top of page

Mindennapi szemezgetésünk (18:14)Az Izraeli Gyermekorvosok Szövetsége javasolja a 12-15 év közöttiek beoltását.

Az Izraeli Gyermekorvosok Szövetsége azt javasolta kedden, hogy az országban kezdjék meg a 12-15 év közöttiek beoltását koronavírus ellen – közölte az izraeli egészségügyi minisztérium. Érvként azt említették, hogy a gyerekeknek növekvő szerepük van a vírusok terjesztésében, és sok, korábban a betegségen átesett gyermek szenved későbbi tünetektől: gyengeségtől, fejfájástól, koncentrálóképessége hanyatlásáról. A szövetség kitért arra is, hogy az oltástól védett gyerekek kiszabadulhatnak a bezártságból, amely jelentős pszichoszociális károkat okoz nekik. (Ehhez képest egy tegnapi, szemlézett hírünk, tisztelt Olvasó: Az oltottak körében terjed igazán a dél-afrikai variáns Izraelben A Pfizer vakcinájával beoltottak közt is képes terjedni a dél-afrikai variáns, amely így náluk sokkal gyakrabban fordul elő, mint az oltatlan népesség körében – derült ki egy izraeli kutatásból. AZ OLTOTTAK KÖZT ÖSSZESEN NYOLCSZOR OLYAN GYAKRAN FORDULT ELŐ A DÉL-AFRIKAI VARIÁNS, MINT AZOK KÖZT, AKIKET NEM OLTOTTAK BE. Ki érti ezt? – a Szerk.)


Egy veszteséges vállalatba, ami soha nem tett le működő terméket az asztalra (és saját bevallása szerint lehet, hogy soha nem is fog), mindenki önti a pénzt valamilyen érthetetlen okból. Mindenki be akar szállni, mielőtt a cég tőzsdére megy, és ez véletlenül a „járvány" előtt két hónappal történik meg. Szerencsére a cég 12 éve foglalkozik mRNS technológiával, és most pont ez az, amire a világnak szüksége van. Ezért is kapott megbízást egy új, Covid-19 oltóanyag kifejlesztésére. Ha az olvasó szerint ez véletlen, akkor nézze inkább a tévét.


Észak-Németországban egy élelmiszerbolt-üzletlánc úgy döntött, arra ösztönzi alkalmazottait, hogy oltassák be magukat koronavírus elleni vakcinával. Akik ezt megteszik, 50 euró értékű vásárlási utalványt kapnak – írja az Erdély.ma németországi tudósítója.
55 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page