top of page

Mindennapi szemezgetésünk (12:01) 2022.10.22.

Helyszín: budai Vár, Szent György tér. Időpont: 2022. október 23., 10-től 18 óráig Jelen lesznek: dr. Csókay András, Drábik János, Kondor Katalin, Varga Domokos György, Fuksz Sándor, Dévai Nagy Kamilla, Ertsey Attila, Patrubány Miklós, dr. Pócs Alfréd, dr. Tamasi József, Bene Gábor, Gaudi-Nagy Tamás, Gyetvay György Gergely, Novák Előd, dr. Horkovics-Kováts János, dr. Turcsányi Zsolt, Ambrus Károly, Balla József, Kovács Emese, Botka István, Szemző Gábor, Sinkovits-Vitay Andrés, Füstös Zoltán, Vesztergám Miklós, Vukics Ferenc és még sokan mások. Drábik János felhívása:

Október 21-én tartotta bemutatkozó sajtótájékoztatóját a Budaházy Bizottság az Igazságtételért a budapesti Polgári Mulatóban. (...) E cél érdekében alakult meg nemrég, Kondor Katalin kezdeményezésére, a Budaházy Bizottság az Igazságtételért, nemzeti elkötelezettségű, tekintélyes közéleti személyekből és megbecsült hivatást gyakorlók által, akik, felismerve a drákói ítélet mélységes igazságtalanságát és nemzeti érdekeket sértő, káros jellegét, rövidesen eljárnak az illetékeseknél a kegyelmi döntés mielőbbi meghozatala érdekében.A DK EP-képviselőjének nagyapja évtizedeken át a hatalom első vonalában szolgált, személyesen felügyelte Nagy Imre és mártírtársainak koncepciós perét.


A Scholz-kormány kivásárolná magát a válságból, Brüsszel gáz ársapkás ötletéről pedig nagyjából hallani sem akart. A német ötlettel szembeni felháborodás a péntek hajnalba nyúló EU-csúcsra sem maradt abba, amely Magyarország számára ismét kielégítő eredménnyel ért véget. Ismert, Orbán Viktor miniszterelnök méltán lehet elégedett, a legújabb ötletelési roham megint kikerült bennünket, hiszen bárhogyan dönt az Unió, ha az Magyarország számára kedvezőtlen, akkor mentességet kap alóla. Ennek értelmében sem a közös gázvásárlási kötelezettség, sem pedig a gáz ársapka bevezetése nem vonatkozik majd Magyarországra. Ha egyáltalán megvalósul. Erről itt olvashat bővebben.


A háború februári kirobbanását követően is már megindult az orosz migráció, de miután Putyin bejelentette a részleges mozgósítást, a helyzet tovább fokozódott.


Az egyik orosz haditudósító a következő két hónapban nem számít semmilyen "jó hírre" a frontról.


„Nem reménytelen a helyzet” – hangoztatta a török államfő.


„Mindenki úgy érzi, hogy a hadseregünk a csatatéren győzedelmeskedik” – hangoztatta Oleksandr Kubrakov.


Az Egyesült Államok hadgyakorlaton való részvétel céljából Európába telepítette a 101. légideszant hadosztályt, amelynek parancsnoka bejelentette, hogy készen áll belépni Ukrajnába, annak ellenére, hogy a Fehér Ház biztosította, hogy amerikai csapatok nem vesznek részt az országban zajló hadműveletekben – írja a CBS News.

Az Egyesült Államok hadseregének 101. légideszant hadosztálya közel 80 év után először kerül Európába az Oroszország és az Egyesült Államok vezette NATO katonai szövetség közötti növekvő feszültségek közepette.


Tulsi Gabbardban valóban megvan a potenciál, hogy felfordulást okozzon az amerikai politikában. Kérdés, jó vagy rossz értelemben.


A brit miniszterelnök tegnapi lemondása után elindultak a spekulációk, hogy vajon ki lehet a következő kormányfő. Jelenleg három konzervatív párti politikus lehet esélyes, de többen már most azért kampányolnak a párton belül, hogy Boris Johnson is beszálljon a versenybe. (nu, mekkora színjáték már megint; a világuralmi hálózatba mélyen beágyazódott Johnson látványosan bukik, hogy jöhessen látványosan egy senki, aki után Johnsont ismét örömmel magukévá teszik a britek...)


A nyolc egéren tesztelt, omikronra alkalmas új mRNS-anyagok is egyre inkább felhalmozódnak a raktárakban. A csecsemők genetikai injekciójának botrányos oltásra késztetése nem változtat ezen. A Pfizer-Biontechnél, mivel az Egyesült Államokkal kötött korábbi értékesítési szerződések is lejárnak, a tervek szerint a korona elleni oltás egy adagjának árát 30 dollárról 110-130 dollárra emelik – jelentette be Angela Lukin, a csoport ügyvezető igazgatója. Ezenkívül a tervek szerint, amint az Egyesült Államokban az egészségügyi szükségállapot lejár, a magánbiztosítók a jövőben díjat számítanak fel ezekért a szolgáltatásokért. Money Money...Yoram Hazony izraeli filozófus szerint nem.


Spanyolországban az 1,2-et sem éri el a termékenységi arányszám, miközben a népesség 2,1-es rátánál tartható fenn. A majd ötvenmilliós országban már minden ötödik gyermek bevándorló-hátterű, de vajon a migráció megoldást jelenthet a demográfiai problémára? Erről kérdezte a Magyar Nemzet Jorge González-Gallarzát.


Az Európai Parlament egy kényes témával foglalkozó tanulmányt mutatott be, amely teljesen részletesen ismerteti a chipimplantátumok alkalmazását európai embereknél. De pontosan kit és miért kell bechipezni? Ebből a műsorból megtudhatja, hogyan lehet alapvető jogainkat kijátszani, annak érdekében, hogy megmagyarázzák a lakosság bechipezését.702 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page