top of page

Mindennapi szemezgetésünk (08:30) 11.17.“A maszkok veszélyesek.” “A terápia nem okozhat több kárt, mint maga a betegség.” “A kovid-“pandémia” alatt történelmien alacsony volt az ágyak kihasználtsága.” “Összegzés: Az “oltóanyagok” hatékonysága és biztonságossága a nagy oltáskampány idején 2021/2022-ben ismeretlen volt” A tetteseknek bíróság előtt a helyük. (Biró Éva)


Ahogyan az összeesküvés realisták mindvégig mondogatták, Kína – szociális hitelrendszerével, CBDC-jével, digitális azonosítójával és mindenre kiterjedő biometrikus megfigyelő államával – a tervezete annak, amit meg nem választott globalista nagyuraink ki akarnak építeni Nyugaton.


Novák Katalin köztársasági elnök csütörtökön – miután a sértett Csintalan Sándor kegyelem iránti kérését meghallgatta – döntést hozott az úgynevezett Hunnia-ügy utolsó három érintettjének kegyelmi kérelméről – tájékoztatta a Sándor-palota csütörtökön az MTI-t. „A szabadságvesztés felfüggesztéséről szóló döntés nem érinti a bűnösség kérdését" – olvasható a közleményben, amelyben kiemelik azt is: a közügyektől eltiltás vonatkozásában az államfő a kérelmek elutasításáról határozott. Ezzel a csütörtöki kegyelmi döntés lezárja a 15 éve húzódó Hunnia-ügyet – tette hozzá a Sándor-palota közleményében.


"Az autizmus az elmúlt 25 évben járvánnyá vált. Fogod ezt a gyönyörű kisbabát, és úgy pumpálják, mint egy lovat, láttam, hogy a csecsemők megbetegednek az oltásoktól, és autisták lesznek."


A Financial Times közvélemény-kutatása szerint az amerikaiak 70 százaléka negatívan ítéli meg az elnök gazdaságpolitikáját. Ez most nagyon nem hiányzott az egyébként is egyre idegesebb demokratáknak.


Izrael nem talált egyértelmű bizonyítékot a Hamász harcosainak tevékenységére az al-Shifa egészségügyi komplexumban – jelentette a Washington Post egy meg nem nevezett európai diplomatára hivatkozva.A német belügyminiszter szerint eljött az ideje a "kemény fellépésnek".


"Sok más országhoz és szervezethez csatlakozva felszólítjuk az ICC-t, hogy vizsgálja ki, mi történik. Mert a saját szemünkkel látjuk, látjuk, hogy valódi bűncselekmény, háborús bűntett zajlik. Különösen ami az Al-Shifa kórházban történik, teljesen ellenezzük, ami történik, és felszólítjuk a különböző országokat, hogy gyakoroljanak nyomást Izraelre, hogy azonnal hagyja abba, amit tesz" – mondta Ramaphosa Katarban újságíróknak. Beszédét a közösségi oldalán, az X-en közvetítette.


Kevés olyan európai ország van, ahol a közel-keleti folyamatok annyira belpolitikai jelentőségűek lennének, mint Franciaországban. Soós Eszter Petronella jelenti.


A francia elnök szerint az egységes Európa továbbra is képes választ adni a geopolitikai válságokra.


Az UNRWA főbiztosa úgy véli: az üzemanyaghiány ellehetetleníti a palesztinok mentését.


Szerintük aggályos, hogy a terveket egyoldalúan jelentették be.


A rendelet szerint még a magyar orvosok sem konzultálhatnak majd magyarul a betegeikkel.


A Frankfurter Allgemeine Zeitung arról is beszámolt, hogy a kiképzést a brandenburgi Strausbergben egy többnemzetiségű stáb szervezte.


Avgyejevka közelében az ukrán állások elleni támadás után az orosz csapatok megállapították, hogy az ukrán harcosok holttestei között sok a nő. Ukrajna kifogy a férfiakból, és képzetlen nőket küld ágyútölteléknek a frontvonalakra.


Zelenszkijnek őszintének kell lennie a katonai konfliktussal kapcsolatban a The Spectator című lap tanácsokat ad az ukrán elnöknek – szerintük abba kell hagynia a győzelemről szóló nyilatkozatokat és be kell ismernie a vereséget.


Stockholm másfél évvel ezelőtt nyújtotta be hivatalos felvételi kérelmét az észak-atlanti katonai szövetségbe.


“Ha már a multipolaritásról beszélünk, természetesen üdvözöljük Venezuela érdeklődését a BRICS-csatlakozás iránt” – mondta a venezuelai kollégájával, Yvan Gil Pintóval folytatott megbeszéléseket követő közös sajtótájékoztatón.


A katolikus hívek számára tiltott az aktív szabadkőműves tagság – közölte a Reuters a Vatikán doktrinális hivatalára utalva. A Szentszék megerősítette, hogy katolikus hívők nem lehetnek szabadkőművesek. A Reuters hírügynökség kiemelte: a római katolikus egyház régóta ellenségesen tekint a titkos társaságra. A vatikáni Hittani Kongregáció szerdán megjelent dokumentumában „összeegyeztethetetlennek” nevezték az katolikus egyház tanításait a titkos társaság alapelveivel.


A 97. percben esett öngól feltehetőleg nem tett jót a hangulatnak. A tíz meccse nyeretlen bolgár válogatottnak nyerő pozícióból sem sikerült megtörni a rossz sorozatot, ez pedig feltehetőleg még inkább feltüzelte a Szófia utcáin demonstráló szurkolókat, akik már a meccs alatt is összecsaptak a rendőrökkel.


Pink „betiltott könyvekről” és „cenzúráról” beszél, Ron DeSantis kormányzó pedig „álhírről” és „félrevezetésről” Floridában.


Olyan fotókat mutattak volna be, amelyeken az LMP két, másságát nyíltan vállaló politikusa, Ungár Péter és Gál József egy trappista sajttal a kezében áll az iváncsai akkumulátorgyár előtt.


A Vice kanadai-amerikai magazin készített riportot egy Nebraskában élő hat éves kisfiúról, aki a legfiatalabb drag queen-nek számít a környéken. A háromgyermekes család legkisebb tagja egy hat éves kisfiú, akit szülei teljes mellszélességgel támogatnak abban, hogy drag queen-ként is szerepelhessen. A riportból kiderül, hogy a kisfiú életébe négy éves korában tört be a hóbort, amikor a szülők úgy gondolták jó ötlet elvinni gyermekeiket egy Pride felvonulásra, ahol az érintett fiú is először láthatott drag fellépőket és harisnyás férfiak által tartott performanszt.


Pintér Sándor a korábbi elutasítások ellenére ezúttal ígéretet tett Novák Elődnek a Mi Hazánk többszöri nyomásgyakorlását követően, hogy kezdeményezik az Antifa terrorszervezetté nyilvánítását az EU-ban.


Majdnem a nullához közelít!886 megtekintés

Commentaires


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK