VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (12:07)


Davos dekódolva A globális végjáték tényfeltáró dokumentumfilm és cikk! A világjárvány még csak a kezdet!

Ez az új dokumentumfilm még mélyebb betekintést nyújt a háttérhatalom Világgazdasági Fórum nevű szervezetének és létrehozójának, Klaus Schwab-nak Nagy Újraindításként (Great Reset) ismert tervébe avagy a Build Back Better-ként eltervezett programjába.


Az osztrákok hozzánk jönnének maguknak orosz vakcinát beadatni

Hazánk bécsi nagykövetsége a sok megkeresés miatt arról tájékoztatta az osztrák polgárokat, hogy Magyarországon csak a magyar társadalombiztosítással rendelkezők kaphatnak oltást. A bécsi magyar nagykövetség Facebook-bejegyzéséből derült ki, hogy osztrák állampolgárok a Magyarországra nagyobb számban érkező orosz vakcinával oltakoznának.


Megverték és megkínozták a rendőrök, mert nem viselt maszkot

2020 szeptemberében két fiatalember feljelentést tett, melyben azt állították, hogy több rendőr megverte és megkínozta őket, miután igazoltatáskor felhívták azok figyelmét, hogy nem viselnek védőmaszkot.


Ausztria: kivizsgálják egy 49 éves ápoló és egy 64 éves orvos halálának körülményeit A Zwettli állami kórház ápolója nem sokkal az AstraZeneca oltása után meghalt. Az egészségügyi hatóság vizsgálja az esetet, és a Brixen-ben történtet is. Ott egy orvos váratlan haláláról számoltak be a második oltás után.


Weber tovább vergődik: a jog eszközeivel állítják majd meg Magyarországon a diktatúrát

Most már csak az marad hátra Weber szerint, hogy az Európai Bizottságnak lesz-e kellő bátorsága élni ezzel a lehetőséggel. Hogy ez mennyire sikerül, annak próbatétele Lengyelország, amely ellen már folyik eljárás, de most Weber úgy látja, tovább kellene menni és jönnie kellene a jogállami vizsgálat második fázisának.

45 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok