top of page

Mindennapi szemezgetésünk (11:55) 2022.08.06–07. – A MOGY 2022 eddig kitűnően vizsgázott


Tegnap Ópusztaszeren jártunk, a MOGY 2022 első napján

A nagy érdeklődés mellett, jó hangulatban telt találkozó első napjáról hamarosan rövid beszámolóval jelentkezünk.


A rendőrség közleménye így szól: A Fővárosi Törvényszék idén márciusban hozta meg ítéletét terrorcselekmény elkövetése miatt Sz. E. Istvánnal szemben. A 41 éves magyar-román kettős állampolgár tagja volt annak a Hunnia nevű szervezetnek, amit még B. György hívott életre. Hozzájuk köthető számos 2007-ben és 2008-ban elkövetett erőszakos bűncselekmény. A törvényszék, mint harmadrendű vádlottat, nem jogerősen a megismételt elsőfokú tárgyalás során 15 év letöltendő szabadságvesztésre ítélte idén márciusban. A vádlott a bíróságon már meg sem jelent, elrejtőzött, s a hatóságok számára elérhetetlenné vált.


Nemrég egy amerikai tévétársaság megérdeklődte Doktor Anthony Fauci-tól, hogy vannak-e nőkre néző kockázatai a vakcináknak, mire ő azt válaszolta, hogy a vakcinák e téren még számos kutatásnak néznek elébe. Számos kutatásnak néznek elébe? Elvégre csak az emberiség szaporulatának jövője forog kockán, semmi egyéb más! Ehhez képest mégis azt találta mondani Fauci, hogy aki nem veszi fel az újabb oltásokat, az komoly bajba kerülhet. Ennek mindenesetre meglehetősen fenyegetésszaga van. És akkor az úgynevezett oltásellenesek hajszolták halálba fenyegetődzéseikkel azt a bizonyos osztrák orvosnőt? Hogy is van ez, kik fenyegetnek kiket?


Dr. Natália Prego spanyol népegészségügyi és körzeti orvos, a spanyol “Orvosok az Igazságért”, a magyar “Orvosok a Tisztánlátásért” mozgalom ottani megfelelőjének képviseletében beszél a spanyol egészségügyi diktatúra elleni ellenállásról. Dr. Natália Prego a III. Budapesti Covid Konferencián is előad. Időpont: 2022. augusztus 12-14. Helyszín: MVSZ Székház, 1052 Budapest Semmelweis u. 1-3. Szervező: Caraka Alapítvány


Megdöbbentő de várható leplezés zajlik éppen a Covid-19 elleni „védőoltás” nők egészségére gyakorolt ​​következményeinek felderítésére. De sajnos a legrosszabb még hátravan.


A gyógyszerkartell: szervezett bűnözés meggyőződés nélkül! A Corona-válság milliárdos nyereséget hozott a gyógyszeriparnak. Azonban nemcsak a Corona óta bizonyult bűnszervezetnek, de eddig a Big Pharma-t még soha nem vonták igazán felelősségre az elkövetett bűncselekményekért. A ZDF 2008-as, "Das Pharma-Kartell - Wie Patienten betrügen werden" (A gyógyszeripari kartell - Hogyan csapják be a betegeket) című riportjában a Frontal 21 című műsorban Uwe Dolata bűnügyi nyomozó kifejti, hogy Németországban még nem volt olyan eset, amikor a gyógyszeripart elítélték volna korrupció vagy üzletszerűen elkövetett korrupció miatt. Semmi, ami visszatartó erő lenne, "[...] a gyógyszeripar azt csinál Németországban, amit akar!" - mondja Dolata. A program szerint a gyógyszeripar a korrupció hálózatát alkotja.


Ukrajna miniszterelnök-helyettese közzétett egy videót „Ukrajna 2030” címmel. Leírja azt a tervet, hogy teljesen felszámolják a papírpénzt és létrehozzák a készpénz nélküli társadalmat. Egy teljesen digitális társadalom fog kialakulni mesterséges intelligencia bíróságokkal, e-egészségügyi rendszerekkel és kiterjedt felügyelettel. Ukrajna lesz a világ leginkább digitalizált országa – a Great Reset úttörő állama.


„Ilyennek kell lennie egy vezetőnek – valódi félelmet és iszonyatot kelteni az ellenség szívében, és közben őszintén szeretni a népét és hazáját” – fogalmazott Kadirov.


Többek szerint a szállítmányok egyenesen az ukrán feketepiacra kerülnek.


"Európától Ázsiáig fegyverkezik mindenki. Megkezdődtek az előkészületek egy kegyetlen új világra" - írja Amos Harel.


Kevesen tudják, hogy Groningen – Hollandia északi tartománya – képes arra, hogy enyhítse Oroszország energiaügyi befolyását Európa felett. A tartományban található a Groningen-mező, a világ egyik legnagyobb földgázmezője, amely mintegy 450 milliárd köbméter kitermelhető gázt tartalmaz.


Az iszlamista terroristák többszáz rakétát lőttek a Gázai övezetből Izrael felé, amelyeket 95 százalékos sikerrel semmisített meg a Vaskupola.


A korábbi elnök szerint az USA a demokraták két évvel ezelőtti hatalomra kerülése óta hanyatlásnak indult.


Az Alapjogokért Központ bejegyzése szerint Szánthó Miklós Texasban kijelentette: „alapjaiban átalakuló világunkat vagy egy újfajta, zavaros szocializmus fogja uralni – jöjjön az akár keletről, akár nyugatról -, vagy mi, konzervatívok”. A budapesti CPAC Hungary-t is megrendező központ vezetője úgy vélekedett, hogy a mostani háborús helyzetből „az egyedüli kiút a béke, de ehhez jobboldali győzelmekre van szükség világszerte”.


Amerika elöregedő elitje egy szélesebb körű kulturális stagnálást szimbolizál - írja Peter Franklin az UnHerd oldalán megjelent jegyzetében.


Newt Gingrich egykori republikánus házelnök szerint bajban vannak a demokraták.


A világ országai a történelem tanulságát használhatják fel a Nyugat hegemón hatalmának kiherélésére. Erről írt egy nagyon részletes elemzést Ivan Timofejev, a Valdai Klub programigazgatója és Oroszország egyik vezető külpolitikai szakértője, amelyet teljes egészében lefordítottam számotokra. VilagHelyzete


„Lengyel, magyar – két jó barát…” tartja a közmondás, de valóban helytálló-e ezen frázis napjainkban? Sokakban felmerülhet némi kétség, aggodalom a V4 csoport további, zökkenőmentes együttműködését illetően. A 2022-es esztendő a Covid19 pandémia és az egyre inkább kibontakozó gazdasági válság után egy szörnyű nemzetközi fegyveres konfliktust hozott a kelet-közép-európai térségbe. Részint ennek is köszönhetően nőhetett meg a szkepticizmus a visegrádi négyek politikáját illetően. Valóban elég egy ilyen rövid idő alatt bekövetkező konfliktus a több évszázados kötelékek szétszaggatásához?


Nem bízhatunk se a földben, se az esővízben, nem tudunk bio gazdaságot csinálni. Minden pillanatban mérgeznek bennünket. Marta Kalmandi: Vagy csak ezt a gondolatot akarja belénk oltani az "independent"..., hogy féljünk mindig, mindentől, állandó rettegésben éljünk. Amikor maszkban látok embereket a tengerben úszni, vagy kirándulni a hegyekben, akkor az jut eszembe, hogy ezekkel elhitették, hogy a levegő mérgező, tele van vírusokkal és ez ellen csak a maszk véd meg... stb. folytathatnám. Most már az esővíz is mérgező, tehát örüljünk ha nem esik az eső... Az emberek tudati erejét bombázzák szét, állandóan.


740 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK