top of page

Mindennapi szemezgetésünk (12:37) 2022.11.29.
Klaus Schwab pont a lázadások kirobbanás előtt megdicsérte a kínai covidista/kommunista pártot és a WEF példaképének nevezte Kínát.

Nem tudni hányan haltak vagy sebesültek meg a COVID-terrorzmus elleni lázadások során.


Az új WHO világjárvány-egyezmény végső szakaszában, felülírná az Egyesült Államok alkotmányát, és szabadjára engedné az orvosi diktatúrát – figyelmeztet Dr. Francis Boyle. Lényegében a WHO új világjárvány-egyezménye az egész világot egy kínai típusú orvosi rendőrállammá változtatja , ahol a szuverén nemzeteknek, államoknak és magánszemélyeknek semmiféle elismert egészségügyi szabadságjoguk nincs. Másképpen megfogalmazva, ha Biden aláírja ezt az egyezményt, az, amit Kína tett a saját népével a COVID-zárlatok során, hamarosan Amerikába is eljut.


"Az alapvető emberi jogainkat, a szabadságunkat akarjuk. Meg akarjuk szabadítani országunkat az igazságtalan, abszurd szabályozásoktól." „Nem akarunk semmilyen koronatesztet – szabadságot akarunk!”

Hát hajrá, a nyugati világ ébredt része is megálljt parancsolt egy ponton és kitartott, most rajtuk a sor!


Azért hagyják el a hajót, mert tudják, hogy nem kapnak amnesztiát? Vagy megtalálták az erkölcsi iránytűt?


Mindezt hétfőn Amír Ali Hadzsizadeh tábornok, az iráni Forradalmi Gárda légvédelmének parancsnoka jelentette be.


Mintegy tízezer rendőr vonult fel a belga főváros, Brüsszel utcán, hogy felhívja a figyelmet a rendfenntartó hatóságokkal szembeni erőszakra, miután nemrégiben egy fiatal rendőr meghalt és egy társa megsebesült egy késeléses merényletben.


1962 őszén az akkori amerikai elnök, John F. Kennedy kész volt a nukleáris szakadék szélén lépkedni, hogy megakadályozza, hogy a Szovjetunió Kubát rakétabázissá alakítsa. Hatvan évvel később Vlagyimir Putyin orosz elnök katonai akciót rendelt el, hogy Ukrajna ne váljon Amerika elsüllyeszthetetlen repülőgép-hordozójává. Ebből le lehet vonni a tanulságot.


Elon Musk közölte, az Apple leállította a legtöbb hirdetését Twitteren, és azzal fenyegették meg, hogy törölni fogják közösségi oldalát az app store-ból. Mindezért Musk az „aktivistákat” hibáztatta, akik elérték a hirdetőknél, hogy szüneteltessék a reklámokat.


Robert Winnicki képviselő szerint, amit a németeknek nem szabad hangosan kimondani, azt kimondja Magyarország miniszterelnöke.


Az indoklás szerint a Nagy-Britanniából érkező fegyverek döntő fontosságúak voltak az orosz invázió elleni kezdeti védekezés szempontjából.


A brit miniszterelnök a vele azonos értékeket valló szövetségesekkel szeretne kapcsolatokat elmélyíteni.


Politikai hisztéria sújtja az Európai Parlamentet.


Sarah El Hairy szerint Magyarországon, Lengyelországban és Olaszországban veszélyes a helyzet.


François Schneider kimondta: az abortusznak több áldozata van világszerte, mint az első világháborúnak. Már nem prédikálhat. (nu, hol "veszélyes a helyzet"?)


Florian Philippot öngyilkosságként jellemezte Európa reakcióját a háborúra, mivel Amerikába ömlik az európai pénz. (nu, mitől "veszélyes a helyzet"?)


Wolfgang Böhm minősíthetetlen hasonlatot vetett be és úgy véli, uniós pénz nélkül maradhat Magyarország.


Alig néhány nappal azután, hogy a német katolikus főpásztorok Ferenc pápánál jártak, megváltoztatták munkavállalóikra vonatkozó belső szabályzatukat és jelentős engedményeket tettek az eddigi, a katolikus tanításhoz illeszkedő rendelkezésekből.


A tájékoztatáson kívül lelki útravalókkal is hirdetik majd az evangélium tanítását a követőknek.


A „transzfóbnak” minősített kifejezések között szerepel a „lányok és nők védelme”, a „felnőtt nő”, és a „genderkritikus” szó is, utóbbit azok használják, akik szerint csak kétféle nem létezik. A listát összeállító szervezet szerint ez a kifejezés „a transzellenes diszkrimináció” eszköze, a „lányok és nők védelme” pedig egyenlőségjelet tesz „a transznők és a „ragadozó férfiak” közé.


"A volt elnök zsidógyűlölőkkel elköltött vacsorája csapás volt az antiszemitizmus elleni küzdelem számára. Egykori szövetségesei nem tudnak szépíteni ezen".


Elkészült a StopAntisemitism jogvédő szervezet idei antiszemitizmus toplistája. Mutatjuk a három dobogóst. (nu, legközelebb Trumpot is benevezik)


A nagyon “komoly” NIH (National Institute of Infectious Diseases and Allergies) oldalon megjelent cikkben Fauci elmondja, hogy az oltás utáni stroke, vérrögök, szívroham, ájulás, homályos látás... az oltáskritikusok által okozott LELKI STRESSZ miatt van. Tudjátok, miattunk van az, hogy ha az emberek pánikba esnek és stresszesek az oltás közben és után, ez összeszűkíti az artériákat, és az oltottak stroke-ot vagy szívrohamot kapnak. A jó hír az, hogy a sokadik rohamot leszámítva elismerik, hogy az injekció után stroke, vérrögök, ájulások, homályos látás és sok más probléma is előfordul.


Az elmúlt két évben ez minden héten előfordul. (nu, benne mi keltett félelmet?)


A 2019-es év végén történt események óta sok idő eltelt, sok minden történt. Már vannak látható, érzékelhető eredmények, vannak tapasztalatok. Van kézzelfogható statisztika! Ezek az adatok egyértelműen igazolják, hogy a vakcina bevezetése, közismert arcokkal annak plakáton való reklámozása, erőltetése népellenes bűncselekménynek is mondható.


19. Szó-rakózó Magyar est

A Szó-rakózó Magyar estek folytatódnak. A legutóbbi csodálatos dr. Bakos Batutól hallott előadásról hangfelvétel készült, amit az előadó engedélyével szeretnénk közre adni. Eddig 7 hónapon keresztül a 800 éves Aranybulláról és a Magyar jogrendről volt szó, ezután a közösségek fontosságának témakörére váltunk, ezért december 8-án 18 órától Bedő Imre a Férfiak klubjának alapítója tart előadást Válság álló közösségek címmel a Teleki-Wattay Kastélyban, ahol mindenkit szeretettel várunk az előadásra és az azt követő beszélgetésre. A belépés díjtalan, de támogatást elfogadunk. A helyszín biztosítása miatt előzetes bejelentkezést kérek az msz.pomaz@gmail.com címen vagy a 20/350-9721-es telefonszámon.


1 141 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK