top of page

Mindennapi szemezgetésünk (12:17) 2023.02.03.
Az ONS adatai annyi hibával, elfogultsággal és zavaró tényezőkkel van tele, hogy nem használhatók a vakcinák hatékonyságára vonatkozó állítások alátámasztására. (...) amiért úgy gondoljuk, hogy ez az anomália fennáll, az egyik, hogy a röviddel az oltás után meghalt embereket tévesen oltatlanokként sorolták be.

"Képzeljétek el, ha az egész következő generációt elcsesznék, el tudjátok képzelni a botrányt? Törölném a Pfizert az önéletrajzomból" Még mindig ugyanaz a Pfizer munkatárs, aki elismeri, hogy a menstruációs ciklusokat meg kellene vizsgálni...


Az orosz külügyminisztérium szóvivője szerint Nyugat-Európa már régen elvesztette a túlélés képességét.


A lap szerint a migránsok, a melegek és a globalizáció ellen fellépő populisták felemelkedése megrázta az országokat Svédországtól Görögországig.


Újabb és újabb részletek szivárognak ki arról a háttérbeszélgetésről, amelyet Orbán Viktor tartott európai konzervatív gondolkodókkal. Az osztrák Exxpress főszerkesztője most kétrészes cikksorozatot írt a beszélgetésről, amelyekben többek között elhangzott, hogy Orbán szerint Európa mostani politikai rendszere még ebben az évtizedben össze fog omlani, és az európai konzervatívoknak akkor egy vezetőre lesz szükségük.


A Neue Zürcher Zeitung (NZZ) köti az ebet a karóhoz, magas rangú német külpolitikusokra hivatkozva. Egy CIA-tisztviselő szerint azonban a lap beszámolójának egyes állításai „teljesen hamisak”.


Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke 15 uniós biztosból álló küldöttséggel, benne Josep Borrell kül- és biztonságpolitikáért felelős uniós főképviselővel és Várhelyi Olivér bővítési biztossal csütörtökön érkezett kétnapos látogatásra az ukrán fővárosba. A küldöttség csütörtökön együttes ülést tartott az ukrán kormánnyal és Volodimir Zelenszkij elnökkel. A pénteki csúcstalálkozón a tervek szerint Charles Michel, az Európai Tanács elnöke is részt vesz.


Az Európai Unió központi intézményeinek és magasrangú vezetőinek kijevi látogatása azt jelzi, hogy Ukrajna komoly előrehaladást ért el az uniós tagság felé, és üzenet a befektetőknek, hogy az ország tovább fog haladni ezen az úton - mondta Ursula von der Leyen Kijevben, az unió és az ukrán kormány közös ülésén.


„A tavaszra várt offenzívák kulcskérdése az lesz, hogy a mennyiség vagy a minőség fog-e dominálni. Komoly haditechnikai eszközállomány nélkül a hatalmas orosz mennyiségi fölényt nem lehet ellensúlyozni." – Milyen technológiát mer a Nyugat odaadni az ukránoknak? Elegendő-e a felajánlott nehéztechnika az ukrán áttöréshez? Mely frontszakaszokon várható majd az orosz vagy az ukrán „tavaszi hadjárat”? A Mandiner Világrend vendége: Csiki Varga Tamás, az NKE Stratégiai Védelmi Kutatóintézetének tudományos főmunkatársa.


Ez az aggodalom – a német kormány egyik tanácsadója szerint – az oka annak, hogy Scholz ragaszkodott ahhoz, hogy Washington beleegyezzen Ukrajna M1 Abrams harckocsik szállításába, mielőtt a kancellár feloldaná vétóját a német gyártmányú Leopard 2 harckocsik szállítása ellen.


Január 17-én érkeztek meg a román légierő Bukarest mellett található otopeni-i repterére a Németországból küldött E-3A AWACS (Airborne Warning and Control System) felderítő repülőgépek. A repülők a NATO Airborne Early Warning & Control Force (AEW&CF) kötelékébe tartoznak, és eddig többnyire a németországi Geilenkirchen mellett található NATO-bázison állomásoztak. A NATO még január 13-án jelentette be a gépek érkezését, amelyek a Szövetség tagállamainak légtereiben fogják ellátni feladatukat, várhatóan több héten keresztül. De miért is fontosak az AWACS-repülők, és miért kellett áthelyezni párat Németországból Romániába?


Az amerikai napilap szerint a David Pressman elleni támadásokat „az Orbán Viktor kormánya által irányított sajtó intézi”.


A Háttér Társaság Strasbourgban fellebbez a döntés ellen.


"A német kormánynak másfél év alatt már sikerült meghatároznia, hogy mennyit fűtsünk, autózzunk és mosakodjunk. Most a politikailag korrekt táplálkozás meghatározásán a sor."


A “The Jab – It’s Poison And Will Kill You” című videó magyar fordítása. Poornima Wagh, PhD:

Mi van a vakcinákban, hogyan hat a szervezetedre, és miért kerüld el mindenáron?

18 tudós felfedi az igazságot. Megvizsgálták a vakcinák összetételét mikroszkóp alatt. "Borzasztó dolgot fedeztünk fel: a kovid-19 injekciók és az influenza-szurik összetevői AZONOSAK! Ugyanaz a kotyvalék."Elmondja, hogy az adatok azt mutatják, hogy a nők sokkal gyorsabb ütemben hagyták el az egyházat, mint a férfiak, azonban legtöbben nem fordulnak el Istentől. Ezért „szükségük van arra, hogy visszahívjuk őket a közösségbe”.824 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page