top of page

Mindennapi szemezgetésünk (12:27) 2022.11:04
„Az amerikai kormánytisztviselőkkel folytatott párbeszédbe való beavatkozás nem segíti elő az amerikai-magyar kétoldalú kapcsolatokat” – fogalmaznak a nyilatkozatban. (Szilaj Csikó: nincs összhangban a normális diplomáciai gyakorlattal, hogy az USA nagykövete magyar bírákat rendeljen magához – csak mert a Kúria kiengedte házi őrizetbe Budaházyt, a ballib önkénnyel szembeszálló bátor hazafit)


Azt írják a lakosságnak, hogy ha azt gyanítják, hogy barátaik vagy családtagjaik ellenzik a kormány politikáját, beleértve a Covid-intézkedéseket, akkor jelenteniük kell őket, mivel ez annak a jele, hogy terroristák.


A 10 millióból 7,7% szorult kezelésre az injekció beadása után. 25% hiányzott a munkából és szenvedett súlyos, az életét megváltoztató eseményt. Az igazság kiderült!


Az Oltások után bekövetkező nemkívánatos egészségügyi események Facebook csoportja tüntetést szervez az oltásáldozatokért, november 9-én 11.00 órai kezdéssel az újpesti Könyves Kálmán Gimnázium közvetlen szomszédságában. A rendezvényen Debreczeni Ákos, a 17 éves oltott diák, Nagy Petra, a 14 éves oltott diáklány és több más fiatalkorú halálának körülményeivel is foglalkoznak, de a felnőtt lakosság soraiban fellépő oltások utáni nemkívánatos eseményekkel is. Az iskolai maszkhasználat ellenes civil fellépés, az oltott sportolók teljesítménye vagy akár a kötelező gyerekoltások témája is központi helyet foglal el a felszólalásokban.


A Pfizer zászlóshajójának, a Covidnak veszélyes kölcsönhatásai lehetnek gyakori gyógyszerekkel, állapította meg egy felülvizsgálat. A Paxlovid tavaly decemberben kapott sürgősségi felhasználási engedélyt az Egyesült Államokban, mint vírusellenes gyógyszer a magas kockázatú betegek enyhe vagy közepesen súlyos Covidjának kezelésére.


Egyik vezetője sem vette a fáradságot, hogy helyreigazítsa a politikusokat.


Nos, Emily, néhányan közülünk egyáltalán nem voltunk tájékozatlanok a Covidról.


A vírus pedig 2019-ben Vuchanból érkezett … aha … Tiszta vizet kell önteni a pohárba a felelősöket pedig felelősségre vonni a lehető legrövidebb időn belül ! Ez alól természetesen a mi kedvenc Karikó Katalinunk sem kivétel! Mert ezek szerint mégsem fedi a valóságot, hogy ő fedezte fel a vírus ellenszerét, inkább én úgy fogalmaznék, hogy a neve alatt futtatták, amiért ő most a hallgatása fejében felveszi a busás ajándékutalványokat, tiszteletdíjakat!


A hirdetők aggódnak a Twitter vezetőinek távozása és az új tulajdonos, Elon Musk tartalommoderálási tervei miatt.


Több mint nyolcszáz emberrel a fedélzetén három nem kormányzati szervezet (NGO) hajója vár kikötésre az olaszországi partoknál, Giorgia Meloni kormányfő és Matteo Piantedosi belügyminiszter továbbra is nemet mond nekik.


Arra nem tért ki az amerikai elnök, hogy ezalatt mégis mit ért, és hogy milyen lépésekkel tervezi az amerikai kormány megsegíteni az iráni vezetés ellen tüntetőket.


Hamar kifulladt a lelkesedés.


"A radikális jobboldal térnyerésétől való félelem vágyat ébreszthet az amerikai liberálisokban, hogy megpróbálják befolyásolni a szavazatszámlálást követő koalíciós tárgyalásokat.


A Tagesspiegel szerzője szerint Orbán azzal, hogy „szélsőségesen filoszemita”, valójában antiszemita.


Brüsszelbe látogatott Meloni, a cikk szerzője ennek kapcsán elmélkedett.


Elgördült minden akadály az EU-val való megegyezés elől.


Az ukránok megszavazták az ENSZ-határozatot, hogy mondjon le a zsidó állam a nukleáris fegyverarzenáljáról.


Kilencedik hónapban tart a háború, minden nap tucatjával érkeznek a hírek a konfliktussal kapcsolatban, mégis egyre inkább olyan érzése van az embernek, mintha semmi nem változna, pedig októberben még az átütő ukrán ellenoffenzíváról lehetett hallani.

778 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page