top of page

Mindennapi szemezgetésünk (12:37) 2023.01.24.
“Beszéljünk a Pfizerről és a tanulmányokról. Kevéssé ismert adatok, melyek 2021 őszéig, a nyilvánosságra hozatali perig titokban voltak, az összhalálozás végpontjai. A gyógyszertanulmányoknál vannak végpontok, melyeket megvizsgál az ember és ezek egyike az összhalálozás, mely a termék hatás-rizikó arányát mutatja meg. Általánosságban az FDA nem engedélyez egy olyan terméket, ahol az oltási csoportban több haláleset van, mint a placebo-csoportban. A Pfizernél ez a végpont hibás. 21 haláleset volt az oltási csoportban és 17 haláleset a placebo-csoportban. Ez 23 százalékkal több haláleset, vagyis 23 százalékkal több ember halt meg az oltási csoportban. Ez abban a pillanatban a tanulmány végét kellett volna hogy jelentse. De nem így történt."


Piers Corbyn 2019 végén arról beszélt a német Parlamentben, hogy az ember okozta éghajlatváltozás nem létezik. Nem kevesebb CO2 kell, hanem több. “Köszönöm, örülök, hogy itt lehetek. Piers Corbyn vagyok, a “WeatherAction” vezetője és a hosszútávú klíma előrejelzéseiben vagyok illetékes. Fizikus és asztrofizikus is vagyok és klímakutató is. Az ember okozta klímaváltozás nem létezik. A CO2 az élet gáza, nem pedig a halálé és többet szeretnénk belőle, nem pedig kevesebbet. A CO2-szintet a hőmérséklet határozza meg, nem pedig ez befolyásolja a hőmérsékletet. A klímapolitika sem a klímát kontrollálja, hanem önöket, a nyilvánosságot. Megadóztatják önöket és engedelmessé teszik.”


Füssy Angéla helyszíni riportja a brutális kényszersorozásokról és elnyomásról

Ekkora mozgósítás Kárpátalján még nem volt, amióta kitört a háború – mondják. Becslések szerint több száz ukrán katona és rendőr lepte el Kárpátalját az utóbbi napokban. Összeírnak, behívót osztanak, begyűjtenek: utcán, piacon, a buszon, az óvodánál, presszókban. Már a cigánytelepeken is. És már a házakba is bemennek. A szóbeszéd szerint a feladat az, hogy tízezer embert be tudjanak sorozni a háború zajától távoli területről.Az ukránok 3%-a van a hadseregben vagy esett már el, sebesült meg, ez orosz oldalon 0,4%.


A jelenlegi ukrajnai helyzet azt mutatja, hogy az Oroszország és a Nyugat közötti konfliktus már nem definiálható “hibrid háborúként”, hanem közeledik ahhoz, hogy valódi háború legyen – jelentette ki hétfőn Szergej Lavrov orosz külügyminiszter.


Kulcskérdéssé vált Ukrajna modern páncélosokkal való ellátása. Azonban a már legyártott európai készletek végesek, és a gyártószalagok felpörgetéséhez Kínából, Oroszországon keresztül érkeznek fontos alapanyagok. Ha azonban az orosz vasút nemet mond az Európába irányuló szállításokra, akkor ellehetetlenülhet Ukrajna támogatása. A Bloomberg adatai szerint tavaly az első kilenc hónapban 36 074 tonnára nőtt az Oroszországon keresztül vasúton szállított kínai ritkaföldfémek mennyisége, ami több mint duplája a 2021-esnek. Az importált ritkaföldfémek értéke pedig ötödével, 377 millió euróra nőtt szeptemberig. Megdöbbentő, hogy a szankciók ellenére ez az útvonal továbbra is működik. Ugyanakkor rámutat arra, hogy milyen mértékben függ Európa ipara a kínai ritkaföldfémektől.


A sajtó nyilvánosságra hozta, hogy túlzó áron vásároltak ellátmányt a hadsereg számára.


A Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács és az ukrán kabinet forrásai a hetilapnak elmondták, hogy a közeljövőben lemondanak az ukrajnai Szumi és Dnyipropetrovszk megyék regionális katonai közigazgatásának vezetői, valamint a Zaporizzsjai és Herszon régiók ukrán ellenőrzésű részein Kijev által kinevezett tisztviselők is.


A lengyel miniszterelnök arra kérte az ellenzéket, hogy határolódjanak el Radosław Sikorski kijelentéseitől.


Tompos Márton szerint a propaganda Magyarországon „mindenütt áthatja a közbeszédet”, de mint fogalmazott: „a legkeményebb szűretlen hazugságok a közösségi médiában, különösen a Facebookon találhatók.”


Egy szerb férfi megsérült, amikor a koszovói rendőrség különleges alakulatának tagjai tüzet nyitottak az észak-koszovói Mitrovica és Leposavic közötti útszakaszon haladó autóra - közölte a szerb kormány Koszovó-ügyi irodája hétfőn.


Ron Prosor úgy látja, szalonképes lett, és egyre növekszik az Izrael–gyűlölet Németországban, főként a kulturális életben és a klímavédőknél.


Lavrov orosz külügyminisztert barátságosan fogadták Pretoriában. Az Ukrajna elleni háborúról volt szó, de a Nyugat uralmáról is.


Svédországnak a NATO-csatlakozáshoz továbbra is szüksége van Törökország jóváhagyására.


Vizsgálat indul annak kiderítésére, hogy milyen körülmények között jelölte a brit kormány a BBC brit közszolgálati médiatársaság jelenlegi elnökét, Richard Sharpot a tisztségre.


Lehetséges, hogy emiatt jóval több halálesettel lehet számolni, mint amiről eddig beszámoltak.


Tony Blair, az Egyesült Királyság korábbi miniszterelnöke olyan digitális adatbázisok létrehozására szólított fel, amelyek a jövőbeni világjárványok esetén világszerte rögzíteni tudják az emberek oltottsági állapotát.


Ha nem tesz eleget és nem szabályozza a beszédet, az EU szankciókat fog elrendelni.


De már késő.


Franciaországban, Nancyban megkezdik értékesíteni a rovaros bagettet A pórnép jól élvezi, nem értették meg, hogy ez a feudalizmushoz való visszatérés... Nemrég kollaboránsak voltak, asszisztáltak az oltási igazolványhoz. A kormány lemészárolta a kisvállalkozókat. Sírnak, mert nem tudják kifizetni az energiaszámlájukat, és most folytatják a baromságukat, és rovarokat tálalnak nekünk? Ezek utàn, ha tönkremennek és kereskedelmi láncok vásárolják fel őket, akkor megérdemlik.


Nagy port kavart a hír, miszerint Petróczi Zoltán – művésznéven Lady Dömper – fog előadást tartani a FREE Egyetem szervezésében a CEU épületében.

939 megtekintés

Comentários


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page