top of page

Mindennapi szemezgetésünk (11:05) 2022.12.12.
Klaus Schwab és fóruma innentől kezdve – úgy látom – szerves részévé válik a nagyhatalmak világtalálkozóinak. Hogy miért? Mert a WEF hatalma még a nagyhatalmakénál is nagyobb. Ezt jó, ha szociológiailag és gazdaságilag is igazolható tényként kezeljük. A WEF lényegében véve a globalisták által már évtizedek óta tervezett világkormányzás egyik letéteményese, ha nem az már ma is.


A nyugati monetáris rendszert megkérdőjelezve az Eurázsiai Gazdasági Unió a globális déli országokat egy új közös fizetési rendszer felé vezeti, amely megkerüli az amerikai dollárt.


Pár éve, ha valaki olyat írt, hogy háttérhatalom, akkor az egy félbolond volt, aki elhisz minden mesét. Aztán szép lassan kiderült, hogy van Bilderberg csoport, van davosi világgazdasági fórum, ahol meghirdetik a The Great Reset programot, amellyel ott és akkor Trump elnök szembemegy. Ezek után Trump elnököt megbuktatja több tízezer halott szavazó és kiderül, hogy az USA választási rendszere amúgy egy merő káosz és törvénytelenség, amelyet a Demokrata Párt tetszés szerint manipulál, minden jogi következmény nélkül.


Összefoglalónk az eddigi nyilvánosságra hozott Twitter-aktákról.


Eva Kaili görög szocialista EP-képviselőt egy Katarral kapcsolatos korrupciós ügyben folytatott nyomozás során vették őrizetbe.


A német lap szerint az EP legerősebb fegyvere eddig az erkölcs volt.


A puccsellenesnek nevezett razziák után Nancy Faeser német szocdem belügyminiszter bejelentette: szigorítani fogják a fegyvertartás szabályait Németországban.


Az orosz megszállás alatt lévő Krímen működő ATES ukrán partizánmozgalom jelentkezett vasárnap egy orosz katonai bázis felgyújtójaként.


Az orosz erők masszív rakétatámadásai következtében megrongálódott Ukrajna összes hő- és vízerőműve – írta Denisz Smihal ukrán miniszterelnök.


Már Németországban és Franciaországban is relatív többségben vannak azok, akik nem támogatnák Ukrajnát bármi áron.


Még nagyobb baj, hogy az európai védelmi kapacitások is elégtelenek az Európai Unió külügyi és biztonságpolitikai főképviselője szerint.


Napokon belül megkezdheti a német hadsereg Lengyelország légvédelmének megerősítését Patriot rakétavédelmi rendszerekkel – jelentették német hírportálok.


Az extraprofitadó további 200 milliárdba kerülhet a cégnek, de még így is nagyot kaszálhat a MOL – mutat rá az Erste Bank elemzője.


Az olasz belügyi tárca adatai szerint az idén eddig több mint 97 ezer migráns érkezett Olaszországba a Földközi-tengeren keresztül. (nu, ez a hír; ez pedig egy hozzászólás: Nem ezért választották meg az olaszok ezt a kormányt. Bukni fognak.)


Korábban Minneapolis-Saint paul repülőterén tulajdonított el egy bőröndöt, most pedig Las Vegasban. A genderfluidként, vagyis változó nemi identitású személyként ismert LMBTQ-aktivistát a múlt hónapban lopás bűntettével vádolták meg (...). Brinton az év elején került a címlapokra, miután a Twitteren azt írta, hogy „az egyik, ha nem a legelső nyíltan genderfluid személy lett a szövetségi kormányzat vezetésében”.


A SADS halálozási spirál jelensége most már az állatoknál is jelentkezik Ezt az oroszlánt állítólag beoltották COVID 19 ellen egy nevetséges program keretében, amelynek célja az állatkertekben, vadasparkokban és rezervátumokban élő összes állat beoltása. A világ számos országa elfogadta ezt a legújabb őrületet a koronavírus terjedésének megfékezésére. A halálozási spirált már megfigyelték oltott embereknél, de a SADS állatoknál való megfigyelése új borzalom. Ugyanazok a fizikai tünetek, amelyek az embereknél jelentkeztek, most itt is megjelennek ebben az egykor fenséges oroszlán esetében.


Nos, itt vagyunk 2022 végén, és már több mint 10 millió COVID-esetünk volt. Az ausztrál egészségügyi minisztérium persze, valamikor szeptember körül, abbahagyta a számolást, mert szerintem kezdett nagyon kínos lenni beismerni, hogy annak ellenére, hogy több mint 20 millió ember be van oltva, az ország több mint fele elkapta a COVID-ot. Mi lett a "Megvéd téged"-del? De erről már nem akarunk beszélni. (...) Valójában megölni akarjuk a vírust, nem szaporítani. (...) Oké, de nem kell nekem hinniük. Menjenek és beszéljenek Robert Clancy-vel, Ausztrália legjelentősebb immunológusával és vakcinológusával, oké? Már nyugdíjas. Megbízhatnak benne. Nem a nagy gyógyszergyárak vagy a nagy egyetemek szószólója, és nincs érdekeltsége kutatásokban. Azokat csak a saját zsebük tömése érdekli.


A Johns Hopkins Egészségbiztonsági Központ a WHO-val és a Bill & Melinda Gates Alapítvánnyal együttműködve 2022. október 23-án a belgiumi Brüsszelben, a Grand Challenges éves találkozóján egy pandémiás asztali gyakorlatot hajtott végre. Majdnem három éve a mai napig ugyanazok az emberek, akik az Event 201 mögött álltak, egy Brazília közeléből származó új enterovírus szimulációját végezték el. A vírus halálozási aránya magasabb, mint a COVID-19, és aránytalanul érinti a gyermekeket.


Az orvosi közösség tagjai egyre több emberről számoltak be, akik nem vaxxolt vér transzfúzióját kérik a közelgő orvosi eljárásokhoz. A "SafeBlood Donation"-t George Della Pietra svájci természetgyógyász alapította, aki úgy véli, hogy a globális koronavírus elleni oltási kampányok "az évszázad bűncselekményei".


A tudományos kutatások és a súlyos oltási károkról szóló jelentések megerősítik a vakcinák összetevőivel kapcsolatos aggasztó felismeréseket. Interjú Ricardo Delgado Martin biostatisztikussal a Kovid vakcinákban lévő grafén-oxidról és a nanotechnológiáról. Ki rendelte el ezeknek a mérgező anyagoknak az oltóanyagba való felvételét, és mi közük van az 5G mobiltechnológiához? Talán ez után jobban megértjük az Agenda 2030-as menetrendet és a Világgazdasági Fórum tervét? …


Az egyházi közösségeknek, az egyházaknak köszönhető, hogy „meg tudtuk tartani magyar nyelvünket, hagyományainkat, identitásunkat”, és nekik köszönhetően teremthető meg a jövő – mondta a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára vasárnap Dombóváron.


Vegyük például a lángost. A sima fokhagymásért 1750 forintot kérnek el a Vörösmarty térnél, a klasszikus sajtos-tejfölös pedig 2500 forint körül mozog. Aki nagyon szeretne valami extrát kipróbálni annak mélyen a zsebébe kell nyúlnia, hiszen a csirkegulyásos lángos idén már 4200 forintba kerül. Frankfurtban meglepő módon az árak ugyanígy alakulnak: tejfölös lángos 4 euróba (kb. 1600Ft) kerül, az extrább feltétekkel készült finomság - mint például gyros hússal, vagy hagymás-baconos raguval - pedig 6-10 euróba (kb. 2400-4000) kerül itt.


951 megtekintés

コメント


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page