top of page

Mindennapi szemezgetésünk (12:30)


Nem nézi ölbe tett kézzel a titkosszolgálat a vírustagadó vagy oltásellenes propagandát folytató csoportok vezéreinek működését – információnk szerint ez is kiderült a parlament nemzetbiztonsági bizottságának keddi ülésén.


Indiana, 2021. április 16. (LifeSiteNews) – Egy nappal azelőtt, hogy megnyitottak volna egy nagy “klinikát” az egyetemen, hogy a hallgatóknak lehetőséget biztosítsanak a Pfizer kísérleti Pfizer mRNS COVID-19 oltóanyagának beadására, a Notre Dame Egyetem vezető tisztségviselői, köztük John Jenkins atya elnök, levelet küldtek az egyetemi közösségnek, amelyben bejelentették, hogy a 2021-es őszi szemeszterre az egyetemre visszatérő valamennyi hallgatónak – néhány szokásos kivételtől eltekintve – “teljes mértékben be kell oltatnia magát COVID-19 ellen”. “Az egyetem és a helyi közösségek biztonsága mindig a legfőbb prioritásunk” – mondta Jenkins. És ezért a Notre Dame vezetése vette a fáradságot, hogy az ingyenes két oltásból álló injekciót mindenki számára elérhetővé tegye az egyetemen, két tervezett időközönként, áprilisban és májusban. Különböző nemzetközi szerződések szerint törvényellenes, ha valakit orvosi kezelésre kényszerítenek” – mondja Dr. Michael Yeadon, a Pfizer volt alelnöke.


Munkatársunk személyes ismeretei, tapasztalatai, véleménye

A Szputnyik oltást a környezetemben, a családban sokan már megkapták, többen a másodikon is túl vannak, néhányan csak az elsőn. 1. Az öcsémnek és feleségének semmi baja nem volt sem az első, sem a második oltás után. A feleségének több krónikus betegsége is van, de mivel a gyógyszer, amelyet szed, hatékony a betegségekre, így megkapta a Szputnyikot. A gyerekei is megkapták az elsőt. A barátnőm már három hónapja megkapta mindkettőt. Több barátnőm és ismerősöm, rokonom is megkapta, de semmi változást nem észleltek, egyetlen kivétellel. Egy 32 éves fiatalembernek, aki az első oltás után úgy érezte magát, mintha vége lenne az életének, egy éjszakai alvást követően elmúlt a rossz érzése, és a második oltás után semmit nem érzett. Legalább 30 embert ismerek, akik Szputnyikkal beoltottak. A kínait is többen megkapták már, az elsőt és a másodikat, ők is panaszmentesek. Azonban egy kolléganőm férje a (kínai) oltás után harmadik napra pozitív teszttel az Uzsokiba került és lélegeztetőgépre, őt április 30-án temetik, a kórházba kerülés után 9-ik napra összeomlott a keringése. Szeretném megjegyezni: egy nagyon kedves ismerősömnek egy rokona kapta meg a Szputnyikot, aki rákos beteg, ő másnap kórházba került, lélegeztetőgépen (Uzsoki) volt néhány napig, de már meggyógyult. Neki be sem lett volna szabad adni a vakcinát, szerintem. Akiket beoltottak és a védettség kialakulása előtt megbetegedtek, azoknak a vírus már a szervezetében volt. Szerintem felelőtlenség mindenkit oltani sorban és nem ellenőrizni az antitesteket a szervezetében. Továbbá nem is mindenkinek alakulnak ki a szervezetében az antitestek akár a fertőzés után, akár az oltás eredményeképpen. De felelőtlenül, logikátlan intézkedés eredményeképpen kapnak plasztikkártyát, miközben lehetnek fertőzöttek és fertőzhetnek is. Na, ez az, amikor a statisztikára van szükség, és nem a hatékonyságra.Szilágyi Ákos alkotása


92 megtekintés

Kommentare


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page