top of page

Mindennapi szemezgetésünk (12:06) 2022.12.25.

2022 a remény évének indult, de csak újabb válságok és megrázkódtatások éve lett. Mi most a mi dolgunk? Meg kell őriznünk az identitásunkat, az élet normalitását, a nemzetállamokat, a családot, a kereszténységet.


Florian Filippo szerint az EU szemet huny afelett, hogy az Ukrajnának juttatott milliárdok hová mennek valójában.Washington számára Kijev egyfajta "elsüllyeszthetetlen repülőgép-hordozót" jelent, amely végtelen lehetőségeket rejt magában


Oroszország újabb nyugatellenes propagandavideót adott ki, melyben Putyint Mikulásként ábrázolják, aki a lányos tárgyakat fiúknak valóra cseréli, megszabadul az LMBTQ-propaganda könyvektől, és a fiú két apukájának képét egy anya és egy apa képére cseréli...


Németországot az a veszély fenyegeti, hogy működésképtelen, csődbe jutott állammá válik - jelentette ki Wolfgang Kubicki, a német Bundestag alelnöke.


A nyugati szankciók kellettek ahhoz, hogy Kína mellett India legyen a nevető harmadik, amely jutányos áron és óriási mennyiségben tud kőolajat vásárolni Moszkvától – annak nem kis megkönnyebbülésére.


Több mint két évtizede nem érkezett ennyi bevándorló Izraelbe.


Az Európai Bizottság a trösztellenes szabályok megsértésével vádolja a Metát, amiért hozzákapcsolta a piacteret a Facebookhoz.A briteknél úgy tűnik, nem fenékig tejfel a fogfájósok élete.

723 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page