top of page

Mindennapi szemezgetésünk (12:42) 2023.01.08.

Erősödik a bizalmatlanság az oltásokkal szemben és a közhangulat is kezd a politikai elit ellen fordulni. Elon Musk már nyíltan Fauci perbe fogására szólít fel.


A Covid-oltás okozta egészségkárosodás és halálozás – folytatódik!


Megkezdődött a davosi Világgazdasági Fórum (WEF) előkészítése. A hatóságokat a hadsereg támogatja. Akár 5000 katona is biztosíthatja az éves találkozót Svájcban.


A globalisták pánikba estek, ahogy az új politikai rend felemelkedik!


Az Egészségügyi Világszervezet egy videót osztott meg a Twitteren, amelyben azt állítja, hogy az oltásellenes aktivizmus halálosabb, mint a globális terrorizmus, a nukleáris fegyverek elterjedése és a fegyveres erőszak.

"Az oltásellenes aktivizmus, amit én valójában tudományellenes agressziónak nevezek, mára globálisan jelentős gyilkos erővé vált".Ukrajna egyelőre nem vállalta a felelősséget.


Ukrajna szankciós listára helyezett több mint száz – túlnyomó többségében – orosz művészt és más közéleti személyiséget, köztük az opera, a filmművészet és a popzene néhány kiemelkedő alakját – derült ki az ukrán elnöki hivatal által szombaton közzétett rendeletből.


"Mivel pontosan érti, milyenek a modern háborúk, és mi a közvetítés lényege ilyen körülmények között."


Az orosz Wagner-csoport alapítója szombaton elárulta, miért szeretné annyira elfoglalni az orosz hadsereg Bahmut városát: mert sok földalatti várossal rendelkezik. Mint mondta, szeretné ha az ő erői vagy az orosz hadsereg elfoglalná a várost, mivel az olyan földalatti városokkal rendelkezik, amelyek alkalmasak csapatok és harckocsik befogadására. Jevgenyij Prigozsin szerint „a hab a tortán Szoledar és Bahmut bányarendszere, amely tulajdonképpen földalatti városok hálózata. Nemcsak egy nagy csoportot képes 80-100 méteres mélységben tartani, hanem tankok és gyalogsági harcjárművek is mozoghatnak benne.”


Recesszióba zuhan a világgazdaság, ami különösen a kis államokat fogja majd érinteni.


De legalább lett szivárványos ajakbalzsamja a rendőröknek. Nem vicc.
959 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK