top of page

Mindennapi szemezgetésünk (11:31) 2022.11.07Ennél világosabb nem lehetséges: A COVID-19 világjárvány a történelem egyik legmanipuláltabb fertőző betegségeseménye, amelyet a kormányzati bürokráciák, orvosi egyesületek, orvosi testületek, a média és nemzetközi ügynökségek által vezetett véget nem érő hivatalos hazugságok jellemeznek.[3,6,57] Az orvosi gyakorlatba való példátlan beavatkozások hosszú listájának lehettünk tanúi, beleértve az orvosi szakértők elleni támadásokat, az orvosi karrierek megsemmisítését a betegeik megölésében részt venni nem hajlandó orvosok körében, valamint az egészségügyi ellátás tömeges reglementálását, amelyet hatalmas vagyonnal, hatalommal és befolyással rendelkező, szakképzetlen személyek vezetnek.


A Paypal október 8-án úgy módosította az Általános Szerződési feltételeit, miszerint aki hamis információt közöl, akár 2500 dolláros bírságra is számíthat. Egy tech óriás lábbal tiporja Amerikában a szólásszabadságot. Mit tesz erre a kormányzat? (Spoiler: semmit.) A PayPal-nak volt néhány megdöbbentő húzása ebben az időszakban: több felhasználót blokkoltak az Egyesült Királyságban. A felhasználókban az volt a közös, hogy mindegyik fontos, szólásszabadságot hirdető, nem a kormány kommunikációját fújó szereplőhöz tartozott. Tették ezt mindenféle előzmény, figyelmeztetés és magyarázat nélkül.


A lap szerint azoknak a politikusoknak a munkájában nehezebb hibát találni, akik saját országuk érdekeit helyezik első helyre.


Kijev vezetése felkészült az ukrán főváros kiürítésére, azaz a teljes lakosságnak, mintegy hárommillió embernek az evakuálására abban az esetben, ha teljesen megszakadna az áramellátás.


Vannak erre példák a történelemben. Klasszikus példa erre, amikor Cortés felgyújtotta a hajóit, hogy ne tudjanak elmenekülni Mexikóból” mondta Castel, aki szerint Cortés azért gyújtotta fel a saját hajóit, hogy az emberei kénytelenek legyenek harcolni, és ne menekülhessenek el.


Abból tehát, hogy ez a gigantikus gépezet most, ha igen óvatosan és enyhén, de érzékelhető módon a béketeremtés irányába látszik fordulni, és a háború abszurditásig menő feltétel nélküli támogatásába „beleragadni” látszó demokraták felől az eddig szintén háborúpárti, de most óvatosan a béke irányába manőverező republikánusok felé lendül a politikai inga, talán nem alaptalanul következtethetünk arra, hogy a globális szuperstruktúrának már megvan a béketerve.


Mutatjuk az utolsó közvélemény-kutatásokat a holnapi félidős választások előtt.


A lap hat forgatókönyvet valószínűsít.


„Ketyegő bomba” a cseppfolyósított gáz (LNG) hajókon keresztüli szállítása Európa számára – véli az Analyst nevű görög kutatóközpont.


A cikk Magyarországot is említi, ahol „a szélsőjobboldal uralta a választási vitákat”. (nu, egy ide, egy oda)


Erről szólnak az időközi választások Amerikában.


A lengyel, a román és a magyar kormány is reagált az orosz elnök szavaira, miszerint országaink Ukrajna területéből szeretnének visszaszerezni korábban elcsatolt részeket.


A házelnök hozzátette: a kárpátaljai magyar ügy megoldásra váró európai ügy is.


Olaszország ugyan engedélyezte, hogy egy menekülteket szállító hajó befusson egy szicíliai kikötőbe, de csak kiskorúak és orvosi ellátásra szoruló emberek szállhattak partra. Közben elutasította két másik hajó kikötésre vonatkozó kérését. Orbán Viktor a Twitteren reagált az eseményekre.


A Rágalmazásellenes Liga bojkottra szólította fel a hirdetőket.


Negyven évig hallhatta minden este prime time-ban az izraeli tévénéző egy órán át. Nem volt mentes a személyeskedéstől, nyílt véleményalkotástól, riportalanyok letorkolásától, az egyoldalú baloldali demagógiától. A 12tv csatorna ma annyira padlón van nézettség szempontjából, hogy úgy látszik, hogy a Merec összeroppanása után sorban elküldik a leszerepelt párt beépített tévés szekértolóit.


A konferencia mottója és fő kérdése az, hogy: Helyreállítható-e a valódi alkotmányos rend az Alaptörvény segítségével? E konferenciát elsősorban önrendelkezésünk visszaállítása, de a világban zajló háttérhatalmi változások és a hazánkban elterjedt téveszmék felerősödése is teszik leginkább szükségessé. Az eredetileg konföderációnak indult EU föderációvá válása, illetve az így kialakított központi irányítása belesodort minket is egy háborús helyzetbe, ami már létünket is veszélyezteti, ha nem teszünk ellene!


A Blokád film helyre teszi Göncz szerepét, és néhány tanulsággal is szolgál. Constantinovits Milán írása.
926 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK