top of page

Mindennapi szemezgetésünk (12:12) 2023.02.05.
2017-ben a Johns Hopkins Egyetem szervezésében megtartott “SPARS” pandémiaszimuláció forgatókönyvében megtalálható a 2020 és 2023 közötti cselekmény összes eleme. A szimuláció a következővel zárul: Ha a sürgősségi gyógyszerek túl sok kárt okoznak, néhány résztvevő elbocsátásra kerül, mások pedig maguktól felmondanak. A politikusok bocsánatot kérnek. A SPARS-pandémia forgatókönyvében a fiktív járvány 2025 és 2028 között történik a SPARS-CoV nevű „új koronavírus” miatt. Ez a forgatókönyv pontosan azt írta le, amit 2020 és 2023 között megvalósítottak. Jelenleg a helyreállítás szakaszában vagyunk. A forgatókönyvben a “Vaccine Injury” (Oltáskárosodások) fejezet a járvány megfékezésére kifejlesztett fiktív vakcina, a “Corovax” okozta mellékhatásokkal és a kártérítésekkel foglalkozik. A következő fejezet címe pedig “Acknowledging Loss”, vagyis a veszteségek beismerése. Itt tartunk most. (Biró Éva)


Az ukrán elnök azt mondta: Oroszország egyre nagyobb erőkkel indít támadásokat ellenük. „Gyakran kellett már azt mondanom, hogy a fronton egyre keményebb a helyzet, és most is erről van szó. Az agresszor egyre több erőt csoportosít át annak érdekében, hogy megtörje a védekezésünket” – mondta Zelenszkij, hozzátéve: nagyon nehéz a helyzet Bahmutban, Vuledarban, Limanban, és más térségekben is.


Ukránellenes óriásplakátok jelentek meg Lengyelországban Ukránellenes óriásplakátokat helyeztek ki a lengyelországi Czestochowa városában – idézte a naTemat hírügynökség Leszek Sykulski politikai aktivistát. Az "Ez nem a mi háborúnk" feliratú plakátok egy katonanadrágos férfit ábrázolnak ukrán és orosz zászlókkal a háttérben. Az ukrán oldalon lévő lábat protézisként ábrázolják.


„Megőrizzük a higgadtságunkat, és minden döntést nagyon alaposan meg fogunk fontolni a jövőben is” – tette hozzá a német kancellár.


A nemzetközi jog tiszteletben tartja az emberek akaratát. A Krím orosz terület. A Krím megtámadása Oroszország megtámadását és a konfliktus eszkalálódását jelenti”


A tárca egyik szóvivője újságírók előtt emlékeztetett arra, hogy a léggömb észlelését követően a Pentagon szóvivője kijelentette, hogy az nem jelent fenyegetést az emberekre, így a légi eszköz lelövésével – a pekingi álláspont szerint – az amerikai fél „nyilvánvalóan túlreagálta” az ügyet. A tárca közleményben cáfolta a kémkedésről szóló amerikai feltételezéseket, hozzátéve, hogy a légi eszköz véletlenül tévedt az Egyesült Államok légterébe, Joe Biden amerikai elnököt kedden tájékoztatták a vélhetően Alaszka felől érkező léggömb észleléséről. Az amerikai álláspont szerint a léggömb hírszerző légieszköz volt, míg a kínai kormány eltévedt meteorológiai eszközt emlegetett. Az incidens miatt Anthony Blinken amerikai külügyminiszter lemondta a hétvégére tervezett kínai útját, amelynek célja az amerikai-kínai feszültség csökkentése lett volna. A miniszter közleménye szerint az eset olyan körülményeket teremtett, amelyek keresztülhúzzák utazásának tervezett célját.


„Joe Biden magyarországi nagykövete, David Pressman különösen visszataszító amerikai politikus a rendszerváltást követő Magyarországon” – olvasható a Ron Paul Institute hasábjain.


Masayoshi Arai korábban azt mondta, a melegházasság engedélyezése Japánban ahhoz vezetne, hogy sokan elhagynák az országot.


A rajz egy szélsőbaloldali izraeli animációs rendező műve.


Egy francia lap szerint az izraeli miniszterelnök egy nemzetközi koalíció létrehozásán fáradozik Irán ellen.Bill Gates, oltási guru ismét formában van. Az állat-oltóanyagok piaca önmagában több mint 26 milliárd dollárt hozhat a gyógyszergyártó-óriások számára 2030-ra. Ugyanakkor azt is kutatják, hogy a zöldségekből hogyan lehet mRNS vakcinagyárat csinálni. Számos, az Egyesült Államok kormánya és a gyógyszeripar által finanszírozott tanulmány folyamatban van az állatállomány mRNS-vakcináinak kifejlesztésére. A Viruses folyóiratban tavaly megjelent lektorált tanulmány kijelentette: "Az mRNS-vakcinák sikeres használata a COVID-19 ellen tovább validálta a platformot, és megnyitotta az ajtót az mRNS-vakcinákban rejlő lehetőségek előtt a fertőző betegségek megelőzésében, különösen az állategészségügy területén" írja a The Defender.


Katar betiltja a rovarokat tartalmazó élelmiszereket A katari egészségügyi minisztérium szerint a rovartermékek "nem felelnek meg a muszlimok számára engedélyezett halal élelmiszerek technikai szabványainak".


A magyar kormány támogatásával megépített Boldog Salkaházi Sára Egyházi Iskolaközpontban tartott rendezvényen – amelyet immár 13. alkalommal tartottak meg – a nemzetpolitikai államtitkár a népszokások és a népviselet identitásmegőrző mivoltáról, az összetartozás érzésének megéléséről, valamint a magyar kormány által a külhoni magyar oktatási intézményeknek nyújtott segítségről és annak eredményeiről is beszélt.776 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page