top of page

Mindennapi szemezgetésünk (11:23) 2022.12.02.Mivel így nem jelent már politikai előnyt, januártól biztosan kivezetik.


Ezért mentesítést kell kapnunk egy ilyen döntés alól – hangsúlyozta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, amelyben arról is beszélt, hogy Magyarország elutasítja a globális minimumadó bevezetését, és azt is, hogy az Európai Unió (EU) közös hitelfelvétellel finanszírozza az ukrán állam működésének fenntartását.


Az orosz lap arról ír, hogy Lengyelország, Magyarország és Románia fel akarja osztani Ukrajnát.


A koronavírus-vakcinák egyik rendkívül ritka mellékhatását és annak hosszú távú kockázatait kezdi el kutatni klinikai vizsgálatok keretein belül a Pfizer és a Moderna. Az oltást követő szívizom-gyulladást vizsgálják és annak sokéves hatásait, ami leginkább fiatal felnőtteknél fordult elő az mRNS-vakcinák beadása után.


Számát sem tudni Kanadában azoknak, akik a Hirtelen Halál szindróma miatt haltak meg a COVID méreginjekciók beadása után.


Ez az oltott – nem-oltott tanulmány, amely több mint 3000 beteg valós adatain alapul. Enyhébb oltottság esetén is drámai különbség mutatkozik az összes betegségben.Mivel a cikk védett tartalom, ezért fotón mutatunk be néhány apróságot (2022. november 25.) Az alábbi cikket a Pfizer Kft. támogatta. A cikkből kiderül, hogyan készítik fel az embereket az újabb oltásokra és a maszkhordásra.


Évek óta világos, hogy a magyar kormány egészen addig nem járul hozzá a NATO-Ukrajna Bizottság formális ülésezéséhez, amíg a kárpátaljai magyarok vissza nem kapják az őket megillető jogokat – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Bukarestben az M1 aktuális csatornán élőben közvetített nyilatkozatában.


A finn kormányfő szerint Oroszország támadása a szomszédos Ukrajna ellen rávilágított Európa gyengeségeire és stratégiai hibáira Moszkvával szemben.


Évente 70 milliárd forintot ad Ukrajnának a magyar kormány, de ebben az összegben nem szerepelnek az ukrán menekülteknek járó támogatások, eddig az is 28 milliárd forint. És még felbecsülni sem lehet, hogy mennyibe kerülne a magyaroknak, ha az EU akarná újjáépíteni Ukrajnát. Utánajártunk, hogy hol vannak az ukrán menekültek, és mire megy el ez a rengeteg pénz...


Joe Biden amerikai és Emmanuel Macron francia elnök csütörtökön megerősítette, hogy felelősségre fogják vonni Oroszországot – derül ki abból a nyilatkozatból, amelyet a két vezetőnek a washingtoni Fehér Házban folytatott megbeszélését követően tettek közzé. (nu, akkor ehhez egy kis adalék – ld. az alábbi képet)


Macron vesztesként érkezett az USA-ba, de győztesként térhet haza. Biden engedékenynek mutatkozott, kérdés, hogy mennyire gondolta komolyan a "Vásárolj amerikait!" törvény módosítási ígéretét.


Hazája és Oroszország zászlaja van Gael Ondoua cipőjén a világbajnokságon: a futballista Oroszországban nőtt fel és kezdte karrierjét, a zászló szerinte a tisztelet jele.


Nézzék és hallgassák csak!


Elemzésben vesézi ki a német válogatott szereplését a lap.


Toroczkai László: Az egészségügyi törvény módosításáról és az amerikai pénzemberek guruló dollárjairól beszéltem a Hír TV-ben, amelyek a balliberális pártok zsebeibe érkeztek.Mire való a QR-kódos C_V_D kártya rendszer? A szociális kreditrendszer? A készpénzmentes világ? A "tudományra" való hivatkozással történő végtelenségig tartó vegzálás?


Négy mélyen berögzült, az államszocializmus „udvari” történészeitől örökölt negatív mítosszal határozottan leszámol Gali Máté történész a Horthy-korszakról.979 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page