top of page

Mindennapi szemezgetésünk (12:04) 2023.01.15.
„Tudja, mi a közös ezekben az emberekben? Mindannyian azzal foglalkoztak, hogy szankciókat vezessenek be hazánkkal szemben, amely »nem felel meg az uniós normáknak«. És tudja mit? Az uniós korrupciós ügyben nincs egyetlen lengyel sem. És valóban, ismét kiderült, hogy nem felelünk meg az uniós előírásoknak”.


"Izraelnek a történelem jó oldalán kell állnia" – üzente Kijev izraeli nagykövete.


A felvétel itt megtekinthető (...) A kijelentése után az ukránok szinte szétszedték Aresztovicsot a közösségi médiában. Aresztovics most már a kijevi rezsim ellensége. A dnyiprói polgármester a Telegramon üzent hadat Zelenszkij tanácsadójának: "A háború első napja óta mondom, hogy Aresztovics egy önimádó marha és egy szemét szájú. Bocsánat, nem tudom megállni, de az SBU-nak és a kémelhárításnak kötelessége reagálni erre."


Izrael-ellenes fordulatot vesz Brazília a baloldali hatalomátvétel után.


Meglökdösték Greta Thunberget (videó).


És hadd mondjam el én először, hogy a jegesmedvék jól vannak.


A köztévé riportere országszerte 13 lakást bérelt, ahol a számára történő „bérletfizetés” ellenében prostituáltak végeztek szexmunkát. Az MTVA közölte: a férfi már nem a közmédia alkalmazottja. (nu, a Kékfény előszeretettel nevezi terroristáknak Budaházyékat; most már értem, miért: elterelő hadművelet...)A Pfizer gyógyszergyártó és német partnere, a BioNTech frissített COVID-19 injekciója összefüggésbe hozható az idősebb felnőttek egyfajta agyvérzésével – jelezték az amerikai egészségügyi hatóságok. A lehetséges egészségügyi hatást egy biztonsági ellenőrző rendszer jelezte, ez alapján lehet kapcsolat az idősebb emberek sztrókja és az oltás között.


Forrás: iwantlibertees @ YouTube (fordítás: redRsChannel@Bitchute) (a reklám paródia)


790 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK