan: hazaárulók.


„A szívverés volt a legrosszabb dolog” – osztotta meg az abortuszával kapcsolatos drámáját egy hölgy.


Aki ilyet vesz, az megérdemli a sorsát.


Az intézkedés végrehajtása "túl bonyolult" lenne. Ha nem vagy beoltva, akkor már nincs szükséged felmentő igazolásra. (nu, azért a nép az úr!)


De amikor, egy étterem, egy kávéház vagy egy orvosi rendelő bejáratánál, egy repülőtéren stb. kérdezték meg valakitől, az nem számított indiszkréciónak.

695 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK