top of page

Mindennapi szemezgetésünk (12:24) 2022.09.10.Az én drága nagymamám, aki az egész földi életét gyermekeinek és az unokáinak szentelte, és azon dolgozott, hogy nekik jobb legyen az életminősége, aki aztán tényleg egy igazi hős volt, aki ötven kilométert gyalogolt a fiához a laktanyába, csak hogy láthassa őt, néhány tucat ember őszinte és könnyes részvétnyilvánításától övezve lett végső nyugalomra elhelyezve.(...) Arról van szó, hogy divatgyászol az embereknek egy nagy része.


A demokrata párti amerikaiak 22 százaléka szerint „némely férfiak lehetnek terhesek” – derül ki a WPA Intelligence kutatóközpont friss kutatásából.


Azt senki nem veti fel ezekben a lefizetett, judásmédiákban, hogy vajon tényleg nem tűnik fel egy orvosnak sem az esetek kapcsán, hogy ezek a jelenségek, az eddig teljesen egészséges fiataloknál SOHA nem fordult elő a COVID szérumok előtt, kizárólag a védőoltásnak hazudott méreginjekciók beadás után szaporodtak el robbanásszerűen szerte világon?


Nagyon bátorító dolog részt venni a meneten és látni, hogy milyen gyorsan nő a résztvevők száma, különösen a fiatalok közül, akik felismerik, hogy valójában mit jelent az abortusz. Egyre többen utasítják el közülük azt, hogy egy nehéz és/vagy nemkívánatos terhességre a baba életének a kioltása lenne a megoldás” – mondta Catherine Robinson, egy életpárti szervezet igazgatója.Az osztrák lap szerint az energiaminiszterek tanácskozásán Szijjártó Péter „méltatlankodott és egyesek szerint koldult”.


Magyarország semmiképp nem támogatja az európai uniós gázársapka bevezetését, mivel az álcázott szankciós intézkedés, amely az energiaárak emelkedéséhez és súlyos ellátásbiztonsági kihívásokhoz vezetne – jelentette ki Szijjártó Péter Brüsszelben.


A radikális környezetvédők a technokrácia strómanjai, akik teljesen le akarják rombolni a világot. A földgáz betiltása öngyilkos, civilizáció- és emberellenes. Talán hajléktalanként szeretnének sátrakban élni Portland fákkal szegélyezett, bűnözéssel és drogokkal fertőzött negyedeiben.


Az amerikai lap szerint úgy hanyatlanak a demokráciák világszerte, mint Magyarországon és Törökországban.


„Készen állunk arra, hogy 2023-ban és minden lehetséges jogi eszközzel megvalósítsuk a globális tényleges minimumadóztatást” – jelentette ki Franciaország, Németország, Olaszország, Spanyolország, Hollandia és Franciaország kormánya.


A csavar ott van, hogy Magyarországon a kormány úgy alkotta meg a jogszabályi környezetet, hogy a szolgáltatónak (benzinkútnak, áruháznak, energiacégnek) van egy szolgáltatási kötelezettsége is, tehát akkor sem hagyhat fel az értékesítéssel, ha az már neki nem éri meg. Épp ez az, ami a brüsszeli javaslatból hiányzik.


Oroszország hat hónappal ezelőtti ukrajnai inváziója óta első ízben gyűlt össze több tucat oroszországi rabbi egy rendkívüli találkozóra.


15 évvel a híres bázeli cionista kongresszus előtt keletre a mai Moldovában is összegyűltek a zsidók, hogy az Izrael földjére való visszatérésről értekezzenek.


Egy amerikai nonprofit szervezet, mely a Disney-vel és az Amerikai Tanárok Szövetségével is kapcsolatban áll, gyomorforgató szexuális és LMBTQ tartalmú gyermekkönyveket mutatott be. Egy részét ingyen odaadja az amerikai iskoláknak, és a szegényebb intézmények esetében számos progresszív könyvre biztosít kedvezményt.


A holland kutatók szerint a koronavírus általában a felső légutakat és a hangszalagokat érinti, ami a személy hangjának megváltozásához vezet. A csapat elhatározta, hogy megvizsgálja, kimutatható-e az új vírus az emberek hangjában. Itt pedig elolvashatod a konkrét tanulmányt is erről a bődületes marhaságról.


A volt gyarmatok milliárdosai egymás sarkát taposva fektetnek be az európai és főleg az angol futballban, fölvásárolják a tradíciót, az éppen a hagyomány miatt vonzó és erős brandeket.A pomázi Magyarok Szövetsége szeptemberi ajánlatai

  • szeptember 15-én 18 órától Szó-rakózó Magyar est, vendégünk Ludányi Horváth Attila: Az alkotmányosság jelentősége a szellemi honvédelem terén;

  • szeptember 21-én 18 órától nap-éj egyenlőségi tűzgyújtás a Klisza dombon;

  • szeptember 24-én a Pomáz nap keretében Gyógyító falu a Szent István parkban.


755 megtekintés

Hozzászólások


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page