top of page

Mindennapi szemezgetésünk (12:55) 2022.12.11."A klinikám egy nagyon kis, körülbelül 6000 fős városban található. Ezért az ott és a környéken élő gyerekek többsége nagyon jól ismeri egymást... Nem akarok több oltásáldozatot látni... Remélem, hogy a kormány változtatni fog a politikáján... Azt akarom, hogy az emberek tudják, mi történt."A november elején induló kutatás tesztelésében 180, legalább 18 és legfeljebb 64 év közötti önkéntes vett részt. (van az a hír, amikor az amúgy békés természetű szerkesztő is elveszíti türelmét; tehát: eszement marha az, aki még mindig "kombinál" a teljesen haszontalan, annál kártékonyabb "kovid-vakcinákkal"!; szerencsére a mandiolvasók legtöbbje is átlát már a szitán – e pillanatban a tetszés és nem tetszés aránya 1:27!)


Ha a fejlesztőket megkérded, ez brutálisan sok pénz egy telefonos applikációra. Nem hivatalos forrásokból kiszívárgott az is, hogy az app-et most úgy is pirosra lehet állítani, ha az oltási igazolványod még érvényes. Olyan információkat is kezel a rendszer, amiről nem tudsz, de a hivatalok kiolvassák belőle. A jövőben a fizetési eszközre is szolgál. Ahogy a G20-ok Baliban eldöntötték, szükséges az app, hogy utazhassunk.


Szögezzük le, hogy az orosz–ukrán háború oka a NATO keleti terjeszkedése, amelyre jó előre számos amerikai szakértő, közöttük például Henry Kissinger is figyelmeztetett. A nagy összeölelkezés után az orosz–nyugati, pontosabban az orosz–háttérhatalmi viszony akkor romlott meg végérvényesen, amikor Oroszországban nem sikerült az a liberális hatalomátvétel, amelyet Grúziában, Ukrajnában és más országokban siker koronázott. Putyin, mikor hatalomra került, szétütött az úgynevezett oligarchák között, sőt egyiküket, Mihail Hodorkovszkijt, még börtönbe is záratta, amit a háttérhatalom emberei azóta sem tudnak neki megbocsátani.


"Az utóbbi időben sok mindenen mentünk keresztül, olyan szankciókat fogadtak el, amelyek megtévesztettek bennünket, és azt hitték, hogy nyerhetünk valamit annak árán, hogy Oroszországot térdre kényszerítik. Ez egyáltalán nem így van. " – mondta Heinz-Christian Strache volt osztrák alkancellár egy bécsi nagygyűlésen. A hideg időjárás ellenére szombaton Bécsben tüntetést tartottak, amelynek résztvevői azt követelték, hogy az osztrák hatóságok vonják vissza az Oroszországgal szembeni uniós szankciós politika támogatását, tartsák fenn az ország teljes semlegességét és az illegális migráció elleni küzdelmet.


Dmitro Kuleba szerint a háború után Ukrajnának lesz a legerősebb hadserege Európában. (nu, ezt kívánhatjuk magunknak a lehető legkevésbé!)


Az ukrán mélységi támadások valódi célpontja nem Oroszország hanem a Nyugat. Az Ukrajna által hébe-hóba végrehajtott stratégiai csapások egy alig burkolt üzenet a Nyugatnak címezve. Lehet, hogy a bőségszaru a ti kezetekben van és ti döntitek el, hogy mit és mikor adtok át nekünk, de a gázcsap a mi kezünkben van és bármikor módunkban áll meghatározni a lángok magasságát. Ez az, amit az elrettentés-elmélet tudorai nagyképűen az “eszkaláció dominanciájának” neveznek, az észak-koreaiak pedig ballisztikus kéregetésnek.

Olaf Scholz: Putyin eltökélt Ukrajna egyes részeinek meghódítására „Valahányszor Putyinnal beszélek, ő nagyon világosan elmondja, hogy számára ez a hódításról szól” – szögezte le Scholz.


Kompenzálni akarják a veszteségeket a szeverodonyecki fronton.

„Mindegyikük bűnhődni fog” – orosz kollaboránsokra vadásznak az ukránok Herszonban A visszafoglalt Herszonban a lakosságot faggatják és dokumentumokat fésülnek át az ukrán hatóságok, orosz kollaboránsok után kutatva.


Románia befagyasztja diplomáciai kapcsolatait Ausztriával, ahol senki nem érti, mire volt jó a csütörtöki Schengen-vétó. Az osztrák sajtónak viszont erről is Orbán jut az eszébe. Összefoglalónk!


Lezárták Brüsszel egyes reszeit, pl. az orrunk előtt a Kokelberg alagutat, valószínűleg az "ünneplés" miatt. (...) Mit lehet ezen védeni? Mit lehet ezen magyarazni? Majd megoldódik? Elszigetelt jelenseg? Fél óraja araszolunk a városban, nem látok az utcán őslakost.

Marokkó már az elődöntőben – lángolnak is a nyugat-európai városok...


A Magyar Nemzet készített interjút Eli Hazannal, a Likud külügyi igazgatójával.758 megtekintés

Comentarios


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page