top of page

Mindennapi szemezgetésünk (12:38) 11.16.
Sikerült úgy módosítaniuk a mesterséges mRNS-t, hogy azt az emberi immunrendszer ne pusztítsa el, és így orvosi célokra felhasználható legyen. Nem olyan ez a Nobel-díj, mint arculcsapása azoknak, akik maradandó károsodást szenvedtek vagy akár meg is haltak az államilag előírt mRNS-oltások következtében?


... bármit megtehetünk mi is, és senkinek sincs joga, hogy bírálgasson minket. (nu, nem épp a krisztusi felfogás: "Ha megdobnak kővel..." Meg is van és lesz a mindenkori következménye...)Az izraeli hadsereg szerint fegyvereket és katonai parancsnoki központokat találtak a kórházkomplexumban, a katonák több terroristát is likvidáltak. (nu, nyilván a civileken túl)


Orbán Viktor is kint volt a mérkőzésen. A szurkolók a mérkőzés közben kifejezték szolidaritásukat a Gázában rekedt foglyok iránt, ugyanis a meccs 7. percében elkezdték azt skandálni, hogy »Bring them home!« azaz a »Hozzátok haza őket!”


Kedden korábban Trudeau-t a város egy másik részén, egy indiai étteremben támadták meg a tüntetők. A közösségi médiára feltöltött videón látható, amint az aktivisták szembeszállnak a miniszterelnökkel, amikor az éppen az asztalnál ült. Tűzszünetet követeltek Izrael és a gázai palesztin fegyveresek között, és azt skandálták, hogy “Szégyelld magad!” és “Justin Trudeau, te finanszírozod a népirtást!”. A miniszterelnök gyorsan elhagyta a helyiséget anélkül, hogy megközelítette volna az ellene tüntetőket.


Peking régóta törekszik arra, hogy Washington egyenrangú félként kezelje. Most itt a lehetőség


A kínai külügyminisztérium helytelennek és felelőtlennek minősítette Joe Bident, amiért ismét “diktátorként” jellemezte Hszi Csin-ping elnököt. Az amerikai elnök azonban néhány órával azután, hogy szerdán San Franciscóban találkozott kínai kollégájával, megismételte a kijelentését.


Szinte csak azt tartják megoldásnak, ha Kijev kompromisszumot köt Magyarországgal.


A lap arra a megállapításra jutott, hogy az orosz üzemanyagot a fekete-tengeri kikötőkből a Boszporuszon keresztül szállítják Törökországba. A trükk az, hogy Görögországba érve az üzemanyagot már nemes egyszerűséggel nem jelölik oroszként. Ott az üzemanyagot finomítják és keverik az amerikai hadsereg által részben vásárolt készletbe. A Pentagon által vásárolt termékekben lévő orosz eredetű fűtőolaj pontos mennyiségét azonban nem lehetett meghatározni, mivel ezeket a termékeket többféle összetevő felhasználásával finomítják, amelyek nem követhetők nyomon a gyártás során.


Washington legalább 2008 óta folyamatosan fokozta kudarcos külpolitikáját Kelet-Európában, a teljes pusztulás szélére sodorva Ukrajnát azzal, hogy nem foglalkozott Oroszország jogos biztonsági aggályaival – állítja Jeffrey Sachs amerikai politikai elemző. “Az Egyesült Államok 15 éven keresztül folyamatosan rosszul játszott vesztes leosztásban” – mondta Sachs szerdán a Glenn Greenwald független újságírónak adott interjúban.


Eltávolították szerdán Alekszandr Puskin orosz költő emlékművét az ukrán főváros, Kijev egyik központi parkjából – hozta nyilvánosságra Dmitro Bilocerkovec, a kijevi városi tanács képviselője a Facebookon.


Az EBRD májusban tartott idei közgyűlésén jelezte először, hogy várhatóan tőkeemelést kér részvényeseitől, annak érdekében, hogy a következő években az ukrajnai finanszírozások kockázatainak rendszerszintű megosztása – vagyis külső adományozók bevonása – nélkül folytathassa Ukrajna támogatását.


Az Európai Bizottság (EB) jelentősen emelte az orosz gazdaság idei növekedésére vonatkozó előrejelzését, és szerdán közzétett 2023-as őszi gazdasági előrejelzésében felülvizsgált adatokat közölt. Az EB szerint az orosz gazdaság “a korábban vártnál erősebb, fiskális ösztönzőkkel támogatott belső keresletnek köszönhetően” fellendülhet.


Az elektromos átálláshoz szükséges kritikus fontosságú nyersanyagokat már nemcsak a szárazföldön bányásszák, megkezdődött az óceánok mélyének kiaknázása is. A globális erőforrásversenyben az óceán feneke válik a következő színtérré – és minden jel arra mutat, hogy Kína fogja uralni azt is.


Régi balliberális toposz dőlt meg a “buta és tanulatlan” Mi Hazánk-szavazókról. A Medián 2023. szeptember-októberében végzett mérése több összefüggésben, különféle szempontok szerint mutatja a Fidesz, a globalista ellenzék (a 2022-es választásokon együtt indult pártok) és a Mi Hazánk szavazótáborainak összetételét. Néhány fontos megállapítás a kutatásból korosztályos bontás szerint: A Mi Hazánk Mozgalom szavazóinak 21 százaléka tartozik a 18-29 éves korosztályba, míg a Fideszének csak 9 százaléka, a globalista pártokénak pedig 17 százaléka. A 30-39 éves korosztályban még erősebb a Mi Hazánk: a nemzeti párt szavazótáborának 24 százaléka 30 és 39 év közötti, a Fidesznél ez az arány 10 százalék, a globalistáknál 17 százalék.


Amihez eddig hozzányúlt, arannyá változott, a pénzcsinálás mellett nagy technológiai áttörések fűződnek a nevéhez, és ma már egyre harciasabban áll ki a politikailag korrekt fősodor ellen. Bemutatjuk Elon Muskot, a világ leggazdagabb emberét.


Az ügy legfrissebb fejleménye cikkünk írásakor, hogy az elsőfokú ítéletig börtönben maradnak a Budapesten embervadászatot rendező szélsőbaloldaliak.


Amit csináltok, az leginkább érzelmi manipuláció, amelynek célzottjai mi vagyunk, kárvallottjai pedig a gyerekek.


A 2024-ben induló CSOK Plusz támogatást nagyon sok gyermektelen pár szeretné igénybe venni. Így e gyermektelen párokból családok alakulhatnak – derül ki annak a több mint 16 ezer felhasználó adataiból, akik a Bankmonitor CSOK Plusz kalkulátorával ellenőrizték, jogosultak-e a támogatásra.815 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK