top of page

Mindennapi szemezgetésünk (11:31) 2023.02.14.A liberális amerikai lapnak is elege van a Pfizer-ügy eltussolásából.


27 európai ország – köztük az Egyesült Királyság, Franciaország, Olaszország, Spanyolország és Németország nagy részének – hivatalos hatóságai által az EuroMOMO-nak átadott legutóbbi statisztikák azt mutatják, hogy jelentősen megnőtt a gyermekek halálozási száma, mióta az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) 2021-ben jóváhagyta a COVID-19 injekciót a 12-15 évesek, majd néhány hónappal később az 5-11 évesek számára. Olyannyira, hogy aggasztóan 1580%-kal nőttek ahhoz az időszakhoz képest, amikor az állítólagos világjárvány csúcspontja volt, és a Covid-19 injekciót nem ajánlották fel gyerekeknek.


Eva Solt: "Ehhez tényleg agyhalottnak kell lenni az adott egészségyügyieknek."

Információik szerint a feltételezett támadók Clara W. (22), Anna M. (25), Emilie D. (20), Moritz S. (20), Tobias E. (29) Németországból és Ilaria S. (38) Olaszországból. Mindannyian a baloldali szélsőséges irányzathoz sorolhatók. A német támadók Szászországban, Türingiában, Észak-Rajna-Vesztfáliában, Schleswig-Holsteinben és Alsó-Szászországban születtek. A támadás miatt többéves börtönbüntetés vár rájuk Magyarországon – jegyzi meg a lap.


Évről-évre felmerül a Kitörés Napi antifa villongások kapcsán, hogy egyre jobban szerveződik és külföldieket is teleportál akcióira a magyar antifa, a hétvégi események azonban egyértelműen mutatják, hálózatba szerveződött és komoly nemzetbiztonsági kockázatot jelent a hazai antifasiszta mozgalom. Hazai szervezetek, velük karöltve magyar sajtóorgánum heteken át szervezte azt az antifa megmozdulást, amelynek eredménye, hogy hét jobboldali embert vertek össze brutálisan, 5-7-8 fős csoportok a nyílt utcákon, gyakorlatilag a ruházatuk alapján kiszúrva őket. Az elkövetők egy része külföldi állampolgár! A PestiSrácok.hu utánajárt, kik és hogyan szervezhették Magyarországra a hétvégi akcióra a külföldi antifákat és azt is megmutatjuk, hogyan szerveződik nyíltan, a szemünk láttára a magyar antifa, egy olyan szélsőséges ideológiákat terjesztő és erőszaktól sem visszariadó csoport, amelyet már több országban betiltottak és terrorszervezetnek nyilvánítottak. Riportunk rámutat, hogy a hazai antifa mozgalom még a parlamentbe is juttathatott képviselőt – ugyanis a Párbeszéd politikusa, Jámbor András ezer szálon kötődik az antifa hálózatban megjelenő szervezetekhez, csoportokhoz.


Amerikai tisztviselők és civil szervezetek az „USAID” vezetésével lépnek fel Magyarországon. Az ilyen tevékenységek általában a színes forradalom előfutárai, “figyeld, hamarosan zavargások lesznek Budapesten, mindig ugyanazt csinálják” – olvasható több publikációban is, ami a napokban jelent meg a világhálón. Legyen szó kultúrpolitikáról vagy ukrajnai konfliktusról: Magyarország kiszakad az USA vezette transzatlanti blokkból. Főleg külpolitikai szempontból Orbán kormánya az utóbbi időben egyre magabiztosabbá és öntörvényűbbé vált. Sok megfigyelő most arra figyelmeztet, hogy az USA ezért “színes forradalmat” próbál elindítani Magyarországon, az “USAID” hathatós segítségével – minderről egy osztrák lap írt részletesen.


Samantha Power: “A budapesti Berzsenyi Dániel Gimnáziumban megoszthattam a saját utamat az @USAID adminisztrátorává válásig... és néhány tippet sportújságíróként töltött időmből. Nagyszerű volt időt tölteni a diákokkal, és meghallgatni a kérdéseiket a világszerte végzett munkánkról.”


Hamis vádakkal illette Magyarországot az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete, a magyar külügy hiába vár elnézést, az amerikaiak egyelőre hallgatnak. A tárca szóvivője felháborítónak nevezte a történteket.


Mihai Tarnoveanu, az úzvölgyi katonatemetőben történt erőszakos támadás és emlékműszentelés kezdeményezője jelezte: megakadályozzák a betonkeresztek és az emlékmű eltávolítását.


„Miközben a brüsszeli birodalmi központ eljárás alá vont minket a pedofilellenes törvénycsomagunk miatt” – kommentálta az esetet a Fidesz frakcióvezetője.


A tiktokos Bite Zsolt azt mondta, emberjogi szervezetek védik, a Mandinernek azonban ezt tagadták, a PDSZ-szel kapcsolatban pedig a meleg férfi helyesbítette magát újabb videójában.


Levelet írtak a Krúdy Gyula Általános Iskola igazgatójának.


Horváth Péter szerint azonban jogilag nem vonható felelősségre a 39 éves Bite Zsolt, aki azzal kérkedett, hogy 15 éves fiú szeretője van az iskolából, ahol dolgozik. (nem? na ne! ha ezért sem, akkor miért? akkor mi baja Brüsszelnek és az LMBTQ-nak a magyar törvényekkel?)


„Nyilván sokan fognak támadni a látogatás miatt, de a mi álláspontunk egyértelmű: a kommunikációs csatornákat nyitva kell tartani” – fogalmazott a miniszter.


Az orosz és iráni központi bankok között január 29-én hivatalosan aláírt megállapodás a bankközi átutalási rendszereik összekapcsolásáról több szempontból is változást hoz. Technikailag mostantól 52 iráni bank, amely már használja a SEPAM-et, az iráni bankközi távközlési rendszert, 106 bankkal csatlakozik az SPFS-sel, amely Oroszország megfelelője a nyugati banki SWIFT üzenetküldő rendszernek.


Amerikai tisztviselők szerint az ATACMS átadása „ártana az amerikai hadsereg felkészültségének egy jövőbeli harcban”.


Óriási bajba került a magyargyűlölő Baloga – lopáson kapták A hungarofób Viktor Baloga esett neki a munkácsi turul-szobornak... Íme a hír: Az ukrán nyomozóbizottság elkapta Balogát, aki ukrán fegyvereket adott el Oroszországnak – írta a politikai szakértő, Alekszej Golobutszkij. Az ukrán hadsereg legnagyobb "szétlopása" pontosan 2007-2009-ben történt, Baloga elnöki titkársága idején. 2007-ben adtak el 1 milliárd dollárért ukrán fegyvereket az oroszoknak.


Porosenko volt ukrán elnök képviselőiként fellépő telefonbetyárok verték át Mark Espert. Nem kicsit. A félrevezetett volt minisztert arra kérték, hogy ossza meg véleményét az Egyesült Államok szerepéről az ukrajnai konfliktusban. „Az ukrán nép azt a piszkos munkát végzi, amelyet mi magunk itt, az Egyesült Államokban nem akartunk elvégezni, és ezért fogjuk továbbra is támogatni Önöket mindennel, amivel tudjuk, legyen szó lőszerről, fegyverekről, vagy hírszerzési értesülésekről” – húzta alá Esper. Mint mondta, az Egyesült Államok számára „problémát jelent” Oroszország növekvő befolyása más országokban, így az afrikai kontinensen is.


A német lap szerint a Roszatom „érintethetetlennek” tűnik.


„Magyarország példa Európa és talán a világ többi része számára” – vallja Javier Villamor spanyol újságíró, akivel a magyar modellről, Dél-Európa lecsúszásáról, igazi és áljobboldalról beszélgettünk.Thomas Bach elnök továbbra is azt vallja: nem a kormányok feladata annak eldöntése, hogy ki melyik sportversenyen vehet részt.


Legalább 70 000 ember gyűlt össze hétfőn Jeruzsálemben egy országos sztrájk keretében, hogy tiltakozzon a kormány azon terve ellen, hogy megreformálják a bíróságokat.

Hodász azt is bejelentette: nem kívánja folytatni a papi hivatást. (nu, ez így biztos nem igaz; pl. Böjte atya is az egyház...)


„Arra születtünk, hogy biológiailag alkalmasak legyünk a küldetésünk teljesítésére. A nő arra, hogy gyermeket ad a világnak, a férfi pedig, hogy létrehozza az utódot. Mindez genetikailag kódolva van, beleszólhatunk, megpróbálhatjuk befolyásolni, de csak elrontjuk!” Dr. Bagdy Emőke klinikai szakpszichológussal a házasság generációs és társadalmi problémáiról a hirado.hu odalán készített interjút Kisfaludy Nóra a házasság hete alkalmából. Ebből közlünk részleteket.846 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page