top of page

Mindennapi szemezgetésünk (08:00) 12.06.
Ezek közé tartozik: Hillary Clinton e-mailjei, McCain bűnössége, Az elmélet, hogy a Las Vegas-i lövöldözést az FBI mesterlövésze követte el, Steve Jobs levele a HIV-ről, PedoPodesta, Afganisztán, Szíria, Irán, Bilderberg, Nemi erőszakért letartóztatott CIA-ügynökök, A WHO "világjárványa", és sok más téma ... Ne habozzanak, nézzék meg ezeket a dokumentumokat (https://file.wikileaks.org/file/)


Egy 56 éves férfitól egyelőre megtagadták az óvadék letételét, miután hétfő reggel megjelent a bíróságon, azzal vádolva, hogy nagy mennyiségű Te Whatu Ora oltási adatot szivárogtatott ki az interneten. Barry Youngot vasárnap tartóztatták le, és hétfőn jelent meg a Wellingtoni Kerületi Bíróság bírája, Andrew Nicholls előtt. A Te Whatu Ora adatbázisokhoz való tisztességtelen hozzáférés vádjával néz szembe, amelynek maximális büntetése hét évig terjedő szabadságvesztés lehet. Nem tett vallomást. A támogatókkal teli lelátó állva tapsolt, amikor Young belépett a tárgyalóterembe. Nicholls bíró elküldte őket, mondván: "Ha még egyszer megzavarják, megkérem önöket, hogy távozzanak". Youngot kedden 13 órakor óvadék ellenében szabadlábra helyezik. (nu, ilyen a mi világunk: "kísérleti" szerekkel népirtani büntetlenül lehet, erről valós adatokat kiszivárogtatni főben járó bűn)


A Pfizer hamisan mutatta be a COVID-19 vakcina klinikai vizsgálatának eredményeit – állítja Ken Paxton texasi főügyész november 30-án a texasi Lubbock megyében benyújtott keresete. “Igazságot keresünk a texasi embereknek, akik közül sokan a zsarnoki oltási propaganda miatt arra kényszerültek, hogy egy hibás terméket vegyenek fel” – mondta Paxton republikánus nyilatkozatában. És tovább: A tények világosak. “A Pfizer nem mondott igazat a COVID-19 vakcináiról.” Teljes cikk itt.


Az Izvesztyija orosz lap magas rangú forrásra hivatkozva azt írja, Oroszország készen áll a béketárgyalások megkezdésére Ukrajnával, és azt sem felejtette el, hogy korábban a magyar kormány helyszínt is ajánlott az egyeztetésekre.


A Fehér Ház sürgős felhívást intézett a törvényhozókhoz, hogy hagyjanak jóvá további támogatásokat Ukrajnának, mondván, hogy az ország “majdnem kifutott az időből”, mivel az amerikai kormányzati ügynökségek elköltik a korábbi biztonsági csomagokból megmaradt utolsó forrásokat is.


A cseppfolyósított földgáz (LNG) Európába irányuló orosz exportja novemberben minden idők legmagasabb szintjét érte el, 1,75 millió tonnát – jelentette hétfőn a Kommerszant című üzleti napilap a Kpler adataira hivatkozva.


Ebrahim Raiszi iráni elnök csütörtökön Oroszországba látogat, ahol orosz hivatali partnerével, Vlagyimir Putyinnal fog tárgyalni – jelentette be Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője kedden újságíróknak.


Vlagyimir Putyin orosz elnök még a héten hivatalos látogatásra indul az Egyesült Arab Emírségekbe (EAE) és Szaúd-Arábiába – közölte Jurij Usakov, Putyin tanácsadója. “Ez egy munkalátogatás lesz. Mindenekelőtt a szaúdi koronaherceggel fog tárgyalni. Ezt megelőzően pedig munkalátogatást tesz az Egyesült Arab Emírségekben. Remélem, hogy ezek a megbeszélések, amelyeket rendkívül fontosnak tartunk, hasznosak lesznek” – mondta a Sot Telegram csatornának.


Vlagyimir Putyin orosz elnök meghívást kap a jövő évi brazíliai G20-csúcstalálkozóra – közölte Luiz Inacio Lula da Silva, az ország elnöke. Hozzátette azonban, hogy nem tudja befolyásolni a brazil igazságszolgáltatást a Nemzetközi Büntetőbíróság (ICC) által az orosz vezetővel szemben kiadott elfogatóparancs végrehajtásával kapcsolatban.


Megírtuk: Harald Vilimsky, az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) európai parlamenti delegációjának vezetője hétfőn védelmébe vette a számos oldalról támadott magyar álláspontot Ukrajna EU-csatlakozási tárgyalásainak megkezdése kapcsán. A magyar miniszterelnök jelezte: Charles Michel európai tanácsi elnök győzködése ellenére Magyarország ezt egyelőre nem tudja támogatni. Emmanuel Macron francia elnök csütörtökön Párizsban próbálja majd meggyőzni a miniszterelnököt, hogy változtasson álláspontján. Vilimsky Facebook-oldalán azt írta, „Orbánnak igaza van: Ukrajna nem csatlakozhat az EU-hoz!”


„Ukrajna annyira alatta van az uniós átlagnak, hogy csatlakozása esetén Magyarország, Bulgária vagy Portugália egyből nettó befizető lenne” – fogalmazott.


Nem csak Donald Trumpnak van elege a háborúból.


A német lap azt is elismerte, hogy a Ukrajna már belülről sem egységes. Vlagyimir Putyin „B terve” sikeresnek bizonyul, hiszen csak türelmesen meg kell várni, hogy Ukrajna szövetségesei feladják és hazamenjenek.


Vlagyimir Putyin orosz elnök az orosz emberi jogi tanács hétfői ülésén szólalt fel hétfőn – írja a The Kyiv Independent. Az orosz elnök egyebek mellett az orosz kisebbségek helyzetével kapcsolatban beszélt. Szerinte Lettországnak „saját országán belül” következményekkel kell szembenéznie az orosz ajkú kisebbséggel kapcsolatos politikája miatt. Nem hiszem, hogy a boldogság eljön azok számára, akik ilyen politikát folytatnak. Nos, nem tudom, most hányan vannak, de azt hiszem, Lettországban az orosz ajkúak a lakosság 40 százalékát alkották, és valószínűleg most is elég sokan vannak” – mondta Putyin. A lett kormány közlése alapján Lettország 1,8 milliós lakosságának mintegy 23,7%-a tartozik az orosz kisebbséghez.


Alekszandr Malofejev orosz zongoravirtuózzal és Alevtyina Ioffe orosz karmester vezényletével ad koncertet a Nemzeti Filharmonikus Zenekar (NFZ) csütörtökön Budapesten, a Müpában. A hangversenyen két 20. századi táncjáték zenéje keretez majd két versenyműkarakterű 19. századi művet – közölte a zenekar hétfőn az MTI-vel.


Az amerikai hadianyag-támogatás apadása állhat a gesztus hátterében.


A Kereskedelmi és Technológiai Tanács akár meg is szűnhet. Az utolsó csúcstalálkozón kínjukban már azok is röhögtek, akik részt vettek rajta, az újabbat már meg sem tartják.


David Pressman budapesti amerikai nagykövet úgy viselkedik, mintha Magyarország az Egyesült Államok 51. állama lenne, és ő lenne a kormányzója – mondta Menczer Tamás, a magyar Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára.


A klímaaktivista szerint Svédország is bűnrészes Izrael „tömeggyilkosságaiban”. Az érvelés mellett most is megfogalmazott egyfajta parancsot is, ugyanis a „megbocsáthatatlan erőszak” megszüntetését követelte, mivel „a népirtás nem önvédelem, és semmiképpen sem arányos válaszlépés”. A klímaaktivista ugyanakkor rámutatott az antiszemita és iszlamofób cselekmények „erőteljes növekedésére” is világszerte. „Ez elfogadhatatlan” – írta. „A diszkrimináció minden formáját, beleértve az antiszemitizmust és az iszlamofóbiát is, fenntartás nélkül elítéljük” – foglalta össze a véleményét Greta Thunberg.


Viszont a Hamász nem enged szabadon több túszt, amíg Izrael folytatja a támadásokat.


Az alkalmazást a jelenleg Magyarországon élő Ahmed Bashbash fejlesztette, aki a Deutsche Welle megkeresésére elmondta, hogy ő is gázai palesztin, és hogy korábban elvesztette fiútestvérét „ebben a mészárlásban”, a nővére pedig 2020-ban halt meg, mert nem kapott időben orvosi segítséget Izraelből.


Ma már többen beszélik az arab nyelvjárásokat Franciaországban, mint az összes többi regionális nyelvet együttvéve.


De úgy általában elhalkulhatnak azok is, akik a „hanyatló Nyugat” kifejezésre hangos röhögésben szoktak kitörni, mondván, köszönik, arrafelé továbbra is bőven jól állnak. Francesca Rivafinoli írása.


A börtönbe zárt László Attila MÖM- és Mi Hazánk-vezető kapcsán vitázott a kormánnyal a Mi Hazánk elnöke az Országgyűlésben.


Globálék szabadkőművesei szerint ha szabadon akarunk élni, nem lehetünk többen 2 milliárdnál. Ha 8 milliárd ember él a bolygón, őket csak egy „okosdiktatúrával” lehet kordában tartani, ám akkor szegénység lenne. De ha szabadon akarunk élni és bőségben, akkor lassan, civilizált módon, békésen ki kell irtani a fölösleget! – a „civilizált és békés” népirtás legjobb módja pedig, mint már tudjuk, a járványok bevetése a kényszeroltásokkal, a szankciókkal és adókkal történő elszegényítés, és az állami egészségügy, a szociális ellátórendszer lerombolása. Az „okosdiktatúra” módját a riport óta kitalálták: elég hozzá egy okostelefon és a QR kódos interoperábilis rendszer a digitális személyiség kényszer elfogadásával! A Római Klub (Club of Rome) olyan nemzetközi csoportosulás, melynek célja az emberiség jövőjéről való közös gondolkodás és a közös felelősségvállalás. Tagjai tudósok, közgazdászok, üzletemberek, magas szintű köztisztviselők, jelenlegi és hajdani államfők a világ minden tájáról.- nem mellesleg mind valamelyik szabadkőműves páholy tagja, többségükben talmudisták.


Az új idegenrendészeti törvényjavaslattal összhangban tovább szigorodnak a munkásszállások építésének támogatási feltételei is. Ezentúl előírás lesz többek között, hogy a munkásszálláson legalább 50 százalékban magyar munkaerőt kell elszállásolni, ami nagymértékben elősegítheti az országon belüli mobilitás növelését – olvasható a Gazdaságfejlesztési Minisztérium által az MTI-nek kiadott közleményben.


A Cosmopolitan a fiatal nők körében az egyik legnépszerűbb magazin, a cosmopolitan.com oldalon pedig nem régen megjelent egy írás a Sátáni Abortusz Klinikáról. A cikk szerint a Sátán Egyháza által létrehozott klinika valós betegeket szolgál ki és jó esélye van arra, hogy a valláson keresztül megkerülje az abortusz törvényeket. Az új-mexikói székhelyű távegészségügyi praxis, egy akkreditált klinikai csapat által vezetett törvényes egészségügyi szervezet, amely abortusz-ellátást kínál a betegeknek az állam határain belül.


"Bajorország nevében mondhatom: nálunk nem lesz kötelező genderezés. Ellenkezőleg: mi még a gendersemleges szóhasználatot is meg fogjuk tiltani az iskolákban és a közigazgatásban" - mondta Markus Söder bajorországi miniszterelnök kedden az új törvényhozási ciklus első kormánynyilatkozatában a tartományi parlamentben - írja a Bild. Söder ugyanakkor azzal vádolta a szövetségi kormánykoalíciót, hogy túlzásba viszi az olyan projekteket, mint a kannabisz legalizálása, a nemek közötti egyenlőség és az önrendelkezési jog."Nincsenek más problémáink Németországban?" - tette fel a kérdést.


Egy amerikai országjáró osztálykiránduláson egy tini kislánynak egy ágyban kellett volna aludnia egy magát transzneműnek valló fiú diáktársával. Az esetből hatalmas botrány kerekedett, a 11 éves lány szülei pedig arra szólították fel az érintett állami iskolát, adjon magyarázatot a történtekre.


A lincolni karácsonyi vásárt tavaly rekordszámú, 320 ezer ember látogatta meg.


 

Meghívó: Paláver

911 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png