top of page

Mindennapi szemezgetésünk (11:00) 2022.07.15.


Olyan háborús karácsonynak néz elébe egész Európa, amilyet a második világégés óta nem élt meg: hideg otthonok, hatalmas drágaság, leálló gyárak, társadalmi méretekben megjelenő nélkülözés, és az ebből fakadó békétlenség és felfordulás fenyeget minden európai társadalmat” – mondta az Országgyűlés elnöke. „Tőlünk nyugatra egy ideológiai háború dúl, egy istentelen ideológia, a halál kultúrája terjed és a szemünk előtt zajlik Európa öngyilkossága” – folytatta Kövér László, hozzátéve: nekünk, magyaroknak újra két tűz között kell megőriznünk magunkat, megvédenünk mindazt a szellemi és anyagi értéket, ami a miénk – tette hozzá. Kövér László az Európai Uniót fenyegető legsúlyosabb veszélynek azt nevezte, hogy „a brüsszeli bürokraták át akarják alakítani az Európai Uniót egy diktatórikus birodalommá, amely magába akar olvasztani, el akar törölni szabad országokat, önazonosságukra büszke nemzeteket és keresztény gyökérzetű kultúrákat azért, hogy politikailag alávesse, kulturálisan megalázza, gazdaságilag kifossza az Európai Unió mind a 27 tagállamát és 447 millió polgárát”. A brüsszeli bürokraták, akiknek a fizetését mi, az Európai Unió polgárai adjuk, nem európai, hanem Európán kívüli érdekeket képviselnek; nem az európai emberek egzisztenciális érdekeiért dolgoznak, hanem Európán kívüli érdekcsoportokat szolgálnak – tette hozzá.


Orbán Viktor egyebek között beszélt a kata átalakításáról, a rezsicsökkentés racionalizálásáról és a határvédelemről. Összefoglalónk.


Szaúd Arábia, Egyiptom, Törökország is csatlakozik a BRICS - hez az ötökhöz – Oroszország + Brazília + India + Kína + Dél Afrika – szövetségéhez.


A FED most dobott le egy pénzügyi atombombát, amely megsemmisíti a globális gazdaságot. Erről írt a ZeroHedge portál, melynek cikkét teljes egészében lefordítottam számotokra. A Lehman-Brother és a Covid-válságra adott válasz (lásd fent) matematikailag fenntarthatatlan számlát hagyott a következő generációk számára. A FED nem emelheti agresszíven a kamatlábakat ebben a zűrzavarban anélkül, hogy felrobbantaná a globális gazdaságot. A FED tudatlan akadémikusai inflációt exportálnak azokba az országokba, amelyek a legkevésbé engedhetik meg maguknak azt.


Frans Timmermans uniós biztos joggal fél az elhibázott brüsszeli politika elleni népfelkeléstől.


Bejelentette lemondását Mario Draghi olasz miniszterelnök csütörtök este, miután az Öt Csillag Mozgalom (M5S) nevű kormánypárt kivonult a kabinet energiacsomagjáról tartott szenátusi szavazásról.


Robbanásról szóló jelentések közepette fekete füstcsíkok borították be az eget a Vatikán felett vasárnap. Vasárnap azután, hogy Nancy Pelosi amerikai képviselőházi elnök hivatalos látogatása után elhagyta Rómát, állítólag hatalmas robbanás hallatszott az olaszországi római Vatikán téren.


Becslések szerint 2023-ban háromszorosára fog nőni a gázár, magyarán a tavalyi hatszorosa lesz a jövő évi


„Magyarországon az áramfogyasztás az eddigi 36,9 forintos, kilowattóránkénti ár 252,4 forintra emelkedett. Megnéztem a lengyeleket: 0,73 - 0,82 zł za kWh. Vagyis nincs 70 ft”.


Közös fellépésre van szükség az ukrán gabonaexport szállításának megoldásához - hangsúlyozta Nagy István, miután Mikola Szolszkijjel, Ukrajna agrárpolitikai és élelmiszerügyi miniszterével egyeztetett csütörtökön Lembergben.


A tiltakozók péntek reggelre meg akarták bénítani a fővárost.


Lenne akkor négy kérdésem Gwendoline Delbos-Corfieldhoz.


Egy kis statisztika Angliából. 2022. április 1. és május 31. között a kovid-diagnózissal elhunytak közül 288-an voltak oltatlanok, 4.647-en kétszer oltottak, 4.215-en pedig háromszor oltottak.


Egy német statisztika 2022. június 8. és július 3. között. Az ábrán a szürke oszlopok a teljes lakosság átoltottságát mutatják (oltatlan, 2X oltott, 3X oltott, 4X oltott). A piros oszlopok pedig az intenzív osztályon ápolt kovid-páciensek arányát mutatják az oltási státusz függvényében (az ismert oltási státuszú betegek körében).

(S mit hallhattunk ma is a Kossuth-on a reggeli hírekben? Az orvosok az oltakozást ajánlják az ismét szaporodó kovidfertőzések ellen! Ugyan semmit nem használ, de legalább immáron statisztikailag is bizonyítottan árt!)


A 6 hónap- 4 év közti korosztály számára is sürgősségi engedélyt akar a Pfizer a géninjekcióra az USA-ban. De milyen adatok alapján? Erről beszélt dr. Claire Craig. “Dr. Claire Craig vagyok, diagnosztikai patológus, a HART-csoport társelnöke. Szeretném önökkel áttekinteni azokat a bizonyítékokat, amelyeket a Pfizer épp most nyújtott be az FDA-nak a 6 hónap- 4 év közötti gyermekekre vonatkozóan. Sok minden van ebben a tanulmányban ami ledöbbentett és azt hiszem önöket is sokkolni fogja. 4526 hat hónap és négy év közötti gyermeket vontak be a vizsgálatba. A gyerekek közül 3000-en nem jutottak el a vizsgálat végéig. Ez óriási szám, ez a kétharmaduk. De miért történt ez? Erre a kérdésre válaszolni kell. Ha nincsen erre válasz, akkor már pusztán ezért ezt a tanulmányt semmisnek kell tekinteni. Mert mit mutat ez a tanulmány? Súlyos kovid-betegséget határoztak meg olyan gyermekeknél, akiknek a pulzusa enyhén emelkedett volt vagy a percenkénti légvételek száma néhánnyal megnőtt. Hat 2-4 év közti gyermek volt, akiknél súlyos kovid-betegség alakult ki az vakcina-csoportban és csak egy ilyen gyerek volt a placebo-csoportban.Ez alapján nagyobb annak a valószínűsége, hogy ez a vakcina súlyos kovid-fertőzést okoz, mint annak, hogy nem. Volt egy gyerek, aki kórházba került a kísérlet során, mert láza volt és görcsrohamot kapott. Be volt oltva."


Az FFP maszkokat azért fejlesztették ki, hogy megvédjék az embereket a részecskéktől (pl. portól), az orvosi (sebészeti) maszkokat pedig, hogy a betegeket illetve nyílt sebeiket védjék a mikroorganizmusok (nem vírusok) ellen. “A maszkok 'hatásának' a mindennapi életben való hipotézisét egyértelműen cáfolják az időközben elérhetővé vált epidemiológiai adatok. És ez vonatkozik bármilyen maszk használatára – kültéren és beltéren.”


Augusztus 12-14. MVSZ Székháza (1054 Budapest, Semmelweis u. 1-3.) A konferencia küldetése: Kettő és fél éve megváltoztatták életünket valós tudományos és társadalmi vita, valós kontroll és folyamat értékelés nélkül. A konferencia harmadik alkalommal biztosít lehetőséget a tudomány hiteles képviselőinek a párbeszédre, a tudományos konszenzus kialakítására. Kifejezi azt az igényt, hogy vannak olyan szakemberek, akik tények alapján érteni szeretnék a járványt és nem csupán követni a politikai hisztériát. További információk: https://caraka.hu/iii-budapesti-nemzetkozi-covid-konferencia/Augusztus 12. 18:00, Budapest, Erzsébet tér. Fogjunk össze egy jobb világért! Felszólalók: Noll-Szatmári Enikő, Dr. Dolores Cahill, Dr. Heiko Schöning, Mads Palsvig, Nigel Utton, Patrubány Miklós, Dr. Tamasi József

770 megtekintés

コメント


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK