top of page

Mindennapi szemezgetésünk (08:00) 11.02.A tesztelést az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) végezte, „az értékelést követően a Bizottság gyorsított eljárás keretében engedélyezte az adaptált vakcinát”. (nu, ez már tényleg a jogállamiság teljes csődje; legalább féltucatnyi paragrafus alapján életfogytiglanra börtönbe kéne vonulniuk, ehelyett újrakezdik a hangtompítós népirtást; való igaz, hogy a jog a nép pajzsából mára a hatalmi elit fegyverévé változott)


“Liz Gunn, új-zélandi politikus bűnügyi vizsgálatot követel a kovid-“oltás” okozta halálesetek ügyében. (…) Gunn egy komoly dolgot állít: „Az információszabadságra vonatkozó törvény révén bizonyítékok vannak arra vonatkozóan, hogy a kormány minden mellékhatásról tudott, mielőtt egyetlen 'oltást' is beadtak volna Új-Zélandon." Állításának forrásai itt és itt találhatók: Gunn elmagyarázta, hogy az új-zélandi kormány még azelőtt hozzáfért a Pfizer forgalomba hozatalt követő adataihoz, amelyek 1.223 halálesetet és több oldalnyi nemkívánatos eseményt tartalmaztak, mielőtt 2021. március 10-én megkezdte volna a tömeges oltási kampányát. A Pfizer adatai: itt. (Biró Éva)


“Van-e határa annak, amit Izraelnek meg kell tennie azokkal az emberekkel, akik zsidókat próbálnak megölni?" “A válaszom az, hogy nincs! A határ a csillagos ég!”


Craig Mokhiber, az ENSZ New York-i emberi jogi hivatalának (OHCHR) igazgatója lemondott posztjáról, arra hivatkozva, hogy a testület nem tudta megfelelően kezelni az izraeli-palesztin válságot. Ahelyett, hogy végezte volna a munkáját, az ENSZ “megadta magát az USA hatalmának és engedett az izraeli lobbinak”, miközben az “európai, etnonacionalista, telepes gyarmati projekt Palesztinában a végső szakaszába lépett” – érvelt a magas rangú tisztviselő.


A bolíviai kormány kedden bejelentette, hogy megszakítja diplomáciai kapcsolatait Izraellel a gázai katonai művelet és a palesztinok elleni háborús bűncselekmények miatt – írja a Reuters.


Elfogadhatatlanok a Szíria elleni izraeli légicsapások, amelyek egyre gyakoribbá váltak a palesztin Gázai övezet körüli konfliktus közepette – jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter azon a telefonbeszélgetésen, amelyet szíriai hivatali partnerével, Fejszál Mekdaddal folytatott kedden.


Az Irán által támogatott jemeni Houthi lázadók vállalták a felelősséget a Dél-Izrael elleni támadássorozatért.


Irán legfelsőbb vezetője, Ali Hoszajni Hámenei ajatollah felszólította a muszlim nemzeteket, hogy vezessenek be olaj- és élelmiszer-embargót Izrael ellen, hogy így állítsák le a gázai hadműveletét.


David Barneát elődje, Yossi Cohen is elkísérte a Hamász vezetésének is otthont adó olajmonarchiába.


A Bloomberg forrásai szerint az Egyesült Államok és Izrael több lehetőséget is vizsgál Gáza jövőjével kapcsolatban.


„B*ssza meg Izrael!” – üvöltözte akciója közben az elkövető.


A közlemény szerint a telepesek támadásai „kimondhatatlan szenvedést okoznak a helyi palesztinoknak”.


Max Abrahms határozott véleményt fogalmazott meg a zsidóság helyzetéről Nyugaton. A zsidóságot világszerte érintő biztonsági kihívásokra való tekintettel az izraeli labdarúgó-válogatott a soron következő mérkőzéseit Felcsúton, Magyarországon játssza majd, az Orbán Viktor által alapított labdarúgó-akadémia stadionjában.


Igen, ez még mindig Nyugat-Európa.


„Bárki is csinálta, egyszerűen csak megnézte a neveket a kaputelefonon, és azt hitte, hogy zsidók” – magyarázta egy francia zsidó újságíró.


Mint kiderült: az USA Izraelnek szánt támogatása is emiatt mehet ilyen döcögősen.


Azonosítani és el kell eltávolítani azokat a névtelenül nyilatkozó magas rangú ukrán tisztviselőket, akik a Time magazinnak azt mondták, hogy nem osztják Volodimir Zelenszkij elnök elképzelését az Oroszország feletti katonai győzelemről – közölte kedden a helyi médiának Olekszij Danilov, az ukrán nemzetbiztonsági tanács titkára.


Soros György, az amerikai Demokrata Párt prominens adományozója gyakorlatilag a társadalom szétverésére törekszik – állította Elon Musk, a SpaceX tulajdonosa a Joe Rogan keddi podcastjában. Musk a liberális magyar származású milliárdost azzal vádolta, hogy gyakorlatilag “megváltoztatja a törvényeket” azzal, hogy gondoskodik arról, hogy azokat ne hajtsák végre.


„Párizs egykor a világ legromantikusabb városa volt” – fejezte ki sajnálatát az egyik kommentelő.


Németországba 70 százalékkal többen akartak bejutni illegális bevándorlók és menedékkérők 2023-ban, mint korábban. Ezért az FDP, a német kormánykoalíció jobboldali-liberális pártja, hasonlóan Nagy-Britanniához, Afrikába küldené a jelentkezőket a menedékkérelmi folyamat idejére – írja az EurActiv.


A Facebook és az Instagram európai felhasználói novembertől előfizetést vásárolhatnak a hálózatok hirdetés nélküli használatára.


Az esemény helyszíne is különleges lesz: ott működött a második világháború idején az a csoport, amely feltörte a német hadvezetés által megfejthetetlennek hitt Enigma-kódot. A brit kormány, amely a világ első globális AI-biztonsági csúcstalálkozójaként hirdette meg a rendezvényt, Kínát is meghívta.


Céljuk az volt, hogy a szándékoltan súlyos, akár életveszélyes sérülések, illetve a váratlan támadás körülményei elrettentő üzenettel bírjanak a szélsőjobboldali mozgalmak képviselői számára.


A beszélgetés a vége felé ezért kegyelmi mentesítést célzó fórummá alakult, mivel a gyurcsányi koncepciós Hunnia eljárás csapdájában rekedt három vádlott hazafit (dr. Szücsi Frigyes és két társa) súlyos fegyházévek fenyegetik.


 

Ha támogatod a folytatást, a megjelenés napján azonnal megkapod az egyedülálló tudásanyagot!
1 112 megtekintés

Kommentare


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page