top of page

Mindennapi szemezgetésünk (11:43) 2022.07.20.


Az ukrán maffia elfoglalta Európát – A Nyugat fegyveradományai a menekültáradattal beépült ukrán maffia kezében Európa ellen fordíthatók A 10 millió ukrán menekülttel az ukrán maffia beköltözött Európa szívébe. A FIM-92 Stinger rakéták és Javelin páncéltörők polgári repülőgépek és a páncélozott személygépkocsik kilövésére is remekül alkalmasak. Ezért, a Nyugat bőkezű ukrajnai fegyversegélyezésének hála, már egyetlen európai vezető politikus sincs biztonságban. Európa nagy ukrán barátsága az idiotizmus határát súrolja. A tűréshatárok kitolódtak.


Az Európai Bizottság saját kezébe venné a gázunkat Az Európai Bizottság azt kéri a tagállamoktól, adjanak neki jogot a kötelező gázfogyasztás-csökkentés elrendelésére. Holnap jelenti be energiabiztonsági javaslatcsomagját az Európai Bizottság, melyben az uniós országok horizontján éktelenkedő energiahiányra ajánl majd megoldásokat. A rezsicsökkentés-csökkentést is tartalmazó, épp egy héttel a bizottsági javaslat előtt bejelentett energia-veszélyhelyzeti terv minden bizonnyal nem független ettől – a magyar kormány a tervben ugyanis a Manfred Weber által is felvetett „energiaszolidaritás”, azaz a magyar gáz német einstandolása elé vágott az energiaexport betiltásával. A magyar jog unióssal szembeni elsőbbségének kimondásával együtt ez valószínűleg elég lesz ahhoz, hogy a tározóinkban lévő gázt megvédhessük a külföldi elzabrálási kísérletektől.


Történelmi energetikai megállapodást írt alá az orosz Gazprom és Irán : ez igazi kegyelemdöfés lehet a Nyugat és az USA számára. Nemrég volt az első nagy megállapodás Oroszország és Irán között Vlagyimir Putyin jelenlétében. Oroszország ellenőrzése alá helyezi az iráni földgázt és olajat, hogy Eurázsia szintjén teljes mértékben kifejlessze azt! A kínai „áldással” kötött megállapodás biztosítja, hogy a jövőben egyetlen csepp olaj se kerüljön Nyugatra. Még akkor is, ha feloldják az Irán elleni szankciókat. Kaszab Zoltán: Ne bántsd a kormányt! A kabinet nem jókedvében teszi, amit tesz, úgyhogy eljött az összefogás ideje.


A WHO úgy döntött, hogy tudományos alapokra hivatkozva megváltoztatja az álláspontját a „mindössze két gender létezik” felfogással kapcsolatban. Értjük-e milyen veszélyes ez? Az, hogy az EGÉSZSÉGÜGYI Világszervezet magáévá teszi azt az ideológiát, hogy a biológiai nemek nem kőbe vésett igazságok - egy olyan lejtőn indítja el a mostani fiatal és az utána következő generációkat, aminek a következményei beláthatatlanok illetve a hatásai visszafordíthatatlanok.


Doktor Halál, alias Anthony Fauci bejelentette, hogy visszavonul. A Doktor Halál néven elhíresült Anthony Fauci a COVID-mizéria egyik leghírhedtebb és leggyűlöltebb alakja, aki a tömeggyilkosok listáján dobogós helyezést ért el, most hirtelen bejelentette nyugdíjba vonulását.

Kísérleti patkánynak állt be az egyik magyarországi agymosoda,az RTL Klub celebecskéje és nagyon büszke, hogy elindult a biorobottá válás útján. Miközben a normális, gondolkodni képes, ésszel és lélekkel ellátott emberek foggal-körömmel harcolnak, hogy ezekben a sátáni, emberiségellenes, népirtó időkben megtartsák emberi mivoltukat, az agymosó szutyokmédia celebecskéi, akik a vakcina-propaganda hűséges kutyái is voltak, nem riadnak vissza attól sem, hogy egyéb globalista/sátánista manővert reklámozzanak, mint tudományos fejlődést. Erről az emberellenes” attrakcióról a magyarországi bulvár lelkendezve számol be: „A jövő eljött: megvalósulni látszik az, amit eddig csak tudományos-fantasztikus művekben olvastunk vagy láttunk. Egy svájci magánklinikán olyan beavatkozást végeztek el Schumacher Vandán, amely után többek között bárhol tud fizetni, ahol bankkártyát elfogadnak. Ezt egy, a bőre alá ültetett csip biztosítja számára.”922 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page