VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (17:32)

Vakcina-fasizmus a küszöbön! Spanyolországban már pénzbüntetéssel sújtanák azokat, akik megtagadják a kísérleti koronavírus-oltást

Spanyolországban az északnyugati Galícia tartomány kormánya bejelentette, hogy a koronavírus elleni Covid-19 vakcina kötelező lesz minden állampolgár számára és azokat a galíciaiakat akik elutasítják az oltást 1000 és 60 000 euró közötti bírsággal sújthatják. Alberto Nuñez Feijóo, a tartomány jobboldali elnöke kedden tette közzé a bejelentést, miután a rendelet megkapta a parlamenti jóváhagyást. Azok a polgárok, akik ésszerű indokolás nélkül elutasítják az oltást, csak 'kisebb bűncselekményt' követnek el és ott 1000 és 3000 euró közötti bírságot látnak indokoltnak, de azok az "ellenállók", akiket bűnösnek találnak arra vonatkozóan, hogy veszélyt jelentenek „a lakosság egészségének súlyos károsodása kockázat vonatkozásában”, őket akár 60 000 euróig terjedő bírsággal sújthatják.


Vérdiploma

Ugyanaznap késő délután Budapesten dr. Vida Ferenc egy üveg bort kért és visszavonult a szobájába. Másnap reggel az egyik nővér, aki benyitott hozzá, nem akart hinni a szemének: Vida sötét öltönyben, fehér ingben, nyakkendőben, tükörfényes cipőben, elegánsan felöltözve aludt az ágyában. Ilyen gyönyörűen felöltözve még sosem látták. A Kádár-levél a földön hevert.


Tanügyminiszter: ne legyenek szigorúak a tanárok a vizsgákon!

Sorin Cîmpeanu tanügyminiszter úgy nyilatkozott csütörtök este a Digi 24 műsorában, hogy az idei vizsgákon az elvárásokat hozzá kell igazítani a tanév rendkívüli voltához, és a mércét “intelligens módon lennebb kell engedni”, mert a diákok nem kérhetők számon úgy, mintha az oktatásban nem lett volna semmiféle változás a pandémia alatt.


A doktornő figyelmeztet: 1,5 év múlva szembesülünk majd igazán az oltások mellékhatásaival

A vakcinák olyanok mint az orosz rulett, ha egyszer megkaptad egy életre kész vagy és soha nem tudod, hogy a tárban lévő golyó mikor sül el. Ez olyan mint egy szerkezet amin csak bekapcsoló gomb van, de nincs lekapcsoló.


Minden hatodik amerikai fiatal állítja, hogy „nem heteroszexuális”

A 2017-es felméréshez képest tovább nőtt a 23 év alatti fiatalok között a homoszexuális, biszexuális, leszbikus és más eltérő nemi identitásúak aránya – állítja a Gallup 15 000 fős mintán készült közvélemény-kutatása.


90 millió dollárt gyűjtött a BLM 2020-ban

A nyári zavargások alatt hatalmas összegek folytak be a Black Lives Matter szervezethez.

31 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok