top of page

Mindennapi szemezgetésünk (09:00) 11.01.Dr. Gunter Frank orvos és író súlyos vádakat emelt a német állam és egyes miniszterei és képviselői ellen a covid-válság kezelésével kapcsolatban. Azt állítja, hogy a bezárások és az oltási kampány értelmetlen, súlyos bűncselekmény volt, és az egész műveletet egy hálózat vezérelte. Dr. Frank a felelősök bíróság elé állítását követeli. Szerinte az oltások jóváhagyása minden gyógyszerbiztonsági előírást sért.


Egy brit járványkezelési vizsgálat hozta felszínre a korábbi miniszterelnök egykori kijelentéseit.


A friss javaslat szerint olyan Európát kell létrehozni, ahol minden tagállam jól érzi magát. Nemvárt helyről kapott támogatást Magyarország. Az állam- és kormányfők granadai csúcstalálkozóján António Costa portugál miniszterelnök egy zártajtós megbeszélésen arról beszélt, hogy az EU-nak minden tagállam igényeit figyelembe kell vennie – írja a Politico. A javaslata értelmében maradna fent közös nevező a tagállamok között, például az egységes piac, a versenypolitikák, a vámunió és kereskedelem politika, viszont KÜLÖNBÖZŐ SZAKPOLITIKÁK LENNÉNEK, AMELYEK KAPCSÁN A TAGÁLLAMOK DÖNTHETNÉNEK ARRÓL, HOGY RÉSZT VESZNEK-E BENNÜK, VAGY SEM. Akik pedig már nem érzik jól magukat egy ennyire integrált Európában, mint például Magyarország, azoknak fel kell kínálni, hogy megőrizve szuverenitásukat kimaradhassanak, feltéve, hogy nem akadályozzák más országok előre haladását. Hangsúlyozta, olyan Európai Unióra van szükség, ahol mindenki jól érzi magát.


Vivek Ramaswamy X-en szúrt oda a woke ideológia híveinek. „Melegmozgalom: a nemhez való vonzódás már születéskor belénk van kódolva, pedig nincs olyan, hogy meleg gén. Transz mozgalom: a nemed teljesen változó, még akkor is, ha mindenkinek van egy konkrét nemi kromoszómája. LMBT-mozgalom: mindkét előbbiben egyszerre kell hinned, különben bigott vagy” – foglalta össze röviden.


„A gázai civilek Egyiptomba való erőszakos kitelepítése pozitív és hosszú távú stratégiai eredményeket hozna” – fogalmaznak. A WikiLeaks X-oldalán tett közzé egy dokumentumot, amely állításuk szerint az izraeli hírszerzési minisztériumból szivárgott ki – szúrta ki a Telex.


Izrael többé nem található meg Kína vezető online digitális térképein, többek között a Baidu és az Alibaba platformokon – jelentette hétfőn a Wall Street Journal internetes felhasználókra hivatkozva. A jelentés szerint a Baidu kínai nyelvű térképein továbbra is szerepelnek mind Izrael, mind a palesztin területek határai, valamint a régió kulcsfontosságú városai. Izraelt azonban már nem azonosítják név szerint.


A Gázai övezet a gyermekek temetőjévé vált, a palesztin enklávéban eddig meghalt kiskorúak száma meghaladja a 3400-at – közölte James Elder, az ENSZ Gyermekalapjának (UNICEF) szóvivője egy genfi sajtótájékoztatón.


A húszi miniszterelnök szerint az „ellenállás tengelye” összehangolja műveleteit „a cionista ellenség” ellen.


Katar 15 éve a Hamász egyik legfontosabb támogatója a térségben.


November 18-án Románia lesz az ellenfél, a találkozón nézők is részt vehetnek.


Az ügynökség szerint a tanács muszlim szavazók millióit fogja mozgósítani, hogy a 2024-es elnökválasztáson visszatartsák Biden adományait és szavazatait, ha nem tesz azonnali lépéseket a tűzszünet biztosítására.


Az USA lett a legnagyobb gázbeszállítónk, és 8 ezer milliárd forint megy el a következő években LNG-terminálokra.


Az Egyesült Államok arra használta fel a jelenlegi ukrán válságot, hogy éket verjen Oroszország és az EU közé, miközben saját gazdasági gondjait is enyhíti az oroszok kárára – mondta Nyikolaj Patrusev, az orosz Nemzetbiztonsági Tanács vezetője.


Ha az Egyesült Államok leállítja Ukrajna finanszírozását, Oroszország fog győzni a két ország között zajló konfliktusban – mondta Lloyd Austin amerikai védelmi miniszter hétfőn a szenátus költségvetési bizottsága előtt, és további 44 milliárd dolláros katonai és egyéb támogatás mellett érvelt a kijevi kormány számára.


Három Kijevbe látogató amerikai kongresszusi képviselő hétfőn ígéretet tett Volodimir Zelenszkij ukrán elnöknek az amerikai támogatás folytatására, de figyelmeztették, hogy most már Washington figyelmét Izrael is igényli.


Az OMV osztrák energetikai vállalat az elmúlt negyedévben havi átlagban 5,4 terawattóra – azaz több mint 55 millió köbméter – orosz földgázt vásárolt – derül ki a vállalat keddi közleményéből.


A főként hondurasi, venezuelai, haiti, kubai, salvadori és guatemalai migránsok soraiban sok nő és gyermek is van.


New York… Chicago... San Francisco…


A belügyi tárca közlése szerint sikerült elriasztaniuk a határ illegális átlépésére készülő két migráns csoportot.


Hosszas tárgyalások után kormányt alakított a nyugatos tábor Montenegróban, de szerb- és oroszpárti házelnököt kell kinevezniük cserébe.


Az ország bizonyos részein igazi német ajkú infrastruktúra alakult ki.


Pásztor István a Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) és Vajdaság Autonóm Tartomány Képviselőházának elnöke, a vajdasági magyar közösség vezetője, a magyar kormány meghatározó stratégiai partnere és barátja volt – írták.


A szülők szerint a kislány 18 hónapos kora óta él transzneműként.


"A részt vevő tagállam elismeri továbbá, hogy a vakcinának sem hosszú távú hatásai és hatékonysága sem ismert jelenleg és hogy a vakcinának lehetnek jelenleg még nem ismert káros hatásai."


Ha támogatod a folytatást, a megjelenés napján azonnal megkapod az egyedülálló tudásanyagot!
860 megtekintés

Kommentare


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page