VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (11:40)


Több diktatúrát!

A hitvesi ágyak bizonyított gócpontok, legalábbis a házasságkötést megelőzően. (...) Az otthonok veszélyességét eddig teljesen alábecsültük a korona-világjárványban. Ezeken a helyeken az emberek teljesen védtelenek. Emiatt itt is azonnal be kell vezetni az FFP2-es maszkok kötelező viselését. Költséghatékonysági okokból az ellenőrzést a szomszédokra is bízhatjuk. Ehhez minden redőnyt és rolót le kell szerelni a lakásokban. Szabad betekintést a szabad polgároknak!


Schiffer: Fekete-Győréket teljesen tévesen minősítjük liberálisoknak

Reagált Schiffer András, Fekete-Győr András azon fejtegetésére, hogy eltiltaná a jobboldali újságírókat foglalkozásuktól.


12 prominens tudós és orvos az EU szabályozóinak: A „sürgős” biztonsági problémák megoldása vagy a covid vakcinák leállítása

A héten közzétett nyílt levélben 12 prominens tudós és orvoscsoport megkérdőjelezte, hogy az Európai Gyógyszerügynökség „megfelelően foglalkozott-e a vakcinák biztonságával kapcsolatos sarkalatos kérdésekkel, mielőtt jóváhagyták őket”.


Ruth Makhanskovsky ügyvéd és Arie Suchowolski ügyvéd panaszt nyújtott be a hágai törvényszékhez az ügyben: Az izraeli kormány és más felek megsértették a nürnbergi törvénykönyvet

A hágai bíróságon pert indítottak a kényszeroltások leállítására Izraelben


Tüntetés és tiltakozás Dániában az abszurd ítélet ellen

A koronavírussal kapcsolatos lezárás ellen tiltakozó csoport újabb tüntetést szervezett Dánia fővárosában, hogy kifejezzék szolidaritásukat egy aktivistával, akit két évre rács mögé került egy új jogszabályváltozás miatt, ami szerint megduplázható a büntetés, ha a cselekmény a Covid-19 járvánnyal kapcsolatos. A nő a hatóságok szerint erőszakos ellenállásra buzdította a demonstrálókat egy korábbi tüntetésen.


Az LMBTQ-ideológia vált a társadalom és a család rombolásának fő eszközévé

Kékesy Raymund jogásszal beszélgettünk, aki tiltakozó akciót kezdeményezett az LMBTQ-érzékenyítés ellen. (....) Az LMBTQ ma már vagy 70 féle nemi identitást különböztet meg. Érzékenyítése a teljes családot és az egész társadalmat célozza, ám például óvodai vagy általános iskolai foglalkozásokba emelve rendkívül hatékonyan művelik, ahogy azt az amerikai példák is igazolják. Azokban a demokrata vezetésű USA-tagállamokban ugyanis, amelyek oktatási intézményeiben az elmúlt évtizedekben bevezették a hasonló érzékenyítő programokat, a fiataloknak már csak alig 70 százaléka vallja magát heteroszexuálisnak, a többi pedig az LMBTQ-skála különböző fokain helyezi el magát. Európában is ez a cél.
52 megtekintés