top of page

Mindennapi szemezgetésünk (11:10) 2022.06.06.

Mihajlo Podoljak, Volodimir Zelenszkij ukrán elnök tanácsadója is reagált Kövér László Ukrajnával kapcsolatos gondolataira. A tanácsadó Twitteren fejtette ki a véleményét, „az európai család egyetlen problémás országa Magyarország, amely megakadályoz bármilyen reakciót Oroszország rémtetteire Ukrajnában”. Szerinte Budapestnek nem kellene kérkednie a kannibál álláspontjával, mivel az ilyen kijelentéseket nem díjazza a történelem”.


Orvosi és statisztikai szakértők egy online konferencián elemezték a majomhimlő-pánikot és a médiában a “patogén vírusokról” elterjedt narratívát. Léteznek-e patogén vírusok? Mi áll a majomhimlővel kapcsolatos pánikkeltés mögött? Ezekkel a kérdésekkel foglalkozott a “Majomhimlő-mánia” című online konferencia tíz prominens résztvevője 2022. június 1-jén. Dr. Samantha Bailey megjegyezte, hogy az eddigi ál-járványok során a lakosság valójában nem félt. A médiát akkoriban még nem koordinálták propagandagépezetté. Az elmúlt évtized “világjárványai” azonban lehetővé tették a gyógyszeripar és “globalista szövetségesei” számára, hogy “élesítsék játékukat”. Az eredmény, mint mondta, a “Covid-19” néven ismert “produkció” lett.


A tanulmány egyik szerzője, Dr. James Thorp egy széles körben publikált, 68 éves orvos, MD, szülészet-nőgyógyászat, valamint anyai-magzati gyógyászat oklevelével, aki több mint 42 éve foglalkozik szülészettel.

Thorp korábban azt mondta a The Epoch Timesnak , hogy „sok-sok-sok szövődményt tapasztal terhes nőknél, anyukáknál és magzatoknál, gyermekeknél, utódoknál”, amióta a COVID-oltást széles körben elterjesztették.


Ahogy a figyelem csökken, úgy fog csökkenni a világ vezetőire nehezedő nyomás, hogy segítsenek Ukrajnának és megbüntessék Oroszországot.


"Tönkretetted az országunkat, és felelni fogsz érte" Az ukrán fegyveres erők feladó katonái videóüzenetet rögzítettek Zelenszkijnek. Tolvajnak, erőszakoskodónak, gyilkosnak és fasisztának nevezték. A katonák nem Oroszországot, hanem Ukrajna jelenlegi elnökét tekintik ellenségüknek.


A német szövetségi államok földgázellátásának megszakítását célzó nyugati szankciókra adott május 11-i orosz válasz után a német házkezelő társaságok kénytelenek úgynevezett gázpótdíjat beépíteni a közüzemi számlákba.


A kreatív politikusok gyakran változtatják munkatársaikat. Meg kell teremteniük az erőt a hatalom gyakorlásához, hatalmassá kell válniuk, mert természetes a hajlam a lustaságra, a rutinra, vagy a visszahúzódásra, amikor kihívásokkal nézünk szembe. Ezért kell kormányukba tartósan bevezetniük a kreatív erőt, előre kell lépniük, a hatalmat folyamatosan megvalósítani.


Bill Gates évek óta busásan fizet a médiának világszerte, hogy befolyást gyakorolhasson a globális tudósításokra és így befolyásolja a közvéleményt. Ezzel kapcsolatban részletek váltak ismertté, amelyeket nem szeretnék elhallgatni Önök előtt.


Órákkal a bejelentés után a Zsidó Világkongresszus bejelentette, hogy Nisanovot a szankciók miatt eltávolították a szervezet vezetőségéből.


“Nagy pontosságú, a levegőből indított rakéták csapást mértek az Ukrán Fegyveres Erők tüzérségi kiképzőközpontjára a Szumi területen lévő Szteckovka település közelében. Külföldi kiképzők érkeztek ebbe a központba, hogy gyakorlati képzést nyújtsanak az ukrán katonáknak a 155 mm-es M777-es ágyúk működtetéséről és tűzvezérléséről” – közölte Igor Konasenkov vezérőrnagy.


Június 2-án az Orosz Föderáció Nyilvános Kamara konferenciát tartott az Egyesült Államok ukrajnai biológiai fegyverekkel kapcsolatos programjairól. Az ott bemutatott munkák közül kettőt két cikkben mutatok be. Ebben a második cikkben a saját előadásomat teszem közzé, mert az ” Inside Corona ” című könyvön végzett munkámnak köszönhetően egy gigantikus adatbázishoz férek hozzá, amelyből névtelen informátorom és jómagam számos olyan leletet gyűjtöttünk, amelyek az orosz védelmi minisztérium birtokában voltak.


SCHIFFER ANDRÁS: HA RASSZIZMUS A TÉRDEPELŐ FUTBALLISTÁK KIFÜTYÜLÉSE... Akkor az mi, amikor afrikai futballistákat a hitükkel ütköző szimbólumok viselésére kényszerítenek?


Még csak csütörtök van, de már „ég a vonalam”, sokan érdeklődnek, hogy mikor indulunk, mások afelől, hogy van-e még hely, mert az ő gyermekük is szeretne jönni. Az egész álomszerű történetben ez az egy negatívum van, ugyanis nagyon rossz egy focimeccs iránt érdeklődő gyermeknek azt mondani, hogy sajnos már tele a busz.

566 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page