top of page

Mindennapi szemezgetésünk (10:51) 2022.10.14.

Jól vizsgázott a vakcina. (már a hülye is tudja, hogy eddig sem vizsgázott jól; a mandinak abba kéne hagyni a nyilvánvaló hazugságok főáramú híresztelését, sulykolását; ld. az igazságot frissiben pl. itt: Az Európai Parlamentben a Pfizer meghallgatása zajlik – videó. „Sokkoló és bűncselekmény” )


A félelemmel irányítanak. Félsz a büntetéstől = félsz a vírustól.


"A katasztrófaterv lehetőséget ad arra, hogy a kórházak irányítását jobban és gördülékenyebben szervezzük meg. A betegek átszállítása, az ápolószemélyzet reaktiválása, a kórházak közötti koordináció, hogy a Covid-betegeket el tudják látni, de - és ez nagyon fontos - a sok oltott ember is, akik szív- és érrendszeri betegségben vagy más betegségben, például rákban szenvednek, és ágyra van szükségük. Ez a fő oka annak, hogy a katasztrófavédelmi tervet meghirdették." Egy vallomás...


Bizonyított, hogy a COVID19-féle „koronavírus” egy kitaláció, ahogy mRNS alapú „védőoltás”sem létezik


Az olcsó orosz energia a fejlett német technológiákkal párosulva elkezdte felemelni Európát. Az egyik elemző nem véletlenül írja: a Németországot Oroszországgal összekötő Északi Áramlat felrobbantásáról, hogy az egyúttal Európa felrobbantása is voltEz egy demokrata párti diákgyűlésen zajlik. A diákok azt is megkérdezik tőle, hogyan támogathatja a nácikat...


Nácik kifelé, kiabálják.


Az UMDSZ elnöksége nyilatkozatában rámutat, hogy a független Ukrajna évtizedei alatt először fordul elő, hogy egy kárpátaljai önkormányzat nem arról dönt, hogy a magyarság kultúrájával, történelmével kapcsolatos emlékmű felállítását, netán helyreállítását engedélyezi, hanem éppen ellenkezőleg, elrendeli annak lerombolását. A szövetség határozott tiltakozását fejezi ki a döntéssel kapcsolatban, és a határozat visszavonására szólította fel a Munkácsi Városi Tanács Végrehajtó Bizottságának tagjait. A közösségi oldalakon fotókkal alátámasztva többen is jelezték, hogy csütörtökön az emlékművet már el is távolították a munkácsi vár bástyájáról, ahová a tervek szerint az ukrán állam kiscímere, az úgynevezett trizub kerül majd.


Vlagyimir Kuznyecov, azaz Vovan és Alekszej Sztoliarov, azaz Lexus orosz szélhámosok Michael McFaulnak, az Egyesült Államok korábbi oroszországi nagykövetének adták ki magukat. "McFaul" az Oroszországban tevékenykedő szabotőrökre utalt. Erre a megjegyzésre az ukrán diplomácia vezetője elismerte, hogy Kijev áll a krími és a belgorodi robbantások mögött.


Vlagyimir Makei, fehérorosz külügyminiszter beszéde során kijelentette, felkészültek rá, hogy válaszoljanak, amennyiben a szomszédaiktól bármilyen provokáció érkezik.


Az Unió külügyi és biztonságpolitikai főképviselője figyelmeztette Moszkvát, mi lesz a reakció, ha Ukrajna ellen atomfegyvert használnak.


1983 novemberének második hetében, öt végtelenül hosszú napon át, a világ a nukleáris Armageddon peremén táncolt. Robert C. Castel jegyzete.


Több mint tíz NATO-tagállam, illetve szövetséges ország írta alá azt a szándéknyilatkozatot, mely szerint közösen fognak beszerezni légvédelmi rakétarendszereket.


A SpaceX a Starlink műholdhálózat segítségével biztosított internetet Ukrajnának. A vállalkozás azonban túl költséges.


Pavel Durovot sokan csak az „orosz Zuckerbergként” emlegetik, hiszen az általa létrehozott Telegram legalább akkora jelentőségű platformmá nőtte ki magát, mint a Facebook. A közösségi oldal azonban az elmúlt években többször is botrányok kereszttüzébe került amiatt, hogy terrorszervezetek is előszeretettel használják, az orosz-ukrán háborúban pedig a propaganda eszközévé vált.


Inflációról, energiaárakról és a gázvezetékek felrobbantásáról is beszélt a miniszterelnök péntek reggel. Összefoglalónk!


Az infláció legalább megfelezésére kérte jövő év végére a jegybankelnököt és utasította a pénzügyminisztert a miniszterelnök. Erről a Kossuth Rádióban beszélt szokásos pénteki interjújában Orbán Viktor, aki szerint még demokrácia van Európában, de a szankciókat nem demokratikus módon vezették be.A Terror Háza Múzeum főigazgatója közölte, az „elején vagyunk valaminek”, ami eszkalálódhat, és az egész világra kiterjedő lehet.


Az Egyesült Államok felhasználja energiaár-előnyeit a válságtól sújtott Európával szemben, hogy meggyőzze a német vállalatokat a tengerentúli költözésre, ráadásul adókedvezményeket és a nyersanyagok jobb, olcsóbb elérését is felkínálja nekik.


Úgy döntött az OPEC+ a múlt héten, hogy napi 2 millió hordóval csökkenti a blokk olaj­kitermelését, ami az Egyesült Államok szerint egyértelmű jele, hogy a tagok Oroszország pártjára álltak a jelenlegi háborús konfliktusban.


Nagyon sok az elégedetlen ember bolygószinten és a következő időszakban még több lesz. Jól látható és tapasztalható, hogy a jelenlegi áldemokrácia amiben élünk, ebben nem az országok vezetői döntenek el szinte semmit, ami meghatározza a jövőnket és az életünket. Ezt az áldemokráciát, a mindent uraló globális pénzhatalmi elit irányítja, akiknek kezében van minden hatalom, a gazdasági és politikai rendszerek, a politikusok, és még a pénz sem a miénk amit használunk. Így bármit rátudnak kényszeríteni a nemzetállamokra. Azok a politikusok, akik ellenállnak a globális pénzhatalmi elit terveinek, azokat zsarolják, fenyegetik és megpróbálják tönkre tenni, lejáratni.


A Parkour-akciókról több felvétel is felkerült a világhálóra.


A nagyobbik kormánypárt közösségi oldalán a forradalmár előtt egyik, 2001-ben elhangzott felszólalásával tisztelgett.


Konferencia fiataloktól fiataloknak a fenntarthatóságról


536 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page