top of page

Mindennapi szemezgetésünk (11:55) 2022.05.01.


Mi a (földi)pokol folyik valójában Kínában?! A COVID-gettókká változtatott kínai városokban megvalósulni látszik Dante pokla egy kamu járvány ürügyén

Miközben a világon egyre több helyen igazolódott be, hogy mekkora kamu, globális átverés volt az egész COVID19 „világjárvány” vagy inkább világZÁRvány, hogy nyilván nem véletlen fertőzés történt, hanem egy évek óta előkészített biológiai támadás, mely csúcsa a valódi biológiai fegyver, a Covid-szérum, melyet védőoltásnak hazudva kényszerítettek emberek millióiba, addig Kínában megint kitört a „járvány” vagy mi s ennek ürügyén Sanghaiban a kínai hatóságok megteremtették a megvalósított rabszolgabolygó minden rémálmát. A kínai internetes cenzorok napok óta próbálják meghiúsítani annak a videónak a terjedését, amely az ötödik hete tartó sanghaji lezárások miatt kialakult áldatlan helyzetről tanúskodik.
Biden dezinformáció elleni bizottságot hoz létre

A bizottság élére kinevezett hölgy öt éve még Kijevben dolgozott az ukrán külügy kommunikációs tanácsadójaként.


Ukrán anarchisták tüntettek Budapesten, ukrán nacionalista lózungokat skandáltak.

Így indult a dolog Ukrajnában is 2014-ben, majd ezután következett a véres, alkotmányellenes puccs, utána meg a mai napig tartó polgárháború. Nem Magyarországon volt betiltva az ellenzéki média és az ellenzéki pártok, hanem Ukrajnában! Akik tüntettek Budapesten, azok véleményünk szerint fizetett provokátorok, akik feladata destabilizálni Magyarországot, az ukrán állapotokat kiterjeszteni Magyarország területére is.
Biden gazdasági döntései globális recesszióhoz vezethetnek

„A mostanra előre láthatóan bekövetkezett válságot teljes mértékben Biden okozta. És az egész világ nagyon nagy árat fog fizetni a hibáiért" – írja a Telegraph gazdasági elemzője.


Beszóló Czutor Zoltánnal – Covid-vita – 2022.04.21. Spirit FM

Vendégek: Fejes Ádám, Dr. Kovács Mónika és Rusvai Miklós. Utóbbi szerint: a kovid már "nem indokol sem külön intézkedéseket, sem aggodalmakat".EGY OLTÁSKÁROSODOTT TRAGIKUS TÖRTÉNETE

Ebben a videóban Biró Éva olvas fel egy e-mailt, amelyet április 19-én kapott arra a felhívásra, hogy oltáskárosodott embertársakat keres. Egy édesanya kereste meg, aki a 27 éves lányát veszítette el. Sok orvos figyelmeztetett, hogy a géninjekció az immunrendszer azon részét teszi tönkre, amely a szervezetben “alvó” vírusok kontroll alatt tartásáért is felel. Ennek a funkciónak a károsodása tragédiához vezethet.


Molnár Miklós atya: Az anyai szeretetről

Évről évre mindig megemlékezünk május első vasárnapján az édesanyákról. Az ő szeretetükről, amely pszichológiai értelemben a világunk szépségébe, megbízhatóságába, önfeledt örömeibe, teológiai aspektusa szerint az Istennel való kapcsolat stabilitásába, személyességébe, mély és megingathatatlan szeretetébe vezet be minket. Ez az a kapcsolat, amely önazonosságunk sarokköve is. Ami által megtanuljuk elválasztani a valóság más területeit önmagunktól. Lehatárolni az ént a másikról. Talán nem kell részletezni tovább, milyen jelentősége van!


Heiko Schöning: A világjárvány csalás, mondj nemet a techno-maffiára!MIÉRT OLYAN VESZÉLYES A DIGITÁLIS AZONOSÍTÓ? (és a digitális pénz, amelyet nem birtokolhatsz)

Ez csak spekuláció, de ha a fogyasztás csökkentése a „világ megmentése” a „klímaválságtól” a legfontosabb, akkor a fogyasztás nyomon követésére és korlátozására szolgáló bármely eszköz indokolt lehet. Ide tartozik a digitális azonosító és a szén-dioxid-figyelő pénzügyi technológia alkalmazása a mindennapi emberek fogyasztásának visszaszorítására, még akkor is, ha az az életszínvonal vagy az életminőség radikális csökkenését eredményezi.


Angelina Jolie-t bunkerbe menekítették Ukrajnában (videó)

("színház az egész világ" – a szerk.)

672 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page