top of page

Mindennapi szemezgetésünk (12:27) 2022.11:04
Amerikai Nagykövetség: nincs összhangban a normális diplomáciai gyakorlattal az összehangolt médiatámadás az OBT bírái ellen

„Az amerikai kormánytisztviselőkkel folytatott párbeszédbe való beavatkozás nem segíti elő az amerikai-magyar kétoldalú kapcsolatokat” – fogalmaznak a nyilatkozatban. (Szilaj Csikó: nincs összhangban a normális diplomáciai gyakorlattal, hogy az USA nagykövete magyar bírákat rendeljen magához – csak mert a Kúria kiengedte házi őrizetbe Budaházyt, a ballib önkénnyel szembeszálló bátor hazafit)


Az Új-Zélandról érkező nyugtalanító hírek szerint a hírszerző szolgálatok szórólapokat adnak ki, amelyekben feljelentésre szólítják fel a lakosságot

Azt írják a lakosságnak, hogy ha azt gyanítják, hogy barátaik vagy családtagjaik ellenzik a kormány politikáját, beleértve a Covid-intézkedéseket, akkor jelenteniük kell őket, mivel ez annak a jele, hogy terroristák.


Győzelem! Aaron Sirin végre megszerezte a jelentéseket, amelyeket a CDC Járványügyi Központ nem akarta, hogy a nyilvánosság lásson

A 10 millióból 7,7% szorult kezelésre az injekció beadása után. 25% hiányzott a munkából és szenvedett súlyos, az életét megváltoztató eseményt. Az igazság kiderült!


Tüntetés az oltáskárosultakért! Kiemelt vendég ifj. Robert F. Kennedy amerikai sztárjogász!

Az Oltások után bekövetkező nemkívánatos egészségügyi események Facebook csoportja tüntetést szervez az oltásáldozatokért, november 9-én 11.00 órai kezdéssel az újpesti Könyves Kálmán Gimnázium közvetlen szomszédságában. A rendezvényen Debreczeni Ákos, a 17 éves oltott diák, Nagy Petra, a 14 éves oltott diáklány és több más fiatalkorú halálának körülményeivel is foglalkoznak, de a felnőtt lakosság soraiban fellépő oltások utáni nemkívánatos eseményekkel is. Az iskolai maszkhasználat ellenes civil fellépés, az oltott sportolók teljesítménye vagy akár a kötelező gyerekoltások témája is központi helyet foglal el a felszólalásokban.


PAxlovid: A Pfizer Covid nevű gyógyszere halálos vérrögöket okozhat, figyelmeztet a tanulmány

A Pfizer zászlóshajójának, a Covidnak veszélyes kölcsönhatásai lehetnek gyakori gyógyszerekkel, állapította meg egy felülvizsgálat. A Paxlovid tavaly decemberben kapott sürgősségi felhasználási engedélyt az Egyesült Államokban, mint vírusellenes gyógyszer a magas kockázatú betegek enyhe vagy közepesen súlyos Covidjának kezelésére.


Interjú Rob Roos európai parlamenti képviselővel a Pfizer botrány kapcsán

Egyik vezetője sem vette a fáradságot, hogy helyreigazítsa a politikusokat.


Szó sem lehet Covid-amnesztiáról!

Nos, Emily, néhányan közülünk egyáltalán nem voltunk tájékozatlanok a Covidról.


A Moderna beperelte a Pfizert mert ellopta 2010-16 között a korona vírus oltóanyagát tőlük

A vírus pedig 2019-ben Vuchanból érkezett … aha … Tiszta vizet kell önteni a pohárba a felelősöket pedig felelősségre vonni a lehető legrövidebb időn belül ! Ez alól természetesen a mi kedvenc Karikó Katalinunk sem kivétel! Mert ezek szerint mégsem fedi a valóságot, hogy ő fedezte fel a vírus ellenszerét, inkább én úgy fogalmaznék, hogy a neve alatt futtatták, amiért ő most a hallgatása fejében felveszi a busás ajándékutalványokat, tiszteletdíjakat!


General Mills, Audi és Pfizer csatlakozik a Twitter hirdetéseket szüneteltető vállalatok növekvő listájához

A hirdetők aggódnak a Twitter vezetőinek távozása és az új tulajdonos, Elon Musk tartalommoderálási tervei miatt.


Akcióban az olasz kormány: megállították az első migránsokat szállító hajót

Több mint nyolcszáz emberrel a fedélzetén három nem kormányzati szervezet (NGO) hajója vár kikötésre az olaszországi partoknál, Giorgia Meloni kormányfő és Matteo Piantedosi belügyminiszter továbbra is nemet mond nekik.


Joe Biden: Fel fogjuk szabadítani Iránt

Arra nem tért ki az amerikai elnök, hogy ezalatt mégis mit ért, és hogy milyen lépésekkel tervezi az amerikai kormány megsegíteni az iráni vezetés ellen tüntetőket.


Mégsem költözteti nagykövetségét Jeruzsálembe az új brit új miniszterelnök

Hamar kifulladt a lelkesedés.


Bidennek nem kell „megmenteni” az izraeli demokráciát a választások győzteseitől

"A radikális jobboldal térnyerésétől való félelem vágyat ébreszthet az amerikai liberálisokban, hogy megpróbálják befolyásolni a szavazatszámlálást követő koalíciós tárgyalásokat.


Német lap: a Netanjahu, Trump, Orbán trió szeme alatt a rasszisták és antiszemiták felelősségre vonás nélkül terjeszthetik üzeneteiket

A Tagesspiegel szerzője szerint Orbán azzal, hogy „szélsőségesen filoszemita”, valójában antiszemita.


Associated Press: Orbán egyre határozottabban akadályozza az EU-t

Brüsszelbe látogatott Meloni, a cikk szerzője ennek kapcsán elmélkedett.


Az Alkotmánybíróság szerint nem sérül az ügyészség vádmonopóliuma a büntetőeljárásról szóló törvény módosításával

Elgördült minden akadály az EU-val való megegyezés elől.


Kijevi főrabbi: Ukrajna hátba szúrta Izraelt az ENSZ-ben

Az ukránok megszavazták az ENSZ-határozatot, hogy mondjon le a zsidó állam a nukleáris fegyverarzenáljáról.


Horváth József: Ukrajna sorsa a télen eldőlhet, Putyin nem áll le

Kilencedik hónapban tart a háború, minden nap tucatjával érkeznek a hírek a konfliktussal kapcsolatban, mégis egyre inkább olyan érzése van az embernek, mintha semmi nem változna, pedig októberben még az átütő ukrán ellenoffenzíváról lehetett hallani.

776 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page