top of page

Mindennapi szemezgetésünk (12:30) 2023.02.25.
Persze sokszor totális szélmalomharcnak érzem én is a dolgot, de aztán mikor érkezik egy-egy pozitív visszajelzés, akár egy számomra ismeretlen személytől is, akkor az azért erőt ad, hogy mégis volt értelme és van értelme folytatni az információk gyűjtését, átadását, a videók fordítását a CDS-el kapcsolatban is.

Ezt az üzenetet a napokban kaptam és az írójának a jóváhagyásával, névtelenül ide másolom, hátha másoknak is bizonyságul szolgálhat.


A SatanCon 2023-ra sebészi maszk és COVID-19 oltás igazolás kötelező.Hazánknak szentelte pénteki podcastjét az MCC meghívására Budapestre látogató svájci újságíró, Roger Köppel.


A Nyugat kudarcba fulladt ukrajnai stratégiája megerősítette a globális többséget, hogy elutasítsa az USA uralmát.


Kedves Cseh Katalin, könyörgöm, maradjon csendben!


A béke csak párbeszéd útján jöhet el a miniszter szerint.


„Elkezdjük kirakni mondjuk az ételeket, odajönnek, megölelnek, megszorítják a kezünk, nem győzik elmondani, mennyire köszönik a magyarok segítségét” – mesél ukrajnai tapasztalatairól Lehel László.


A diplomata föltette a kérdést: hol, mikor és ki mondta azt, hogy céljuk a szomszédos ország elpusztítása?


Ennek a felismerésnek a fényében kéne megfogalmazni a geopolitikai céljainkat és nem céltalanul sodródni bele egy harmadlagos fontosságú háborúba.


A lobbista képviselő olyan cég igazgatótanácsában foglalt helyet, amelyik cseppfolyósított gázt szállít.


Szerinte az amerikai vezetők felelőtlenül viselkednek, amikor nem veszik figyelembe a nukleáris fegyverek nagyon is valós veszélyét.


Egyszerűen nem volna racionális, hogy Kína tárgyaljon az Ukrajna és Oroszoroszág között zajló, Kijev számára teljesen igazságtalan háború kimeneteléről – jelentette ki Joe Biden amerikai elnök az ABC News televíziós csatornának helyi idő szerint péntek este adott interjújában. A kínai külügyminisztérium által kiadott béketerv arra ösztönzi a harcban álló feleket, hogy fokozatosan haladjanak a háború deeszkalációja felé.


Szerinte az ukránoknak most nincs szükségük erre.


Országos ismertsége és politikai véleménynyilvánításai miatt az egyházi berkeken kívül is nagy port kavart Hodász András kilépésének híre. Körüljártuk az egykori sztárpap történetét.


...mert barátja azt mondta, hogy 9 éves korában "beleegyezett" abba, hogy egy fiatal felnőttel szexeljen.Nem a „vírussal”, hanem a génmódosító oltásokkal van korrelációban a többlethalálozás. Eddig csaknem egymillió haláleset az oltások következtében. Legveszélyeztetettebbek: Gyerekek, állapotos nők, fiatalok, sportolók.


Amerika miatt omlott össze a világ? Egyebek mellett ezekre a kérdésekre is választ adott Földi László titkosszolgálati szakértő a Rozmaring étteremben megrendezett polgári találkozón, amit a Paláver című műsorból jól ismert és kedvelt "A" Balogh Zsuzsa és Vajda Miklós szervezett.


A világgazdaság az elmúlt években folyamatosan növekedett, de számos szakértő arra figyelmeztet, hogy recesszió közeleg. A világjárvány jelentős hatással volt a világgazdaságra, és sok ország még mindig küzd a kilábalásért. A növekvő infláció, az ellátási láncok megszakadása és a politikai instabilitás miatt úgy tűnik, hogy a feltételek megérettek egy globális gazdasági visszaesésre. Ebben a blogbejegyzésben a közelgő globális recesszió lehetséges hatásait vizsgáljuk az IT-iparra 2023-ban, ami többek között a magyar online casino iparára is hatással lesz. Megvizsgáljuk, hogy a recesszió valószínűleg hogyan érinti majd az IT-ipar különböző szegmenseit, valamint néhány olyan stratégiát, amelyekkel a vállalatok alkalmazkodhatnak és gyarapodhatnak a gazdasági kihívásokhoz.


852 megtekintés

Commentaires


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page