top of page

Mindennapi szemezgetésünk (12:22) 2022.12.29.
Karácsonykor kaptam kézhez azt a levelet, amit a kormányhivatal küldött az ásotthalmi önkormányzatnak. Ebből kiderül, hogy miután a TASZ kérésének eleget téve, elítélték az ásotthalmi mezőőröket, amiért évek óta megállítják a hazánkba és házainkba sokszor felfegyverkezve betörő migránsokat, most ellenem indítottak vizsgálatot. Szerintük bűncselekmény lehetett, hogy polgármesterként erre utasítottam a mezőőröket. Lehet, hogy ez a bosszú, mert feljelentettem a kormányt és a Molt? – teszi fel a kérdést blogján a Mi Hazánk elnöke.


2006 lelkületét csak az érti, aki akkor élt. Terror volt, igen.


“Azon fogunk dolgozni, hogy a gyártókat felelősségre vonjuk az mRNS oltásokért”. Ron DeSantis Florida kormányzója.


A PATH a mainstream médiában nem hirdetett és a lakosság által alig ismert, de milliókat érő civil szervezet! A Bill & Melinda Gates Alapítvány és más ismert gyógyszergyárak állnak mögötte.


A biztonságpolitikai szakértő legújabb videójában három geopolitikai megatrendről beszélt.


Az orosz kormány ultimátumot adott Ukrajnának, hogy teljesítse Moszkva javaslatait, beleértve az Oroszország által ellenőrzött területek átadását, különben az orosz hadsereg dönt a kérdésben – írta a Reuters.


Több ukrán nagyvárosban, többek között Kijevben is hosszan szóltak a légvédelmi szirénák.


Az év egyik meglepetése volt a németek és a franciák újbóli egymásba borulása, miután a Scholz és Macron közötti viszonyra hónapokon át még a fagyos kifejezés is trópusinak volt mondható.


Akárcsak Vlagyimir Putyint, Hszi Csin-pinget sem csak a hatalom érdekli, hanem a nagybetűs történelem. Demkó Attila folytatja világ-évértékelőjét!


A szakértő szerint nem lehet azt csinálni, hogy kikiáltjuk Oroszországot ellenségnek, majd gáz- és energiavezetékeket építünk ki vele.


Az ausztrál kormány olyan közösségi média útleveleket akar bevezetni, amelyek lehetővé teszik a közösségi médiához való hozzáférést. A kormány ekkor hozzáférhetne az összes fiókhoz, és ellenőrizhetné az elhangzottakat. Az online visszaélésekről szól, mondják. De egyértelmű, hogy valójában a zsarnokság bevezetéséről van szó.

Korábban kitüntetéseket kapott, most távollétében 12 év börtönre ítélte Aljakszandra Heraszimenyát, a londoni olimpia kétszeres gyorsúszó ezüstérmesét a minszki bíróság, mert Lukasenka ismert bírálója szerintük szankciókra és „Fehéroroszország nemzetbiztonsági érdekeit sértő” akciókra szólította fel az embereket.


A fiatal anyák minden más további családtámogatásra is jogosultak.


Kubínyi Tamás ÁKTV


Azt remélik, hogy egy „kis zarándokhellyé válik”.746 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK