top of page

Mindennapi szemezgetésünk (12:45) 2022.08.13.


Egy Washingtonra, egy Londonra – atomrakéták. Ennyi, innentől nem lesz duma.


Moszkva leszögezte: ha az USA szenátusa megszavazza, hogy Oroszországot „a terrorizmust támogató államnak” nyilvánítsák, az visszafordíthatatlanná teszi Moszkva és Washington kapcsolatát.


Attól tartanak, hogy újra az élvonalba kerülnek.


Egy orosz elemző a Moszkovszkij Komszomolec orosz lapnak nyilatkozva arról beszélt: az orosz hadsereg legfontosabb feladata a következő időszakban, hogy elfoglalják Szoledar, Bahmut és Szeverszk városát, ugyanis itt van az ukrán fegyveres erők utolsó védelmi vonala.


A HIMARS igen potens eszköznek bizonyult a megmerevedett front állásharcaiban, de az ukrán félnek nem sikerült ezt az előnyt számottevő harctéri eredménnyé konvertálnia.


A Vatikán nem erősítette meg az esetleges látogatást, bár a pápa többször is elmondta, hogy az országba kíván utazni, hogy a konfliktus befejezését szorgalmazza.


A volt elnök szerint boszorkányüldözés zajlik ellene.


Ha orvos vagy egészségügyi dolgozó vagy, és látod, hogy növekszik a vérrögösödéses, tüdőembóliás, szívinfarktusos, sztrokos hirtelen támadt rohamok száma, és tudod, hogy mi okozza, de ennek ellenére úgy teszel, mintha nem tudnád, mitől van, akkor azonnal távozz az egészségügyből, mondj fel és menj haza!


Egyre több tanulmány foglalkozik azzal, hogy az esővíz rákkeltő anyagokkal mérgezett szinte az egész Földön! A médiában hallottatok róla egy másodpercet is? Téma a parlamentben? Az ellenzék beszél róla? A válasz: nem. Számtalanszor bemutatásra került 2016 óta, hogy a habzó esővíz csakugyan szennyezett és ihatatlan, még állatok számára is! És sajnálatos módon az aktuális komplett bábpolitika nem fog ezzel a szörnyű és létfontosságú kérdéssel foglalkozni sem érdemben, sem pedig érdem nélkül!


A francia hősnőt Isobel Thom alakítja, aki magát is „nembináris” személyként tartja számon.


(+18 VIDEÓ)
Mária Magdolna Ladányi - Szőke: Zelenszkij beszippantaná a világot, ám egyelőre csak a kokainig jutott el: A „Z”betűs Great Reset gyártotta mesterbáb egy náci maffiaállam politikai statisztája (+18 VIDEÓ)

Ha a CDC azt mondta jó a kísérleti vakcina, akkor az egész világ bólogatott és nyomta a kísérleti vakcinát a népbe.

Most ezt döntötte a CDC ! MOSTANTÓL

  • Nincs különbség oltott és oltatlan között !

  • Nem kell senkit karanténba zárni !

  • Nem kell egészséges embereket PCR tesztelni többé !

Akkor talán el is kellene törölni a korona vészhelyzetet ! Miért nem törlik el az állami vezetők? Ja, mert akkor vége a diktatórikus hatalmuknak ?

753 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK