top of page

Mindennapi szemezgetésünk (12:30) 2022.03.26.


Orbán Viktor hivatala elé hív mindenkit a Mi Hazánk március 27-én, vasárnap 16 órára, akinek elege van a globalista érdekek kiszolgálásából: * Ne a WHO döntsön a kötelező oltásokról! * Ne a magyarokkal fizettesse meg a kormány az amerikai-orosz háború árát, szolgalelkűen teljesítve Brüsszel és a NATO elvárásait! * Budaházyra és társaira kiszabott több mint száz év fegyház helyett a valódi politikusbűnözők kerüljenek rács mögé!


Néhány nappal azután , hogy Zelenszkij elnök államosította az összes televíziós csatornát és a teljes ukrán médiát, azaz megszüntette a sajtó- és szólásszabadságot Ukrajnában, azzal a „szent” céllal, hogy a média hogy „csak igazságot mondjon a háborúról”, az ukrán védelmi minisztériumot rajtakapták, hogy hamisított videojáték-felvételeket osztott meg, amelyek szerint az ukrán hadsereg „ügyesen leszedett ” négy orosz Ka-52-es helikoptert.


„Nem nézhetjük tétlenül az orosz vezetés példátlan agresszióját egy szomszédos országgal szemben” – indokolták a döntést a szervezők. (hasznos hülyék gyülekezete)

"Ha nem lesz változás, akkor legkésőbb ősztől újra beindul a bolondokháza. Ha megnézzük a német helyzetet vagy akár a hongkongi elrettentő példát a QR-kódos azonosításról és a karanténtáborokról, azonnal másképp fogjuk látni ezt a jelenlegi – háború által ideiglenesen elrejtett – vírushelyzetet.


Amennyiben a bevetésük mellett dönt, úgy egy taktikai atomcsapás célja az lenne, hogy megtörje az ukrán erők ellenállását és megadásra kényszerítse Volodimir Zelenszkij elnököt.


"Csak akkor kezdjük majd komolyan venni ezt a fenyegetést, ha Oroszország tankokat küld Berlinbe?" - tette fel a kérdés a lengyel miniszterelnök.


A luhanszki szakadár "népköztársaság" területének 93, a donyeckinek pedig az 54 százaléka került a helyi "népi milícia" ellenőrzése alá - jelentette ki Szergej Ruckoj, az orosz fegyveres erők vezérkara fő operatív főcsoportfőnökségének vezetője pénteki moszkvai sajtótájékoztatóján.


Ennek a gáláns akciónak lehet az oka, hogy Fajzer követeli a 30 évre titkosított szerződésben vállalt izraeli vállalások teljesítését. Így például a negyed évente esedékes újabb kísérleti adag leszállítását. De az is lehet, hogy olyan sok millió lejárt szavatosságú kovid-oltószer van raktáron, hogy azokat el kell használni, be kell oltani gyorsan. (fészbukosok itt is elérhetik)


528 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page