top of page

Mindennapi szemezgetésünk (11:14) 2022.08.17.


Jövő tavasszal végleg bezárja kapuit a brit állami fenntartású transznemű ifjúsági klinika. Az NHS England a múlt hónapban bejelentette, hogy bezárja a tavistocki nemi identitás klinikát, miután egy jelentés arra a következtetésre jutott, hogy ez „nem biztonságos vagy nem életképes hosszú távú megoldás” a nemi hovatartozás miatt zavart fiatalok számára. A Királyi Gyermekgyógyászati ​​és Gyermekegészségügyi Főiskola korábbi elnöke által készített jelentés megállapította, hogy a betegek „jelentős kockázatnak vannak kitéve” a klinikusok „megkérdőjelezhetetlenül megerősítő megközelítése miatt”.


„Gyere ide Los Angelesbe és mondjad el ezt azoknak a családoknak, akik elvesztették fiaikat, lányaikat, apjukat, anyjukat!” – mondta Steve Hilton, a Fox News műsorvezetője magyarul a csatorna Next Revolution című műsorában, üzenve ezzel a liberális ügyészeket támogató Soros Györgynek.


Nincs se pandémia, se halálos covid-vírus, se energiaválság vagy klímaváltozás: csak gonoszok és politikai bérgyilkosok vannak, akik feláldozzák az embereket!


Jelentősen csökkent a földgázfogyasztás az idén az első fél évben Németországban, júniusban már csaknem 25 százalékkal kisebb volt a felhasználás, mint egy évvel korábban – mutatta ki egy kedden ismertetett felmérés.


A holokauszthoz hasonlította a palesztinokkal szembeni izraeli politikát Mahmúd Abbász palesztin elnök Olaf Scholz német kancellár jelenlétében kedd este tartott közös berlini sajtóértekezletükön.


"A Nyugat és az iszlamizmus teljesen összeegyeztethetetlen. Minél hamarabb felismerjük, hogy semmi sem fogja megnyugtatni a fanatikusokat, annál jobban tudunk szembeszállni velük."


A megállapodásban az is szerepel, hogy az iskolákban újabb rasszizmus- és előítélet-ellenes intézkedések is életbe lépnek, megalakul például az Antirasszista és Előítélet-ellenes Fejlesztő Tanács, amelynek feladata az lesz, hogy csökkentse a megkülönböztető gyakorlatot és viselkedést az oktatási intézetekben. A dokumentum azt is kimondja, hogy a diákoknak hozzájuk hasonló oktatókra van szükségük, olyanokra, akikkel azonosulni tudnak.


Katonai tapasztalat nem kell, cserébe kapnak több mint másfél millió forintot.


Alaposan megváltoztak a trendek a mesék és a játékok világában, az egyértelmű határok feloldódtak – állítja a klinikai szakpszichológus.


Az ember 11 ezer éve foglalkozik földműveléssel, és körülbelül 2 és fél ezer év mióta ekét is használ. 1950-re a világ termőföld készletének a fele termesztésre alkalmatlanná vált az egyre intenzívebb mezőgazdasági technológia miatt. 2010-ig további 30 százalékot tettünk tönkre. A világ mezőgazdaságának egyre nagyobb ember tömegeket kell táplálnia, egyre rosszabb feltételek mellett. Az intenzív technológiának a legnyomósabb érve, hogy ennyi embert nem lehet máshogy élelemmel ellátni. A talajforgatás, a műtrágyák és vegyszerek egyre nagyobb mértékű használata miatt a termőréteg elvékonyodik és a termőterület csökken. Vajon mennyi élelmiszert lehet még termelni a rendelkezésre álló területen? Milyen összefüggések vannak a giliszták száma és a megtermelhető élelmiszer mennyiség között? Létezik egyáltalán bármilyen alternatíva az intenzív mezőgazdasági technológiák kiváltására?


494 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK