top of page

Mindennapi szemezgetésünk (11:33) 2022.05.29.

Einmal mehr – Orban ist super!

Az RTL Klub hírül adta, hogy Ausztriában a magyar árstoppos benzin állampolgársághoz kötésének híre óriási felháborodást keltett. (...) Ellenőrizzük azért a tényeket, ennek úgyis divatja van. Az RTL által kiemelten említett "Botrány! Magyarország megtiltja az osztrákoknak az olcsó tankolást" című cikk legmagasabbra értékelt kommentjeit szemlézzük, csökkenő sorrendben: "A magyar kormány jól csinálja. Vigyáznak a lakosságukra! Más uniós országok, különösen Ausztria, példát vehetnének erről!"


A tegnapi (május 27.) Füllmich-féle ülés egyik vendége az amerikai molekulárbiológus és toxikológus dr. Janci C. Lindsay volt

Ő az 1990-es években részt vett egy fogamzásgátló gyógyszer fejlesztésében, melyről csak később derült ki, hogy egy autoimmun reakció révén a petefészek sejtjeit elpusztítja és végérvényes terméketlenséghez vezet. Ezt a gyógyszert most gyermekek sterilizálására használják. A kutatást a Rockefeller Alapítvány és az NIH finanszírozta. Akkoriban még tapasztalatlan kezdőként, alárendelt beosztásban vett részt a kutatásban és az elvégzett állatkísérletek egy egészen jó eredményt hoztak, csak átmeneti fogamzásgátló hatásra utaltak a tapasztalatok. Később vált csak világossá számára, hogy a gyógyszer végleges meddőséget okoz. Hasonló kutatások folyamatosan zajlanak. (...) Végül bejátszottak egy részletet a WEF-ülésből, ahol a "Profitálni a fájdalomból" volt a téma. Itt hangzott el, hogy a kovid-"pandémia" alatt minden 30 órában egy új személy vált milliárdossá és amilyen gyorsan egyesek meggazdagodtak, ugyanolyan gyorsan váltak más emberek földönfutó nincstelenné.(Bíró Éva fordítása)


Még mindig víz alatt áll Gyemidiv, az elárasztott ukrajnai település

A helyi erők romboltak le egy gátat és árasztották el a területet még februárban, hogy megakadályozzák az oroszok előrenyomulását.


Zelenszkij: Mindent visszaveszünk Oroszországtól

Az ukrán elnök hangsúlyozta: szövetségeseik készek mindent megadni annak érdekében, hogy Ukrajna mielőbb felszabaduljon. (vagy nem)


Zelenszkij felszólította Hollandia miniszterelnökét, hogy tisztázza az álláspontját Ukrajna uniós tagságának kérdésében

Hangsúlyozta: a válasznak világosnak és igaznak kell lennie, hiszen Kijevnek meg kell értenie, hogy érdemes-e számítani az EU-csatlakozásra, vagy jobb, ha feladja ezt az elképzelést.


New York Times: A „baleset” az iráni katonai kutatóközpontban dróncsapás volt

Irán hivatalosan azt állította, hogy "ipari baleset történt".


Donald Trump bejelentette, hogy a rubel "történelmi maximumra" erősödik

Trump szerint az olaj magas ára és az energia saját valutában történő fizetésére való átállás lehetővé teszi Oroszország számára, hogy "egy vagyont" keressen. Hangsúlyozta, hogy a rubel minden idők csúcsán van, mert az olajárak most olyan magasak – magasabbak, mint valaha.


Trump idejében az USA-ban 1,87 dollárba került egy gallon benzin !

Biden felturbozta 9 dollárra ! Ez olyan mintha három kemény adóemelést hajtott volna végre a kormány!


Figyeljünk jól oda ! Mekkora az amerikai korrupció! Négy évtizedes ! Clintonné bűnös ! mondja az amerikai volt legfőbb ügyész !

Ezt régen sejtjük! Clintonné vette el csalással, rágalommal a győzelmet Trumptól! És most Clintonné röhögve hátradől ! Soros=Clinton=Clintonné=Obama=Biden mind ugyanaz ! Együtt építettek ki a világ legszörnyűbb korrupciós láncát ! Biden / Obama/ Soros /Gates / Fauci /Schwab építi minden idők legdiktatórikusabb, totális világkormányát !


Egy halott, 16 összeesett a Brooklyn Maratonon !

Ez se normális! Mind oltott volt, ez volt a nevezési feltétel.


„A forradalmi gárdisták agymosott idióták, olyan bénák, mint Johnny English”

Egy ausztrál-brit nőt 804 napig tartottak fogva hamis kémkedés vádjával. Most kitálalt arról, amit Iránban tapasztalt.


Jankovics Marcell-ház készül

Egy éve hunyt el Jankovics Marcell, a Nemzet Művésze címmel kitüntetett Kossuth-díjas rajzfilmrendező. Feleségével Rubovszky Évával beszélgettünk egy leendő, animációtörténeti múzeum fontosságáról. A tervek szerint a Jankovics-házban kerülnének bemutatásra a magyar animáció tárgyai.TÜNTETÉS A WHO-BÓL VALÓ KILÉPÉSÉRT610 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page