top of page

Mindennapi szemezgetésünk (16:25 – frissítve) 2022.03.17.Gyalázat! – így reagált Toroczkai László a Budaházy-ítéletre

"GYALÁZAT! Budaházy Gyuri és társainak perének újabb ítélethirdetésén voltam ma reggel, még a bíróság folyosóján is beszéltem a hazafiakkal, akik reménykedtek egy korrekt ítéletben. Az első eljárás során botrányos hibákat vétett az eljáró bíró, emiatt megismételték az eljárást. Közben eltelt 13 év, joggal reménykedhetett mindenki egy igazságosabb ítéletben. Erre ma a bíró több mint 100 évet adott a tisztességes családapákból, asszonyokból álló hazafi-csoportnak, Budaházy Gyuri súlyosabb fegyházbüntetést, 17 évet (!), kapott, mint az első alkalommal! Eközben Gyurcsányék a Fidesznek köszönhetően megúszták a sukorói korrupciós ügyet, amelyet még mi derítettünk fel Gyurival. Cigánybűnözők, gyilkosok, politikusbűnözők nem kapnak ilyen súlyos büntetést. Ez a 12 éves "nemzeti" kormányzás. Az ítélet ugyan nem jogerős, de a bíró elrendelte a hazafiak letartóztatását, ezért maszkos kommandósok lepték el a tárgyalótermet, és bilincsben vitték el Gyuriékat. Az sem számított enyhítő körülménynek, hogy 13 éve tart a meghurcolásuk.


Megkérdezné Gergényitől, milyen érzés megúszni egy igazi terrorcselekményt, miközben Budaházyék száz évet kaptak? – Itt a mobilszáma!

A Budaházy György és Gergényi Péter életútja közötti különbségeket napestig lehetne sorolni, a legfontosabb köztudott: míg előbbi a szemkilövető diktatúra ellen harcolt, addig utóbbi nemcsak buzgón kiszolgálta azt, hanem Gyurcsány parancsára le is vezérelte a mai napig emlegetett rendőrterrort, felkelésünk vérbe fojtását.


Dúró Dóra leleplezte az összeesküvést A közleményben Dúró határozottan kikel az ellen, hogy a WHO döntsön arról, hogy egy jövőbeli járvány esetén el kelljen-e rendelni a kötelező oltásokat, vagy sem. „Nyilván ez is a része az új világrendnek, amiről valójában az ukrajnai háború is szól, valójában Amerika és Oroszország között” – állítja Dúró Dóra.

A politikus szerint csak a Mi Hazánk parlamentbe kerülése jelenthet garanciát arra, hogy az emberekre nem erőltetnek rá olyan oltásokat, amiket nem kérnek.


(új) A SZÜLETÉS PILLANATÁIG (!) ENGEDÉLYEZHETŐVÉ TENNÉ AZ ABORTUSZT A WHO

Megszüntetnék azt a kötelezettséget is, hogy orvosi személyzet hajtsa végre ezeket a beavatkozásokat.


(új) Az ukrán menekültek harmada nem ukrán

A Le Figaro lap vizsgálata szerint a Franciaországba érkező ukrán menekültek körülbelül egyharmada valójában gazdasági bevándorló a világ más területeiről, főleg Észak-Afrikáról és a Közel-Keletről. Ukrajnából már több mint 5000 menekült érkezett Franciaországba, egy részüket busszal szállították Berlinből, mások pedig vasúton és légi úton érkeztek. „A hivatalos csatornákon érkező és a hatóságok által azonosított személyek közül azonban sokan nem ukrán állampolgárok, és a Le Figaro jelentése szerint 30 százalékuk más nemzetiségű migráns” – írja a ReMix News. „Az újságból kiderül, hogy 7,5 százalékuk algériai állampolgár, míg az érkezők 3,5 százaléka Elefántcsontpartról, illetve Marokkóból származik. A hamis menekültek egy részét az Indiaiából és Kirgizisztánból érkezők képviselik, de érkeznek „menekültek” a Kongói Demokratikus Köztársaságból, Kamerunból, Pakisztánból, Nigériából is. Még Kínából érkező migránsok is vannak, akik mind hamisan állítják, hogy ukránok. Egyértelmű, hogy a gazdasági bevándorlók ukránnak kiadva szerezzenének menedékjogot Franciaországban, mivel azonnali általános menekültstátuszt, garantált szállást, valamint oktatási, pénzügyi és egészségügyi támogatást kapnának. A bevándorlást ellenző Éric Zemmour elnökjelölt azt mondta, hogy a franciaországi családi kötelékekkel rendelkező ukránokat be kell engedni. „Vannak olyan emberek, akik olyanok, mint mi, és olyanok, akik nem olyanok, mint mi” – mondta a populista politikus a BFM TV-nek. „Ma már mindenki megérti, hogy az arab vagy muszlim bevándorlók túlságosan különböznek tülünk, és egyre nehezebb őket integrálni."


Zelenszkij: Scholz kancellár, bontsa le ezt a falat!

Az amerikai után a német törvényhozás előtt szónokolt az ukrán elnök – állva tapsolták.


Kína ragaszkodik ahhoz, hogy Washington biztosítsa az amerikai biolaborok átláthatóságát

A kínai hatóságok azt követelik, hogy Washington gondoskodjon arról, hogy az amerikai katonai biolaborok tevékenysége teljesen átlátható legyen – mondta Zhao Lijian, a kínai külügyminisztérium szóvivője egy szerdai tájékoztatón. A kínai diplomata szerint az USA-nak fel kell hagynia “egyoldalúan a biológiai és kémiai fegyver-tilalmi egyezménynek megfelelően működő megfigyelési mechanizmus ellen”


Ukrán nácik egyenes adásban: Az ukrán tévé műsorvezetője, Fahruddin Sharafmal, nyilvánosan szólította fel nézőit, hogy irtsák ki az orosz gyerekeket (+VIDEÓ)

Az igencsak egyoldalú, manipulált és az objektivitással köszönő viszonyban sem levő, a Mainstream médiában gőzerővel terjesztett ukrán-propaganda Hollywood-i stílusban gyártja a “háborús” reklámanyagokat, melyek tömegmanipulációs effektusaiból nemcsak az igazság marad ki nagyon sokszor, de elsiklanak olyan megdöbbentő, fasisztoid, náci részeken is, amilyet például minap az ukrán televízió egyik műsorvezetője Fahruddin Sharafmal engedett meg magának, aki egy az egyben az orosz gyerekeke legyilkolását hirdette.


800 millió dollárnyi fegyvert ad az USA Ukrajnának

"Ez egy hosszú és nehéz csata lehet. De az amerikai nép rendíthetetlenül támogatni fogja Ukrajna népét Putyin polgári lakosság elleni erkölcstelen, etikátlan támadásaival szemben"


Putyin sorra szedi le a titkosszolgálati vezetőit, akik félretájékoztatták Ukrajnáról?

Úgy tűnik, hogy a háború első két hete után Putyin rájött, hogy egyszerűen félrevezették: az 5. szolgálat, amely félt attól, hogy a valós információk feldühítenék a vezetőt, egyszerűen olyan hírekkel látták el őt, amit hallani akart” – számoltak be a szakújságírók, utalva arra, hogy Putyin vélhetően azt hitte, hogy az ukrajnai orosz népesség mellette áll és a jelenlegi ukrán kormánynak nincs jelentős támogatottsága hazájában.


A Pandora szelencéjét kinyitották. Az ukrán elnök és családja valamint szűk köre birtokában off-shore ügyletekről birtoklásáról szóló dokumentumok láttak napvilágot !

Egy monopoltőkés aktív üzletember hogyan lehet egy ország elnöke ? Honnan van akkora vagyona Zelenszkijnek ? A magát egyszerű “Muzsiknak” tituláló ukrán elnöknek ?


Budaházy György és felesége így köszönhettek el egymástól
471 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page