top of page

Mindennapi szemezgetésünk (12:40) 2022.10.25.

Nekik nem kell a Schwab féle társaság.


Az eredeti, angol nyelvű szöveg itt: https://bit.ly/3DoUwsD

„A magyar konzervatívok mentsvárt jelentenek az egyre őrültebbé váló európai világban” – vallja a német titkosszolgálat egykori vezetője, aki szerint az ukrajnai háború nem a mi háborúnk. Interjúnk!


...lesz még Bukarestnek magyar polgármestere.


A csoport tűzszünetet és közvetlen tárgyalásokat sürget Oroszországgal. „Tekintettel a háború által Ukrajna és a világ számára okozott pusztításra, valamint a katasztrofális eszkaláció kockázatára, úgy véljük, hogy Ukrajna, az Egyesült Államok és a világ érdeke is az elhúzódó konfliktus elkerülése” – áll a levélben. (nu, tovább erősödik a Kissinger-vonal?)


Az Egyesült Államok a november 8-ai választások eredményétől függetlenül támogatni fogja Ukrajnát – mondta Nancy Pelosi demokrata párti amerikai házelnök hétfőn Zágrábban, miután találkozott Andrej Plenkovic horvát kormányfővel. A horvát főváros ad otthon a Krími Platform nevű kijevi kezdeményezés első parlamenti találkozójának, amelyen több mint 40 delegáció és 32 parlamenti elnök veszt részt kedden, köztük Nancy Pelosi is. (lesz itt akkor még belháború is)


Az Egyesült Államok és Oroszország proxy háborút folytat Ukrajna kárára, és végül tárgyalások útján nekik kell ezt megoldaniuk – jelentette ki Zoran Milanovic horvát elnök újságíróknak hétfőn.


Benjamin Netanjahu bírálta Vlagyimir Putyin orosz elnököt, amiért megtámadta Ukrajnát, s arra szólította fel, gondolja át még egyszer az inváziót. Egy friss interjúban beszélt erről az izraeli politikus.


Az MSNBC Pittsburgh környéki Trump-támogatókkal folytatott beszélgetése, amelyet 2022. 10.24. hétfő reggel sugároztak, rávilágít arra, hogy az átlagos konzervatívok valójában mit gondolnak január 6-ról és arról a bizonyos capitoliumi eseményről. Miközben a mainstream média és a demokrata politikusok továbbra is azt a narratívát erőltetik, hogy a hatalmas tüntetés "rosszabb volt, mint 9/11" vagy a Pearl Harbor elleni támadás, ezek a munkásosztálybeli republikánusok megmutatták, hogy nagyon is értik, mi is történt valójában.


Elítélte az ukrajnai háborút, béketárgyalásokat sürgetett, mire a NATO csicskái kitámadták: Lemondott a román védelmi miniszter: Vasile Dincu képtelen együtt dolgozni a globalista politikusokkal Lemondott Vasile Dincu román védelmi miniszter hétfőn, aki azt követően került Romániában a NATO-csicska Klaus Johannis elnök klánjának bírálatainak célkeresztjébe, hogy béketárgyalásokat sürgetett az ukrajnai háború lezárása érdekében a NATO és Oroszország között.


Hszi Csin-ping erősebb, mint valaha, marad a Covid-szigor és jön a „21. századi marxizmus”: így döntöttek a kínai kommunisták maratoni hosszúságú kongresszusukon. (és ezért van oda Trudeau, álliberális kovidterrorista, a több hasonszőrűvel egyetemben!)...és úgy általában a globalizmus, a felsőbbrendű küldetéstudattal rendelkező baloldali haladárok kártevéséről és a Meloni-kormány lehetőségeiről.


A teljes európai politika szempontjából nagyon jelentős esemény volt szombaton, amikor beiktatták hivatalába Olaszország új miniszterelnökét, Giorgia Melonit. Az Olasz Testvérek elnöke egy hárompárti, konzervatív koalíció élén vezeti mostantól az EU egyik legnagyobb népességű államát és ez felülírhatja az eddigi erőviszonyokat.


A volt izraeli miniszterelnök új önéletrajzi könyvében Donald Trump után, Barack Obamáról is lerántja a leplet.


A koronajárvány idején a maszkviselést a globalisták és az általuk irányított politikai és médiakartell a fertőzés elleni legegyszerűbb és leghatékonyabb szibolumának állították be. De nem ez az egyetlen ok, amiért a német szövetségi egészségügy miniszter, Karl Lauterbach továbbra is a kötelező maszkviselés újbóli bevezetését szorgalmazza, legalábbis beltéren. (...) Stefan Aust, a Welt szerkesztője szerint arról van szó, hogy a maszkot pusztán a maszkviselé kedvéért kell viselni, a hatalom intézkedései iránti engedelmesség szimbólumaként.


Melissa Flemming, kommunikációért felelős főtitkárhelyettes, Egyesült Nemzetek Szervezete


Amikor olyan hangokat hallok, amelyek a népszámlálást védelembe veszik azzal a magyarázattal, hogy ez egy általános és teljesen normális, méghozzá rendszeres jelenség az országban, állandóan el szükséges magyaráznom, hogy ez a mostani nem, hogy nem számít szokványos népszámlálásnak, de eredetileg még népszámlálásnak sem. Teljesen világosan látható, hogy ezúttal az érdeklődés tárgya az ingatlan, az apparátus kíváncsiságát egyedül az célozza meg.


Ígéretemhez híven kezdeményeztem az Országgyűlésben a Turul-szobor ledöntéséért is felelős magyarellenes ukrán politikusok kitiltását Magyarország területéről. Meneküljenek, üzleteljenek máshol ezek a magyarellenes ukrán politikusok!


Pongrátz Gergely interjú, KOSSUTH RÁDIÓ , Vasárnapi műsor, 2012. október


Dr. Zétényi Zsolt háromrészes előadásának 2. részében szól a Szent Korona eszméjének és tárgyának minden más koronatantól különböző három jellegzetes eleméről.

1 222 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK