top of page

Mindennapi szemezgetésünk (12:06) 2023.01.23.
Hiába élnek jó ezer kilométerre a fronttól, nagyon is érzik a háborút Kárpátalján: a városokban jó, ha néhány órára van áram, a férfiak bujkálnak a sorozás elől, egymást érik a katonatemetések, és folyamatos a médiában a magyarellenes hergelés.


Zoran Milanovic felszólította az EU-t, hogy tegyen lépéseket az ukrajnai Kárpátalján élő magyarok jogainak megsértése ellen.Az index és az Egyesült Királyság legkelendőbb újsága, a “Daily Mail” is lehozta, hogy a “Rebel News” riporterei milyen kérdéseket intéztek a Pfizer vezérigazgatójához, Albert Bourlához.: “Ideje bocsánatot kérni a világtól? Albert Bourla, a Pfizer vezérigazgatója nem hajlandó válaszolni a pandémiában keresett 50 millió dolláros fizetésére és a vállalati bevételekre vonatkozó kérdésekre.


Az LGBT érdekvédelmi szervezet, a GLAAD vezérigazgatója a WEF-en elmondta, hogy szervezetének célja, hogy beszivárogjon a médiába, és szorosan együttműködik Hollywooddal az LGBT emberek normalizálása érdekében, minden történetbe bevonva őket


Legalább tudjuk, hogy nem örül, hogy az egész világ róla beszél. Három évvel ezelőtt a nagy közönség szinte semmit nem tudott róla.


A Guardianhoz kiszivárgott hozzászólásokban ez áll: "A WEF-nek nincs jövője Klaus után, nemcsak azért, mert nincs egyértelmű utód, hanem azért is, mert az igazgatótanács olyan viperafészek, hogy a vezetők egymás torkának fognak esni, amint az öreg lemond." A Guardian szerint "a WEF-nek nincs jövője Klaus után".


A klímaaktivizmust pénzelő elitnek esze ágában sincs feladni az életmódját, vagy valódi megoldást keresni a problémákra.


„Minél hamarabb bukik meg Putyin, annál jobb Ukrajnának és az egész világnak” – hangoztatta a brit politikus. (nu, ő hiába bukott meg: szabadkőműves nem vész el, csak átalakul)


Alekszej Aresztovics szerint Ukrajna elvesztette az irányítást saját narratívája felett.


(gyenge angol tudással is jól érhető)


Ismét elszabadult az orosz politikus.


A világ a szakadék szélén tántorog a nukleáris háború megnövekedett kockázata, a környezeti kihívások kezelésének elmulasztása és a problémák racionális kezelésére való képesség csökkenése miatt – mondta Noam Chomsky világhírű filozófus és nyelvész az RT Going Underground című műsorában szombaton.


A portál szerint az izraeli jobboldal már „nyíltan és szemtelenül henceg is ezzel”.


A brüsszeli döntéshozók vélhetően a magyar kormányra akartak nyomást gyakorolni, de valójában az Európai Unióval szembeni ellenérzéseket korbácsolták fel. Legalábbis ezt mutatják a számok.


Meghirdetik a Szolidaritás napját is.


Ahhoz, hogy Jeffrey Epstein áldozatai kártérítést kapjanak a hagyatéka által létrehozott Epstein-kártalanítási rendszerből, le kell mondaniuk arról a jogukról, hogy tanúskodjanak Ghislaine Maxwell ellen Az Epstein-hagyaték (eddig) 125 millió dollárt fizetett ki mintegy 150 embernek a bíróság által jóváhagyott "önkéntes kártérítési program" keretében. Ez azt jelenti, hogy darabonként alig egymillió dollárért elhallgattattak 150 olyan tanút, akik egyébként Ghislaine Maxwell ellen, vagy az Epstein ellen még folyamatban lévő 7 per egyikében tanúskodhattak volna. A "kártérítési alapot" Jordana Feldman tervezte, aki a szörnyen korrupt Szeptember 11-es kártérítési alap helyettes különleges vezetője volt, valamint Kenneth Feinberg, aki ugyanezt a Szeptember 11-es alapot ÉS a katolikus egyház szexuális visszaélésekkel kapcsolatos "kártérítési" alapját felügyelte. Sok áldozatot megvettek... (nu, ennyi öngyilkost már nehéz lenne összehozni...)


Az NBC News is tesztelte az alkalmazást, és azt tapasztalta, hogy Hitler chatbotja például „szörnyű hibának” nevezte a zsidók megölését a második világháború alatt, de azt mondta, hogy „szükséges volt”, mert „veszélyt jelentettek Németországra és általában Európára”.


808 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page