top of page

Mindennapi szemezgetésünk (11:07)


Az amerikai Kereskedelmi Bizottság és több tucat állam bíróság elé viszik a Facebook monopolhelyzetének ügyét. Szerintük a tech cég az elmúlt tíz évben folyamatosan arra törekedett, hogy a monopóliumellenes törvényt megkerülve felvásárolja összes konkurensét.


Számtalan kedvező visszajelzés érkezik a pedagógusoktól, szülőktől. Nemcsak hogy elfogadják az iskolaőrök jelenlétét az intézmények, de ragaszkodnak is hozzájuk, a gyerekek pedig példaképként tekintenek rájuk.


A törvényjavaslatot az előterjesztő kormánypártok mellett a parlamenti pártok többsége támogatta.


Szilárd meggyőződésem, hogy a jelen formájában létező Európai Unió egy válságtünet, vagy éppen maga a válság.


A vakcina csak eszköz, a megoldást az immunrendszerünk jelenti – Letoha Tamás a Mandinernek A koronavírus felszínre hozta, hogy a társadalomban nagyon sok a rossz egészségi állapotú, krónikus beteg – mondja lapunknak Letoha Tamás szegedi víruskutató, aki szerint óriási előrelépést ért el az orvostudomány a vírus elleni küzdelemben, ám ezt a média nem igazán mutatja be. Beszélgetésünkből kiderül az is, biztonságosnak tartja-e az orosz és a kínai vakcinát, mikor kezdődhet a tömeges oltás, és mennyi időre adhat védettséget az oltóanyag.


15 megtekintés

Commentaires


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page