top of page

Mindennapi szemezgetésünk (12:10) 2022.09.11.
Mi, orvosok és tudósok a világ minden részéből kijelentjük, hogy NEMZETKÖZI ORVOSI VÁLSÁGHELYZET van a „COVID-19 injekciók” használatával összefüggő betegségek és halálesetek miatt.A csecsen vezér az orosz védelmi minisztériumot is kész számon kérni a történtek miatt. Kadirov ugyanakkor úgy véli, hogy az orosz csapatok visszavonulása Izjumból, Kupjanszkból és Balaklejából „egyáltalán nem jelent semmit”. A csecsen hadúr ígéretet tett arra, hogy ezeket a városokat visszaszerzik. „A mi embereink már ott vannak, olyanok, akiket kifejezetten erre a munkára képeztek ki. További 10 ezer harcos készen áll az indulásra, és a közeljövőben elérjük Odesszát” – hangoztatta a Telegram-oldalán Ramzan Kadirov.


„Nagy szükség lenne egy találkozóra Szocsiban. Ezért sort fogunk keríteni rá, különösen annak fényében, hogy amint a különleges hadművelet előrehalad, újabb és újabb tapasztalatokat szerzünk, amelyeket át kell beszélni” – közölte Dmitrij Peszkov elnöki szóvivő.

Egyre több középületen nem kapcsolják fel a díszkivilágítást Szerbia városaiban, ugyanis a villanyáram árának növekedése miatt a szerbiai Bányászati és Energiaügyi minisztérium az energiafogyasztás csökkentésére szólította fel az államvezetést, az önkormányzati egységeket, az állami tulajdonban lévő vállalatokat, a gazdasági egységeket. háztartásoknak pedig azt javasolták, takarékoskodjanak a villanyárammal.


Ébredj, Alvó Nemzetem! Név: Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke; dátum: 2022. szeptember 7.; helyszín: Brüsszel; esemény: sajtótájékoztató az "energiaválságról"


„Arra kérjük, hogy mondjon le a posztjáról, mert a nézetei és a vezetői stílusa rendkívül elavult” – olvasható a közleményben. A Lomonoszovszkij kerület önkormányzati tisztviselőinek üléséről videó is készült.


Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke az Európai Unió energiahiániyát a brüsszeli bürokratákra és a környezetvédőkre fogta, hozzátéve, hogy saját országa védve van a válságtól.


. A zóna: december 8-tól március 7-ig napi 5 órán át működik a fűtés

. B zóna: december 8-tól március 23-ig napi 7 órán át működik a fűtés.

. C zóna: fűtés napi 9 órán át november 22-től március 23-ig.

. D zóna: november 8-tól április 7-ig napi 11 órán át működik a fűtés.

. E zóna: október 22-től április 7-ig napi 13 órán át működik a fűtés.

. F zóna: nincs korlátozás.


70 éves uralkodása alatt II. Erzsébet brit királynő a Közel-Kelet nagy részét bejárta, de Izraelbe soha nem látogatott el. Miért volt ez így?


Az iráni hírszerzés egyik korábbi tagja szerint Teherán még a támadások megtervezésében is részt vett. (nu, egy klasszikus dezinformáció)


Az autókkal problémák vannak, a vállalat ügyfélszolgálata kritikán aluli, a norvégoknak pedig elfogyott a türelmük.


Soproni Tamás momentumos polgármester és Bálint György exszocialista képviselő vitája úgy tűnik, szintet lépett. A kormánypártok elhűlve nézik, hogy mi folyik Terézvárosban. A feleket kérdeztük!


Újabb konkrét példa: Joe Biden új nemzeti majomhimlő-reagálási koordinátora, Dr. Demetre Daskalakis nyilvánosan sátánista boszorkánymesternek vallja magát.


Ez a Biden “demokrata” kormányzat jelenlegi vezérgárdája...


Az USA “majomhimlő felelős” kormányzati biztosa és kis gender-barátai…

787 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page