top of page

Mindennapi szemezgetésünk (12:42) 2023.01.21.Hisz akkor még nem is volt “vikágjárvány” és még Covid-ról sem beszéltünk. Csak Kínában volt egy légúti megbetegedés járvány… Ők pedig már mindent tudtak és a vakcinán dolgoztak… Egy bizonyítékkal több…

"A fertőző betegségek és a világjárványok valóban a 21. század fenyegetését jelentik, amellyel rendszerszerűen kell foglalkoznunk". (ajánlott irodalom: A COVID-19 FEDŐNEVŰ VILÁGURALMI HADMŰVELET MEGFEJTÉSE (X.) Szerepek és szereplők)


Most már ez biztos tuti lesz. Olyan megbízható arcot vág, na! Meg nem lehet itt kérem késlekedni, pörögnie kell a biznisznek. Ja nem, bocs, az életek védelme a cél...


Kissinger meggondolta magát. De vajon miért? Robert C. Castel jegyzete.


Annak ellenére, hogy a németek egyelőre nem szállítanak olyan harckocsit.


Semmi sem igaz az egészből a szlovák védelmi tárca szerint.


A Bundestag közelében zajló tüntetés azt követően kezdődött, hogy kiderült, Németország egyelőre nem ad az ukránoknak a világ legütősebbnek tartott harckocsijából.


A CIA egy éve is többször figyelmeztetett a támadás előtt és végül igazuk lett.


A szakértő szerint Geraszimov kinevezése azt mutatja, hogy Oroszországnak esze ágában sincs békét kötni, hanem emelték a tétet.


A svéd hatóságok engedélyt adtak egy stockholmi tüntetésre, erre reagált Ankara. Mi lesz így a NATO-csatlakozással?


Tavaly öt luxusjachtot foglaltak le, olyan orosz milliárdosok tulajdonát, akik szerepelnek az unió szankciós listáján.


Az Oroszország elleni szankciók nem működnek, óriási bajt okoznak – mondta a horvát köztársasági elnök kérdésre válaszolva a magyar államfővel tartott pénteki budapesti nemzetközi sajtótájékoztatón.


A Washington Examiner szerzője szerint a „bizonyítékok” erre utalnak.


A Wall Street rájött, egy módon úszhatja meg a progresszívek haragját: szövetséget köt velük. Erről az érdekházasságról szól Vivek Ramaswamy új könyve.


Kiderült, hogy az eddigieknél is szélesebb körben vesztegették meg az Európai Parlamentet (EP) érintő korrupciós ügy egyik gyanúsítottját, Eva Kaili volt képviselőt – írta a metropol.hu.


Magyargyűlölő szélsőséges LMBTQ-aktivista lett az új EP-alelnök Újabb provokációt hajtott végre az Európai Parlament, amely a korrupt Eva Kaili helyére egy militáns LMBTQ-aktivistát választott alelnöknek. A luxemburgi szocialista, Marc Angel élen járt Magyarország elítélésében a gyermekvédelmi törvény miatt, és folyamatosan kampányol azért, hogy az iskolákban minél korábban kezdjék el a gyerekek oktatását a transz- és gender identitásokról.


Adam Smith-Connort megbírságolták, mert percekig csendben állt háttal egy brit abortuszklinikának, és elmondott magában egy imát.


Akkumulátorgyárak árnyékában


Egy oltáskárosodott közzétette a vérvizsgálati eredményeit. A vizsgálat 8 hónappal a Biontech géninjekció után történt és a mitokondriumok állapotát mérte fel. Az értékek a “piros tartományban” voltak, az orvos az eredmény alapján azt gondolta, hogy a páciens kemoterápiás kezeléseket kapott. Fontos lenne, hogy a károsodott emberek megvizsgáltassák a mitokondriumok állapotát.


Az ICD-kódok elvileg diagnózisokat jelölnek. Az új kód, a Z28.310 azt jelenti, hogy valaki “kovid ellen oltatlan”.

Oltatlannak lenni mióta egy diagnózis? (Biró Éva)


SOSE FELEDD!


Most nőnek érzi magát, de nem engedik beiratkozni a női fitnesz stúdióba… Ezt igazságtalannak érzi. Az élet nem mindig igazságos, főleg ha torz képünk van a világról és azt képzeljük, hogy hozzánk kell alkalmazkodnia.


Magyar nyelven is leolvashatók lesznek a romániai műemlék épületekre kikerülő új, digitális tájékoztató táblák – közölte az MTI-vel a projektet lebonyolító Romániai Utazó Egyesület.

928 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page