top of page

Mindennapi szemezgetésünk (12:32) 2022.08.29.
Háromnapos rendkívüli bíborosi tanácskozást hívtak össze a katolikus egyház központjába, ahol a nem hivatalos cél az, hogy a testület tagjai jobban megismerjék egymást, hogyha rövid időn belül esetleg új pápát kellene választani.


Világméretű összeomlásra figyelmeztet a világ leggazdagabb embere.


A Delo.si publicistája úgy véli, a magyar nyilvánosság „hagyta magát meggyőzni arról, hogy a háborúra adott első, ösztönös reakciója hibás volt”.

Az amerikai birodalom előtti öt évszázad öt birodalma mindig a pénzhatalmi szerepének bukásával hullott a semmibe. A jelek szerint most is ez van történőben.


Problémának látják, hogy Brüsszel úgy hagyta jóvá a lengyel helyreállítási programot, hogy közben még sok a megoldatlan kérdés a lengyelországi jogállamisággal kapcsolatban. (s egy mandis hozzászólásból:) Ezek után tök igaza volt Lázárnak, amikor azt mondta, hogy Navracsics kokainista gengszterekkel tárgyal.


És láss csodát: a Facebook tulajdonosa, korunk egyik legocsmányabb, legundorítóbb gazembere, Mark Zuckerberg a minap elmeséli, őt maga az FBI utasította arra, hogy »csavarja le« a Facebookon a Biden család viselt dolgairól szóló híreket. Indok: »az orosz befolyás«. Nem tudom, értik-e egészen pontosan: az Egyesült Államok Szövetségi Nyomozó Irodája bement a világ legnagyobb közösségi médiájának tulajához, és utasították, hogy mi jelenhet meg platformján a Biden családról és mi nem.


Forrong a szerb közélet a szeptember 17-re tervezett belgrádi Europride európai meleg büszkeség felvonulásának szervezési körülményei miatt: a jogvédők az esemény megtartását követelik, a rendezvényt ellenző tüntetők pedig a betiltását. Az ország vezetése a politikai és gazdasági helyzet miatt elhalasztaná a rendezvényt.


„A tudósok azt tervezték, hogy megvizsgálják, hogyan változtatták meg a befecskendezett hormonok a férfiak immunrendszerét, hogy megállapítsák, hogy a feminizáló hormonok káros hatással vannak-e az immunrendszer erősségére. Ha igen, a kutatók úgy vélték, hogy az immunrendszer gyengülése lehet a felelős a HIV-pozitívvá válás valószínűségének növekedéséért.”


Az oroszajkú 33 éves Inna Yashchyshyn a gazdag európai zsidó bankárdinasztia Anna de Rothschildjának adta ki magát.


A nyugati hírszerző ügynökségek figyelmeztették Maia Sandu moldovai elnököt, hogy a következő 9 hónapban felkelések rázzák meg az országot.


“Muszáj, hogy csökkenjenek az áramszolgáltatás díjai, nem szabad hagyni, hogy minden nap Putyin (orosz elnök) döntsön az európaiak helyett.”


Ezt mi a sorsfordító nemzetgyűlési programunkon keresztül tartjuk megvalósíthatónak. A Szent Korona minden anyagi jó és jogrendszer forrása. Így független szabad Magyarország jöhet létre, mely sem az EU-nak sem a NATO-nak sem a WHO-nak nem tagja. Egy igazi szuverén nemzetállam, mely mellérendelő hatalmi struktúrával dolgozik.


Az eredmény: egy átfogó bizonyítékgyűjtemény arról, hogy hogyan vezettek az átírt rendelkezések és a propaganda (az esetek zömében!) egy virtuális, azaz laborjárványhoz. Akinek összeáll a kép, érthetetlennek látja, hogy hogyan hihette el a kovid-narratívát egy földgolyónyi (szak)ember. Az ok: védtelenek vagyunk. Nem az immunrendszerünk (az nagyon is jól tenné a dolgát, ha hagynánk), hanem az elménk felkészületlen, és ezért kiszolgáltatott a mentális háborúban, ami ellenünk folyik, és amelynek legfontosabb fegyvere a médiapropaganda, a pszichológiai manipuláció, befolyásolás: a félelemben tartás, nyílt és érzelmi zsarolás, megosztás…858 megtekintés

टिप्पणियां


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK