top of page

Mindennapi szemezgetésünk (14:44) 2022.07.16.


Ez annyit jelent, hogy azok az orvosok, akik a munkájukat nem megfelelően végzik, ők lesznek felelősségre vonva, ők számolhatnak a felelősség jogi következményeivel. A jövőben minden oltóorvosnak felvilágosítást kell adnia. Mert ha nem teszi, akkor sorra fog kerülni. És hihetetlenül sok dolog változott.” Na, “kedves” oltóorvosok! Vajon lesz-e merszetek tovább oltani? A politikus-patkányok el fognak menekülni, ha süllyedni kezd a hajó. És lassan süllyedni kezd. A magyar kormány sem fogja elvinni a balhét, mert ti sok ezer, talán sok tízezer embert megnyomorítottatok egy kísérleti géninjekcióval, aminek a mai napig csak feltételes engedélye van. Ti, agyoniskolázott, diplomás ORVosok. Lesz-e merszetek továbbra is kisgyerekeket oltani, akik beoltására az USA-ban már sürgősségi engedélyt akar a Pfizer a géninjekcióra?


Tudtuk, hogy ez előbb-utóbb bekövetkezik. A liberálisoknak hatalomra van szükségük, és ezt csak úgy érhetik el, ha a tömegeket megfélemlítik, hogy behódoljanak. Ausztrália most egy "új változattal", a "Ninja" változattal néz szembe. Maria Zeee csatlakozik hozzánk, hogy megvitassa az Ausztráliában zajló eseményeket, ahogy felkészülnek arra, hogy újra bezárják a nemzetüket!


Szegej Sojgu arra utasította az Ukrajna területén harcoló orosz csapatokat, hogy minden irányba fokozzák a fegyveres erők akcióit.


a megbeszélés témái az orosz-ukrán háború, az Európát sújtó energiaválság, és annak megoldási lehetőségei, illetve az uniós gazdasági helyreállítási alap ügye voltak. Orbán Viktor szerint a jelenlegi helyzetben egyértelmű, hogy Európának a béke helyreállításán kell dolgoznia.


A jelenlegi ukrán válsághoz három fő megközelítés létezik a nyugati világban. Robert C. Castel jegyzete.


Joe Biden ráadásul fokozza is az orosz-ukrán konfliktust és ezzel katasztrofális háborút kockáztat Moszkvával - figyelmeztetett a volt kongresszusi képviselőnő. Az erről szóló teljes beszámolót lefordítottam számotokra magyarra. (VilagHelyzete)


Tarasz Kreminy államnyelvvédelmi biztos egy sajtótájékoztatón kijelentette, július 16-tól a nyelvtörvény megsértését a nyelvi ombudsman döntése értelmében figyelmeztetéssel vagy pénzbírsággal sújtják – számolt be az Interfax-Ukrajna.


A mellékelt fotón Rachel Levin transznemű amerikai admirális és Sam Brinton atomenergiáért felelős helyettes államtitkár közösen látható.


„A Kreml arra kényszeríti Európát, hogy szándékosan és nyilvánosan megszegje saját szankcióit. Ezáltal a szankciókat hiteltelenné teszi” - mutatott rá a szakember.


A katások több mint 90 százaléka számlázott korábban cégeknek is, így a kormány törvénymódosítása miatt adózási formát kell váltaniuk, ha meg szeretnék tartani az összes ügyfelüket, derült ki a Billingo által készített online felmérésből. A mindössze egyetlen nap alatt több mint ötezer főt megmozgató kutatás rámutatott, a többség 20 százalékkal nagyobb közteherviselést tartott volna elfogadhatónak, de az is látszik, hogy rengeteg bizonytalanság övezi a katás vállalkozók jövőjét.


Az elmúlt évszázad nagy felfedezései távolról sem "vak, könyörtelen közömbösségre" utalnak, hanem az élet és a világegyetem kiváló tervezettségére.831 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK