top of page

Mindennapi szemezgetésünk (11:03) 11.03.
Dr. Szücsi Frigyes üzenete a börtönbe hurcolása előtt. Köztársasági elnöki kegyelmet a Budaházy-per utolsó három meghurcoltjának!“Példátlan botrány és nyílt sebként izzó erkölcsi bűn, hogy míg a 2006-os – közvetve halálos áldozatokat is követelő – karhatalmista terrort elrendelő Gyurcsány Ferenc háborítatlanul éli életét a zabrált Apró-villában, ahol a hatalom újbóli megragadására és Magyarország idegen érdekeknek történő alávetésére sző gyalázatos terveket, addig tisztességes hazafiakat, példás családapákat börtönbe hurcolnak a nemzetrontó Gyurcsány rendszer ellen – önkényesen terrorcselekménynek minősített – állítólagosan elkövetett, ellenállási akciók miatt, kényszervallatással szóra bírt emberek vallomásai és koholt bizonyítékok alapján” – írja a Kúria ítéletére reagálva a Budaházy Bizottság az Igazságtételért. (Füssy Angéla)


A kanadai Ontario tartományban élő Dan Hartman beperelte a Pfizert. A vakcinagyártót okolja fia, Sean haláláért. 2021. szeptember 27-én reggel, 33 nappal a Pfizer kovid-géninjekció beadása után, Seant holtan találták a hálószobájában. Az apa kijelentette, hogy Sean jó egészségnek örvendett, semmilyen alapbetegsége nem volt. Azért oltatta be magát, hogy tovább tudjon jégkorongozni. Négy nappal az első oltás után Sean barna karikákkal a szeme alatt, kiütésekkel az arcán és fájdalommal a jobb vállában érkezett az ügyeletre. Ryan Cole patológus júliusban megállapította, hogy Sean az oltás miatt halt meg. Megvizsgálta a szöveteket és tüskefehérjéket talált a mellékvesében. A mellékvesék szabályozzák a vérnyomást. Az apa 35,6 millió dolláros kártérítést követel. A “Dr. Rath-Alapitvány” megjegyzi, hogy világszerte egyre több per indul a kovid-oltóanyagok gyártói ellen. Az Egyesült Királyságban 90 család indított csoportos keresetet az AstraZeneca ellen. Több tucat halálesetért okolják a gyógyszeripari óriást. Ausztráliában is pert indítottak. Itt körülbelül 500 olyan állampolgárról van szó, akik saját maguk szenvedtek károsodást a kovid elleni “oltások” miatt, illetve a rokonukat veszítették el.” (Biró Éva)


Többek között Izrael létezésének elismeréséhez kötnék a német állampolgárságot a helyi politikusok, akik egyre többet foglalkoznak azzal a gondolattal, hogyan lehetne hazatoloncolni a migránsokat.


„Itt nincs semmiféle szövegkörnyezet, a legkegyetlenebb bűncselekményekről volt szó” – fogalmazott Oskar Deutsch, a bécsi zsidó közösség elnöke.


Teljes zárlat kezdődik.


Terroristák százaival végeztek az izraeli csapatok az elmúlt napokban. Az IDF vezérkari főnöke bejelentette Gázaváros bekerítését.


Az amerikai Képviselőház elfogadta az Izrael anyagi támogatásáról szóló republikánus törvényjavaslatot.


A csütörtökön közzétett felmérés szerint a megkérdezettek 41%-a úgy véli, hogy az amerikai kormány “túl sokat” tesz Ukrajna megsegítésére, ami 12%-os növekedést jelent az előző, júniusi felmérés óta.


Az európaiak az orosz-ukrán háború lezárását várják el vezetőiktől, nem annak finanszírozását – olvasható a Századvég Alapítvány 28 uniós tagországra kiterjedő közvélemény-kutatásában, amelynek megállapításait csütörtökön közölték az MTI-vel.


Felmérés: az oroszok többsége semleges az izraeli-palesztin konfliktusban Az oroszok többsége nem támogatja az izraeli-palesztin konfliktus egyik oldalát sem – derül ki egy kedden közzétett közvélemény-kutatásból.


A szállítmányt az Egyiptomi Vörös Félhold Társaság tagjainak adják át, akiknek az enklávéba kell eljuttatniuk. Korábban a minisztérium 27 tonna élelmiszert szállított a gázai lakosoknak.


Modern kori történelmének legmagasabb szintje.


A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) álláspontja, miszerint az izraeli sportolók nem felelősek kormányuk tetteiért, “felháborító”, tekintve, hogy a NOB éppen ezen az alapon tiltotta el Oroszországot – mondta Szergej Lavrov orosz külügyminiszter csütörtökön.


Angelina Jolie Oscar-díjas színésznő, aki 20 éven át az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának (UNHCR) különleges megbízottja is volt, elítélte Izraelt a Gázai övezet bombázása miatt.


A bahreini hatóságok visszahívták az izraeli nagykövetet, és úgy döntöttek, hogy felfüggesztik a gazdasági kapcsolatokat Tel-Avivval, hogy ezzel is kifejezzék támogatásukat a palesztin néppel Izrael Gázai övezetben végrehajtott akciói miatt – közölte a királyság képviselőtanácsa.


Az Iraki Iszlám Ellenállás nevű terrorszervezet csütörtök este bejelentette, hogy megtámadott egy létfontosságú izraeli célpontot a Holt-tengernél, és egyúttal elítélte a zsidó állam által a Gázai övezetben elkövetett „szörnyű bűnöket”.


Egymillió lövedéket és legalább tíz fegyverszállítmányt küldött Észak-Korea Oroszországnak augusztus óta.


A nyugati politikusok félnek nyilvánosan beszélni Ukrajna vereségéről – írta a francia Hazafiak párt vezetője, Florian Pilippot az X közösségi oldalon, kommentálta Giorgi Meloni olasz miniszterelnök Vovan és Lexus tréfamestereknek tett vallomásait az ukrán fegyveres erők sikertelen ellentámadásáról.


A Tajvan körül növekvő nemzetközi feszültség új szintre lépett.


Dmitrij Medvegyev, az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese arra figyelmeztetett, hogy Lengyelország fellépése közvetlen konfrontációhoz vezethet Oroszországgal és Belarusszal, és elindíthatja a harmadik világháborút. “Lengyelország saját haderőfejlesztése és a lengyel katonai jelenlét Ukrajnában közvetlen konfrontációt válthat ki Varsó és Belarusz, valamint Oroszország között” – mondta Medvegyev a Rosszijszkaja Gazeta című lapnak írt cikkében.


Mi teszi a fekete kontinenst az új világrend kulcsává? Afrikából, Angolából jelentkezem, és bemutatom, hogy miért játszhat kulcsszerepet Afrika az új világrend megszületése szempontjából – írja legújabb YouTube-videójánál a Mi Hazánk elnöke.


A Türk Államok Szervezete (TÁSZ) hidat képez Kelet és Nyugat között, és Magyarország készen áll ennek az európai pillérévé válni, ugyanis a világ ismételt blokkosodása helyett együttműködésre van szükség – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Asztanában.


A CEU-rektor előszavával érkezett az Institute for Democracy and Electoral Assistance felmérése.


A tálib titkosszolgálat már az irányítása alá vonta a Vajdaság területén működő afganisztáni embercsempészcsoportokat, a végső céljuk pedig az, hogy a bandák közötti harcokat megszüntessék, az iparág irányítását teljes egészében átvegyék – derült ki a most nyilvánosságra hozott nemzetbiztonsági jelentésből. Az üzletből befolyó hatalmas hasznot a tálib vezetés akár terrorfinanszírozásba is forgathatja, ami jelentős kockázatot jelent.


Öt évvel ezelőtt boldogan vetette bele magát a vállalat a megújuló energia szeles szegmensébe. Mára egy csődtömeg lett a turbinás üzletág. A veszteség 4,5 milliárd eurós lesz ebben az évben, a Siemens Energy így az államhoz fordult. Kár volt.


Jövőre akár 70-80 madárfaj átnevezésére is sor kerülhet. A társaság szerint a „kirekesztő nevek” helyett inkább olyan nevek kellenek a madaraknak, amelyek jobban leírják őket.


A kritikusok abban bíznak, hogy a készítők visszavesznek a woke jelenetekből is.


972 megtekintés

Comentários


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK