VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (11:51)Kaliforniában szintet lépett az elmebaj

No, nem most, mert a Soros-plakátok segítségével gyűlölködő nácikká változtatott magyarok még nem készültek fel ekkora szintlépésre, éppen ezért a honi baloldali sajtó nem is számolt be az ügyről, de ide a bökőt, hogy egy másfél év múlva a Netflixen és az HBO-n egyre több filmben fogunk kedves melegtrió­kat látni, ahogyan csupa szeretetben, sok humorral nevelgetik édes csemetéiket.


1956 óta nem tapasztalt lelki krízisben a magyarok

Kozma-Vízkeleti Dániellel, a Mathias Corvinus Collegium-Mindset Pszichológia Iskola vezetőjével beszélgettünk arról, milyen pszichés állapotban van a lakosság egy évvel a járvány kitörése után.


872.BEKIÁLTÁS: Az oroszok nem gazsulálnak

A Szputnyik V kifejlesztői talán üzenetnek szánják, hogy nem fordulnak az Európai Gyógyszerügynökséghez.

A járvány kikezdte a németek lelki jólétét

A Németországba begyűrűző válság ellenére a német gazdaság köszön szépen jól van, de az bezártságtól és a korlátozásoktól a németek lelki jóléte egyre inkább meginog. A koronavírus-járvány hatásairól, a körülményes vakcinabeszerzésről dr. Bauer Bencével, az MCC Magyar–Német Intézet az Európai Együttműködésért igazgatójával beszélgettünk.


Lánczi Tamás: Ledobják-e a digitális atomot?

Amire gondolok, az nem más, mint a hír, amely szerint Mark Zuckerberg felajánlotta a Facebook szolgálatait a Biden-adminisztrációnak. A kiszivárgott hangfelvételeken Zuckerberg többek között arról beszél, hogy a bevándorlás és az illegális bevándorlók támogatásában, a klímaügyekben, valamint a faji igazságosság és egyenlőség témájában tudnak majd segíteni Bidenéknek.